Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δεν ειναι καθόλου πρακτικό αυτό για αν θέλεις να εκτυπώσεις μιά-δυό σελλίδες... Μάπα το καρπούζι. Και τα μεταφορικά θα είναι αρκετά απο Αμερική, ειναι και το τελωνείο. Δεν νομίζω οτι αξίζει, εκτώς τώρα αν έχεις να τυπώσεις καμιά 200αριά σελλίδες... εκεί ντάξ. Το σωσες.
Beltfed Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Απλά βαριόμουν και είπα να τρολλάρω λιγάκι. Είναι ακόμα ξύπνια η γυναίκα μου βλέπει ταινία, και δεν μπορώ να ανοίξω youpor.. εεε tube. 5
efstratios Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Οχι, εκτυπωνετε στα κεντρικα της Αpple στην Αμερική και στο στέλνουν με Fedex Εδώ που τα λέμε, δεν είναι κακή ιδέα, μόνο να την πατεντάρουμε καλά!
NoD Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Nαι και αν δεν εχει ο εκτυπωτης airprint βρασε ρυζι....τα εχουμε ακουσει χιλιαδες φορες.λυπαμαι αλλα δεν γουσταρω να αγορασω epson για να εχω airprint,ουτε θελω να εκτυπωνω απο το ipad.Ας διορθωσουν αυτά πρώτα και θα το εξετάσουμε εκ νέου. Μη γράφεις ότι θέλεις. Airprint υποστηρίζουν πολλοί εκτυπωτές, πολλών εταιριών. http://ipod.about.com/od/usingios4/f/Airprint-Compatible-Printers.htm.
Galaxia Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Οποιοδήποτε νέο χαρακτηριστικό γεφυρώνει τις πρακτικές αποστάσεις iPad με microsoft είναι ευπρόσδεκτο για μένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα