Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί η Microsoft να έχει λανσάρει την νέα έκδοση της σουίτας MS Office για το δημοφιλές iPad εδώ και περισσότερο από ένα μήνα, ωστόσο από αυτή έλειπε μια ιδιαίτερα σημαντική προσθήκη που δεν ήταν φυσικά άλλη από τη δυνατότητα εκτύπωσης των αρχείων.Μετά από την τελευταία ενημέρωση όμως της εφαρμογής η οποία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, δίνεται πλέον η δυνατότητα εκτύπωσης στους χρήστες, συνοδευόμενη μάλιστα και από διάφορες επιλογές όπως για παράδειγμα η εκτύπωση με ή χωρίς markup στο Word αλλά και όλου του φύλλου εργασίας, ή μέρους αυτού στο Excel.

Mε την εν λόγω ενημέρωση προστέθηκαν ακόμη τα SmartGuides στο PowerPoint που επιστρέπουν τη βέλτιστοποίηση της στοίχισης όταν στο ίδιο slide τοποθετούνται εικόνες, σχήματα και κείμενο ενώ στο Excel έχει προστεθεί το AutoFit, το οποίο επιτρέπει τη ρύθμιση του πλάτους και του ύψους περισσοτέρων από μια στηλών ή γραμμών με μια κίνηση.

Posted Image

Στις αρχές του Απριλίου η Microsoft ανακοίνωσε πως οι διάφορες εφαρμογές του Office για το iPad είχαν "κατέβει" πάνω από 12 εκατομμύρια φορές, ωστόσο από τότε και έπειτα δεν έχει υπάρξει κάποια νεότερη ενημέρωση.

Link.png Site: Neowin

Δημοσ.

Μπράβο στις κορυφαίες εταιρείες τις silicon valley. Ανακάλυψαν τον τροχό...

Δηλαδή για ποιο λόγο να βάλεις office στο ipad ή σε οποιοδήποτε μηχάνημα αν δεν μπορείς να τυπώσεις.

Και κάτι που έχω ξαναγράψει. Να δω άτομο να πληκτρολογεί 20 σελίδες (που είναι και λίγο) κείμενο στο ipad και τι στον κόσμο. Και μη μου πείτε θα πάρω πληκτρολόγιο γιατί είστε αυτόματα fail.

Να κάνω και μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει χωρίς διάθεση κοροϊδίας. Αληθεύει ότι δεν μπορείς να τυπώσεις σε οποιονδήποτε εκτυπωτή (υποθέτω δικτυακό) με το ipad; (Φαντάζομαι ότι είναι αλήθεια γιατί που θα βρείς drivers να τον σετάρεις).

Δημοσ.

Απιστευτη ειδηση, πως δεν το ειχε σκεφτει κανεις λλλος πριν την Microsoft; Πως θα ηταν η ζωη μας χωρις αυτες τια καινοτομες ιδεες. Μπραβο Microsoft.
(μην δινετε βαση, πληρωνουν καλα)

Δημοσ.
Απιστευτη ειδηση, πως δεν το ειχε σκεφτει κανεις λλλος πριν την Microsoft; Πως θα ηταν η ζωη μας χωρις αυτες τια καινοτομες ιδεες. Μπραβο Microsoft.

(μην δινετε βαση, πληρωνουν καλα)

Ποιός είπε ότι είναι καινοτομία της Microsoft; Δυνατότητα του λειτουργικού είναι που δεν την είχαν ενσωματώσει στην πρώτη έκδοση και τώρα απλά μπήκε.

Δημοσ.

Ποιός είπε ότι είναι καινοτομία της Microsoft; Δυνατότητα του λειτουργικού είναι που δεν την είχαν ενσωματώσει στην πρώτη έκδοση και τώρα απλά μπήκε.

Δεν επιασεις καθολο το υφος της δημοσιευσης μου. Δεν νομιζω οτι ειναι δυσκολο, ξαναδιαβασε το με πιο χιουμοριστικη διαθεση :)

• Like 1
Δημοσ.

Nαι και αν δεν εχει ο εκτυπωτης airprint βρασε ρυζι....τα εχουμε ακουσει χιλιαδες φορες.λυπαμαι αλλα δεν γουσταρω να αγορασω epson για να εχω airprint,ουτε θελω να εκτυπωνω απο το ipad.Ας διορθωσουν αυτά πρώτα και θα το εξετάσουμε εκ νέου.

Δημοσ.

Όσο fail είναι να συνδέσεις ποντίκι ή εξωτερική οθόνη στο λάπτοπ.

Σωστός

• Like 1
Δημοσ.

Οχι, εκτυπωνετε στα κεντρικα της Αpple στην Αμερική και στο στέλνουν με Fedex

Δεν ειναι καθόλου πρακτικό αυτό για αν θέλεις να εκτυπώσεις μιά-δυό σελλίδες... Μάπα το καρπούζι.

Και τα μεταφορικά θα είναι αρκετά απο Αμερική, ειναι και το τελωνείο. Δεν νομίζω οτι αξίζει, εκτώς τώρα αν έχεις να τυπώσεις καμιά 200αριά σελλίδες... εκεί ντάξ.

• Like 4
Δημοσ.

Πες μου, ότι κάνεις πλάκα....

.... Κρίμα που το συμπλήρωσες. Όπως ήταν στην αρχή, μόνο οι δυο πρώτες γραμμές ήταν όλα τα λεφτά, που αναρωτιόμουνα, μας δουλεύει, δε μας δουλεύει...

Ωραίος :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...