gatokoritso Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 2990 ευρα?πως βαζετε τετοιο ποσο σε τιτλο.υπαρχουν και καρδιακοι στο φορουμ 4
makhs5 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Τους καρδιακούς πιανει τις καρδιακες δε τις πιανει οποτε δεν εχεις αναγκη
pcbill Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Εαν σκεφτείς ότι από το 2010 ο πρόεδρος της Sony για την ενίςχυση του φακέλου της Ιαπωνίας στον φάκελο υποψηφιότητάς της για το mundial 2022 είχε υποσχεθεί σε κάθε χώρα να έχει υλοποιήσει σε ένα της στάδιο (πχ στο ΟΑΚΑ για Ελλάδα) προβολή των αγώνων με ολογράμματα ώστε να γεμίζει το στάδιο με κόσμο και να βλέπει τον αγώνα που θα γινόταν εκείνη τη στιγμή στο Τόκιο (!), σημαίνει ότι οι εταιρίες ήδη έχουν ξεκινήσει προ πολλού να κάνουν απόσβεση του κόστους της έρευνας. Οπότε ο χρόνος που θα βγάζουν όλες τις ενδιάμεσες "γκατζετίστικες" τεχνολογίες (4K, 8K, klp) εξαρτάται καθαρά από την αποδοχή του κόσμου (πχ το 3d δεν έπιασε όσο θα περίμεναν) και το μάρκετινγκ που παίζεται για το μεγαλύτερο κέρδος. Τώρα θα μου πεις "πρέπει να περιμένω μέχρι το 202Χ να πάρω tv (ή οπως θα ονομάζεται τότε...)?" - Όχι βέβαια! Μόνο να είμαστε καλά για να τα δούμε http://edition.cnn.com/2010/TECH/innovation/11/30/japan.world.cup.bid/
Vasilis 07 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Κουβέντα να γίνετε, 50αρα Smart LED σττα 900-1000Ε για να δούμε και μουντιάλ ή αναμονή και αγορά next year προσιτής 4κ ?
kukukali Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Παντως οσοι θελουν να παρουν Ultra και δεν <καιγονται> ας περιμενουν μετα το μουντιαλ
spacestar Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 έχω την απορία: η 4Κ τηλεόραση δε θα δείχνει χειρότερα αν η εκπομπή είναι πχ. μέχρι 720p? ή κάνει upscaling ktl? Γιατί πχ. σε τάμπλετ με ρέτινα κάποια πράγματα φαίνονται άθλια επειδή δεν είναι υψηλής ανάλυσης...
giorginho Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 http://www.skroutz.gr/s/4690117/Samsung-UE55H8000.html Στην αλυσιδουλα mediamarkt στη "μαμα" Γερμανια στα 1799 ευρω (το μοντελο 8090 το οποιο εχει εξτρα και δορυφορικο δεκτη --απαραιτητο για τους Γερμανους--), επισης κατι λιγο.. ανωνυμες 55αρες 4Κ ("απλες", οχι κοιλες κλπ) επεσαν και στο χιλιαρικο ηδη... οποτε ναι, ειμαι και εγω της αποψης οτι οι τιμες... βουλιαζουν και αν οπως λετε ειναι το μαρκετινγκ που καθοριζει την εξελιξη και με βαση αυτο το "πειραμα" του 3D απετυχε, ειμαι 2 φορες πιο σιγουρος οτι θα αποτυχει και το 4Κ σε τετοια χρηματα, ειναι πολυ πιο αχρηστο απο οτι το 3D ή ο διπλασιασμος των frames. Αν μιλαγαμε για προβολεις και οθονες... 120+ ιντσων τοτε σιγουρα αλλαζει το πραγμα (γιατι οντως στις 135" που βλεπω πλεον τα πιξελ σε 1080p υλικο ειναι διακριτα οχι φυσικα απο την αποσταση θεασης των ~4-4,5 μετρων αλλά στο 1,5-2,0 μετρα..... μεχρι να γινει ομως η αναβαθμιση και σε ολο το.... "υλικο" σε 4Κ εχουμε παρα πολλα χρονια ακομα).
eko13 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Απλα να φερω στην μνημη, οταν ηρθαν οι τηλεορασεις HD που ελεγαν συντομα ολα τα καναλια θα ειναι HD, τοσα χρονια μετα μονο η δημοσια τηλεοραση ειναι δωρεαν HD... Το να αγορασει καποιος 4Κ ενω δεν υπαρχει μεταδοση σε αυτην την αναλυση το βλεπω ατοπο, ας περιμενει να βγει τιποτα, να πεσουν και τιμες κιολας... Θα πας να σκασεις τωρα 3 χιλιαρικα (8-10 μισθους) για μια 4Κ τηλεοραση, σε 3-4 χρονια που θα εχει ωριμασει η αγορα, θα σου βγαλει ενα 12Κ και θα εισαι οφ και θα ψαχνεις για αποκωδικοποιητη στην καλυτερη περιπτωση... 2
dobro Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 μακαρι να πατωσουν οι 4κ και να πεσουν οι τιμες τους.υπαρχει προβολεας με τις περιπου αντιστοιχες δυνατοτητες και ποσο παει;. Ειναι πιο ωραια η θεαση απο μια τηλεοραση;
kostiger Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Eγω παντως θα παρω και μια για το μπαλκονι. Καλοκαιρακι ερχεται..
Vasilis 07 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Από τα παραπάνω σχόλια μάλλον αξίζει να πάει κάποιος σε νεότερη Smart LED. Έχω μια που κλείνει 6ετία χωρίς 3D - δέκτη mpeg 4.
HERTHAN Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Οποιος θελει να παρει τωρα τηλεοραση να περιμενει να βρει ευκαιριες οπως με την 55F6500,F6400 και 2-3 αλλες που επαιξαν στα 8-9 κατοσταρικα.Μιλαμε για πολυ καλα VFM και πραγματικα αξιζουν τα λεφτα του.Μπορει βεβαια να μην ειναι οι κορυφαιες τυπου F8000-W905 οι οποιες ακομη κι αυτες ειχαν πεσει σε καλα επιπεδα(1600 ευρω περιπου) αλλα ειναι οτι καλυτερο ακομη και γι'αυτους που εχουν πολλες απαιτησεις. Φετος μεχρι στιγμης εχει κλεψει την παρασταση εως τωρα η σειρα 8 της sony και συγκεκριμενα 805B-815B-829B. Οποτε κοιταξτε να παρετε(κι εγω μεσα) μια πολυ καλη η παρα πολυ καλη full HD κι αφηστε τα 4K.
Vasilis 07 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Οποιος θελει να παρει τωρα τηλεοραση να περιμενει να βρει ευκαιριες οπως με την 55F6500,F6400 και 2-3 αλλες που επαιξαν στα 8-9 κατοσταρικα.Μιλαμε για πολυ καλα VFM και πραγματικα αξιζουν τα λεφτα του.Μπορει βεβαια να μην ειναι οι κορυφαιες τυπου F8000-W905 οι οποιες ακομη κι αυτες ειχαν πεσει σε καλα επιπεδα(1600 ευρω περιπου) αλλα ειναι οτι καλυτερο ακομη και γι'αυτους που εχουν πολλες απαιτησεις. Φετος μεχρι στιγμης εχει κλεψει την παρασταση εως τωρα η σειρα 8 της sony και συγκεκριμενα 805B-815B-829B. Οποτε κοιταξτε να παρετε(κι εγω μεσα) μια πολυ καλη η παρα πολυ καλη full HD κι αφηστε τα 4K. Προσωπικά δεν είμαι ευχαριστημένος από Samsung,μονόδρομος για μένα είναι η Sony και συγκεκριμένα η KDL-50W805BB (η W905 ξεφεύγει).Παρατηρώ όμως ότι ήρθε η νέα σειρά KDL-50W828BB και αντί να κατέβει η προηγούμενη έβαλαν την καινούργια 100 από πάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα