alemaoyoko Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Ναι το ξερω αυτο και εκει τις εβαλα αλλα οι δοκιμες που ανεφερα πιο ριν ηταν να αλλαξω απο α1 και β1 σε α2 και β2 αντιστοιχα.
sirboux Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 http://support.asus.com/Troubleshooting/detail.aspx?SLanguage=en&m=M5A99FX%20PRO%20R2.0&p=1&s=24&os=&hashedid=LVnr9hOsmMV1eWsw&no=978
alemaoyoko Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Σε ευχαριστω για το λινκ sirboux αλλα ολα αυτα τα δοκιμασα και πλεον ουτε μπιπ κανει οταν τον ανοιγω, πως μπορω να καταλαβω ποιο εξαρτημα εχει προβλημα εφοσον δεν μου δινει καποιο σημαδι?
sirboux Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Καλησπερα σας και συγνωμη εαν θετω την ερωτηση μου σε λαθος τομεα. Οπως προλεγει και ο τιτλος εχω καποιο προβλημα και χρειαζομαι τα φωτα σας. Το προβλημα εχει εως εξης: Ο υπλογιστης μου δεν μπουταρε και ουτε παραγει καποιον ηχο(beep codes). Δοκιμασα να αφαιρεσω ενα ενα τα εξαρτηματα κ να τον ανοιξω και για καθε εξαρτημα που ελειπε εβγαζε το αντιστοιχο beep code, πρωτα για καρτα γραφικων και μετα για καρτες μνημης. Οταν παλι τα ξανα εβαλα μου το γυρισε στα ιδια ουτε beep ουτε τπτ, ανοιγει και λειτουργουν ολα αλλα δεν μπουταρει ουτε βγαζει καποιον ηχο. Οποτε υποθετω οτι υπαρχει καποιο προβλημα με τον επεξεργαστη η την ??μητρικη??. Αν εχετε κατι να μου προτεινεται Ξεχασα να αναφερω πως δοκιμασα αλλο τροφοδοτικο και εβγαλα/ξαναεβαλα την μπαταρια cmos. κάτι τέτοιο τώρα που το θυμάμαι το είχα και εγώ σε ένα προηγούμενο pc pentium 4 δεν κούμπωνε καλά ένα από τα 4 κλιπακια της ψυχτρας η είχαν φαγωθεί η υποδοχή δεν θυμάμαι ακριβός http://thumbs.ebaystatic.com/d/w225/m/mGKra0qxFJaPzuzcRaDUU8w.jpg αυτό που έχεις πρέπει να είναι cpu cooler η υποδοχή της πάνω στην mobo θυμάμαι οπού κάθε φορά που ήθελα να τον ανάψω έπρεπε να τον ανοίγω και να παίζω με τα κλιπακια μέχρι να ακούσω το μπιπ βέβαια πολλές ήταν οι φορές που από την δόνηση του cpu fan έφευγε λίγο από την θέση του και crashare το pc επίσης πολλές φορές μια αλλαγή στις ραμ(όπως ακριβώς είπες και εσύ τον έκανε να δουλεύει και λίγες ώρες παραπάνω ίσως να τον ξεγελούσε οπότε άκου να δεις τι θα κάνεις βγάλε το cpu cooler και ξαναβαλτο με πάρα μα πάρα πολύ προσοχή εάν δεν ακούσεις μπιπ πίεσε το λίγο και δες εάν πάλι δεν το ακούς βάλε ένα άλλο cpu cooler κατά προτίμηση το stock για να είσαι 100% ότι αυτό είναι το πρόβλημα και εάν είναι όντως αυτό που εγώ είμαι σίγουρος τότε παίρνεις καινούριο cooler η καινούρια mobo κανε και τον κόπο να μας πεις με λεπτομέρειες το σύστημα σου όσο ανατριχιαστικες και ας είναι
alemaoyoko Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Sirboux δοκιμασα αυτο που ειπες και "επαιξα" λιγο με την θεση της ψυκτρας αλλα παλι τιποτα. Αλλαξα ακομα κ ψυκτρα μιας κ ετυχε να εχω μια παλια ιδια αλλα και παλι τιποτα. Επισης τον ξανα ελυσα και τον συναρμολογησα εκτος κουτιου χωρις αποτελεσμα. Αυτα που παρατηρησα ομως ειναι τα εξης: το τροφοδοτικο εκανε ελαφρως παραπανω θορυβο απο οτι συνηθως και ο επεξεργαστης δεν ειχε ζεσταθει καθολου. Μου παει η σκεψη και καψιμο λογω κακης τροφοδοσιας. Και οσο για το συστημα εχω αυτα: CPU: Intel Pentium 4 @ 3ghz MB: Asus P5gpl RAM: Kingston ddr400mhz 512mb x2 GRAPHICS: Nvidia GeForce 7300gs 256mb PSU: Premier Dr-B400ATX (400watt max)
sirboux Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 καλά το μυρίστηκα ότι είχες pentium 4 πετά το σκουπίδια και πάρε καινούριο pc η βάλτο σε κάνα μουσείο θες να αλλάξεις τροφοδοτικό οκ παίρνεις καινούριο και εάν δεν είναι αυτό? τι κάνεις παίρνεις LGA 775 mobo??????? και την πήρες και το πρόβλημα δεν λύθηκε παίρνεις και DDR1 ram??? πραγματικά δεν αξίζει να το φτιάξεις αυτό το πράγμα εδώ εγώ με dual core και τα τελευταία 2 χρόνια πήγα να τρελαθώ γιατί πήγαινε σαν χελώνα
alemaoyoko Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Χαχ ναι δεν αντιλεγω ειναι οντως μπελας και με εχει ταλαιπωρησει και εμενα πολυ μεχρι τωρα. Σκοπος μου ειναι να κανω μια τελευταια προσπαθεια να το σωσω και να βρω ποιο εξαρτημα προκαλεσε το προβλημα και ποια μπορω ακομα να 'σωσω' ειδαλως να το 'κηδεψω' . Η μητρικη η ο επλπεξεργαστης μου μυριζεται που ισως καηκαν λογω κακης τασης του τροφοδοτικου η κατι τετοιο.
sirboux Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 ρε φίλε είναι τόσο παλιός που δεν παίζει να τον διορθώσεις γιατί είμαι σίγουρος ότι κάθε φορά που προσπαθούσες να τον φτιάξεις θα έσπαγες και κάτι πχ κάθισες και άναψες pc χωρίς το cooler πάνω και τον άφησες ανοιχτό όπως είπες για 15 δεύτερα και ίσως παραπάνω 1 από όλα είχε το θέμα cpu mobo psu ram και κατά 99% θα σου έχει μαμησει όλα τα υπόλοιπα μπορείς να παίξεις λοττο η να κάνεις αμπεμπαμπλομ και να αγοράσεις ένα από τα παραπάνω αλλά δεν πιστεύω ότι θα κάνεις κάτι μερικές φορές καλύτερα να περνούμε απόφαση ότι κάτι πέθανε (είχα ένα φίλο που είχε ένα pc το οποίο πέθανε αλλά ήθελε να το κρατήσει με το ζόρι συνέχεια επισκευές,συνεχεία καινούρια εξαρτήματα στο τέλος είχε σκάσει τόσα λεφτά όσα για 2 pc πιθανό σενάριο είναι ότι όταν έβαζε τα καινούρια εξαρτήματα πάνω στα παλιά σιγά σιγά τα έκαιγαν) https://www.youtube.com/watch?v=8Pc5ym7Tylc 1
alemaoyoko Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Αρχισαμε και τα πενθιμα εμβατηρια, χαχ. Δικιο εχεις και συμφωνω οτι δεν αξιζει απλως δεν θελω να τον διορθωσω αλλα να μαθω τι προκαλεσε το κακο για να γνωριζω στο μελλον και να σωσω τιποτα αν τυχον σωζεται βεβαια.
dimitrisOP Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 καλα σου κρατησε ο pentium 4 αξιοπρεπεστατοι επεξεργαστες,εγω τον ειχα 10 χρονια,αλλα ειναι καιρος πλεον να προχωρησεις 1
Poincareγρ Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 PSU: Premier Dr-B400ATX (400watt max) Ένα από τα πιο φτηνιάρικα και χειρότερης ποιότητας τροφοδοτικά που έχουν περάσει από τα χέρια μου. Η πλάκα είναι πως, όταν τα πιάνεις στα χέρια σου, είναι τόσο ελαφριά που νομίζεις πως δεν έχουν τίποτα μέσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα