Pub Thugs Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptop-accessories/baseis-coolers/trust-notebook-cooling-stand-xstream-breeze/prod1590021pp/ http://www.skroutz.gr/s/439866/Trust-Xstream-Breeze.html
kostass__ Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 http://www.insomnia.gr/topic/522208-χρεαιζεται-βαση-cooler-για-λαπτοπ/?p=53139389 το ειχα αναφερει πριν μερικες μερες σε ενα αντιστοιχο θεμα για βασεις. αν και δεν το θεωρώ προσφορα γιατι ιδιες τιμες εχουν και οι αλλοι σχεδον ειναι μια απλη λύση ψυξης και σαφως οικονομικη οποτε εδω ισως το δουν καποια παιδιά! παντως να πω οτι πηγα και την ειδα απο κοντα και δεν μου αρεσε.
apostolispk Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Ιδια τιμη παιζει και στα 3 μαγαζια, multirama-public-getitnow
dobro Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 είναι γνωστη τακτικη των 3 αδερφων,πραγματι παιζει καιρο η προσφορα αλλα εμενα με προβληματιζει η πιοτητα του συγκεκριμενου μοντελου.(κατι αλλα τετοιου στιλ εχουν καψει τη θυρα usb απο το φορητο)ειναι αξιοπιστο;το εχει κανεις; ,για να μας πει ουσιαστικες εντυπωσεις.
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Η τιμη αλλαξε, η "προσφορα" πεταξε πολύ γρηγορα. Εφτιαξα και τον τιτλο.
Doc_Chaos_81 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Εμένα γράφει Σε διαδικασία συλλογής 8,75€ 1
kostass__ Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 η "προσφορα" ήταν τουλαχιστον μια εβδομαδα. οταν ρωτησα στο αλλο θεμα ηδη την ειχα τσεκαρει και μια δυο μερες. πηγα απο κοντά να την δω και προσωπικά παντα δεν με ενθουσιασε καθολου. μικρη και το πλαστικο ενιωθα οτι θα επνιγε το μηχανημα. παντως οπως και τοτε θεωρω πως για μια απλή λυση σιγουρα ειναι φτηνη. παντως εντυπωση μου προκαλει οτι η τιμη ηταν ετσι πανω απο 7-8 μερες και σημερα που δημιουργηθηκε θεμα εδω ξεχωριστο για αυτη την τιμη μετα απο λιγο πεταξε παλι προς τα πανω...
dobro Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 μας παρακολουθουν τα αδερφακια Παμπλικ-Μουλτιραμα-γκετιτναου...... 1
dobro Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 στο skroutz δεν ανανεωνετε η τιμη αμεσα ....γι'αυτο....15,90€ ειναι 1
kostass__ Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 μας παρακολουθουν τα αδερφακια Παμπλικ-Μουλτιραμα-γκετιτναου...... το σοι μου μεσα που λενε δηλαδη!!!! 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 μας παρακολουθουν τα αδερφακια Παμπλικ-Μουλτιραμα-γκετιτναου...... Εδώ και πολλα χρονια! Τσεκαρισμενο από τοτε που ημουν απλο μελος, βλέποντας αντιδράσεις σε διαφορα. Αυτό όμως τωρα δεν είναι υποχρεωτικα θεμα παρακολουθησης εδώ, αλλα ισως θεμα αντιδρασης από πιθανον πολλες/μαζικες παραγγελιες που μπορει να επεσαν.
.::NikoS::. Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Εγώ πάντως στο σκρουτζ μπηκα και στα 3 μαγαζιά και μετά πηγαίνοντας στο Αντιμετωπισες καποιο προβλημα που ρωταει εβαλα οτι εχουν αλλη τιμη στο καταστημα Αντε με τους απατεώνες καθε μερα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 παντως εντυπωση μου προκαλει οτι η τιμη ηταν ετσι πανω απο 7-8 μερες και σημερα που δημιουργηθηκε θεμα εδω ξεχωριστο για αυτη την τιμη μετα απο λιγο πεταξε παλι προς τα πανω... Συνηθισμενο! Προσφατο παράδειγμα απο πολλα παρομοια: Και αυτό απο άλλο καταστημα, κρατησε λιγοτερο από μιαμιση ωρα μολις ανοιξε εδώ δικο του τοπικ, ενώ υπηρχε πολλεεεες ημερες πριν σε αλλα (2) τοπικς "κρυμμενο".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα