Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί να επισκευασθεί ενα wireless mini mouse?

Εχω την εντύπωση οτι είτε χάλασε ο USB adapter είτε αποσυντονίστηκε.

Λειτουργούσε κανονικά για κανα δύο χρόνια.

Με ενδιαφέρει να επισκευάσω το συγκεκριμένο γιατί το έχω συνηθίσει και γιατί έχω αλλά δύο ίδια με το ίδιο πρόβλημα: ενω φαινεται να δουλεύει (αναμένο λεντάκι) δεν αποκρίνεται στην οθόνη.

Δημοσ.

Η ερώτησή σου είναι του στυλ!

Μπορεί να επισκευαστεί ένα τρακαρισμένο αμάξι;

Η απάντηση είναι η εξής:

Τα πάντα επισκευάζονται.

Τα πάντα ξαναδουλεύουν.

Το θέμα είναι τι τρακάρισμα έχει και αν αξίζει η επισκευή σε σχέση με το να πάρεις νέο.

Αν λοιπόν δε το δει απο κοντά κάποιος που ανοίγοντάς το, ξέρει τι πρέπει να περιμένει στο εσωτερικό, συγκεκριμένη απάντηση δε μπορείς να πάρεις.

• Like 1
Δημοσ.

Η ερώτησή σου είναι του στυλ!

Μπορεί να επισκευαστεί ένα τρακαρισμένο αμάξι;

Η απάντηση είναι η εξής:

Τα πάντα επισκευάζονται.

Τα πάντα ξαναδουλεύουν.

Το θέμα είναι τι τρακάρισμα έχει και αν αξίζει η επισκευή σε σχέση με το να πάρεις νέο.

Αν λοιπόν δε το δει απο κοντά κάποιος που ανοίγοντάς το, ξέρει τι πρέπει να περιμένει στο εσωτερικό, συγκεκριμένη απάντηση δε μπορείς να πάρεις.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και αυτό για μένα είναι τρόπος ζωής!!!

Απλά αναρωτιέμαι αν υπάρχει τρόπος και ποιος για να γίνει σύζευξη του USB αντάπτορα με το ποντίκι ξανά ή έστω με νεο αντάπτορα..

Σημειωτέον οτι δεν έχουν αντίστοιχα κουμπιά.

Δημοσ.

Δεν αξιζει.το χαριζεις η το πετας κ περνεις καινουργιο

Αγόρασα ήδη άλλο απο ebay αλλά συνηθίζω να επισκευάζω σχεδόν τα πάντα, γι' αυτό επιμένω.

• Like 1
Δημοσ.

Αφού έχεις τη τάση να επισκευάζεις άνοιξε το και δες αν με το μάτι φαίνεται τίποτα το μεμπτό.

Αν μπορείς να μετρήσεις τάσεις επάνω στη πλακετούλα που θα έχει.

Αφού έχεις 2 ίδια δες αν ο receiver του ενός δουλεύει στο άλλο. Μπορεί το ένα να έχει θέμα πλακέτας και το άλλο θέμα receiver.

Απο εδώ άλλη βοήθεια δε μπορείς να πάρεις μιας και καλά καλά δε ξέρω ποιο είναι το mouse.

Δημοσ.

Αφού έχεις τη τάση να επισκευάζεις άνοιξε το και δες αν με το μάτι φαίνεται τίποτα το μεμπτό.

Αν μπορείς να μετρήσεις τάσεις επάνω στη πλακετούλα που θα έχει.

Αφού έχει 2 ίδια δες αν ο receiver του ενός δουλεύει στο άλλο. Μπορεί το ένα να έχει θέμα πλακέτας και το άλλο θέμα receiver.

Απο εδώ άλλη βοήθεια δε μπορείς να πάρεις μιας και καλά καλά δε ξέρω ποιο είναι το mouse.

Το mouse δείχνει να είναι εντάξει.

Οι receiver πρέπει να εχουν πρόβλημα. Πρέπει να έχουν "χτυπήσει", όπως παθαίνει ενα USB FLASH memory, ή κάτιο τέτοιο.

Τα ποντικάκια είναι κινεζάκια αλλά θεωρώ οτι ήταν ανθεκτικά εκτός απο ένα που το παρέλαβα χαλασμενο (μου επέστρεψαν τα χρήματα). Επίσης τα receiver έχουν (ή είχαν) το διαφορετικές συχνότητες (?), προφανώς για να μην παρεμβάλονται.

Λέω μην υπάρχει κάποιο free universal λογισμικό που συντονίζει το receiver με το mouse. Καποιες γνωστες εταιρείες παρέχουν και cd με λογισμικό, αλλά οι συσκευες εχουν πάνω τους διακοπτάκια που ενεργοποιούν το συντονισμό.

Τα δικά μου δεν εχουν ουτε διακοπτάκια ούτε cd. Ομως πιστεύω οτι στο εργοστάσιο κατασκευής τα συντονίζουν με κάποιο τρόπο.

Αυτο κυρίως ψάχνω.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το mouse δείχνει να είναι εντάξει.

Οι receiver πρέπει να εχουν πρόβλημα. Πρέπει να έχουν "χτυπήσει", όπως παθαίνει ενα USB FLASH memory, ή κάτιο τέτοιο.

Τα ποντικάκια είναι κινεζάκια αλλά θεωρώ οτι ήταν ανθεκτικά εκτός απο ένα που το παρέλαβα χαλασμενο (μου επέστρεψαν τα χρήματα). Επίσης τα receiver έχουν (ή είχαν) το διαφορετικές συχνότητες (?), προφανώς για να μην παρεμβάλονται.

Λέω μην υπάρχει κάποιο free universal λογισμικό που συντονίζει το receiver με το mouse. Καποιες γνωστες εταιρείες παρέχουν και cd με λογισμικό, αλλά οι συσκευες εχουν πάνω τους διακοπτάκια που ενεργοποιούν το συντονισμό.

Τα δικά μου δεν εχουν ουτε διακοπτάκια ούτε cd. Ομως πιστεύω οτι στο εργοστάσιο κατασκευής τα συντονίζουν με κάποιο τρόπο.

Αυτο κυρίως ψάχνω.

Επανέρχομαι στο θέμα μην τυχόν έχει κανένας καμιά "φρέσκια" ιδέα ή άποψη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...