voltmod Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Η Evolution Studios έχασε την ευκαιρία να ανακοινώσει το Driveclub ως launch-title για το PlayStation 4 για μεγάλο… διάστημα, αλλά επιτέλους η εταιρεία είχε μία σημαντική ανακοίνωση, που δεν ήταν άλλη από την ημερομηνία διάθεσης του τίτλου. Η Sony έχει εξηγήσει στο παρελθόν ότι η σχεδόν ενός χρόνου καθυστέρηση οφειλόταν στο ότι η Evolution Studios χρειάστηκε να επανασχεδιάσει μεγάλα κομμάτια του παιχνιδιού ενώ κατά τη διαδικασία ανέλαβε νέος επικεφαλής στο τμήμα. Σύμφωνα με τη Sony, το Driveclub είναι ένα "πειραγμένο" παιχνίδι αγώνων αυτοκινήτου όπου όλα όσα κάνετε στο δρόμο κερδίζουν ανταμοιβές για την ομάδα σας. Νίκη δεν σημαίνει απαραίτητα να περάσετε πρώτοι τη γραμμή τερματισμού – κάθε πρόκληση σάς παρέχει τη δυνατότητα να κερδίσετε κάτι για τη λέσχη σας. Το Driveclub έχει να κάνει με την ομαδική δουλειά. Σκοπός είναι να αγωνίζεστε ο ένας για τον άλλο και να κερδίζετε ανταμοιβές μαζί. Και πάνω απ' όλα, να μοιράζεστε την εμπειρία κάθε αγώνα. Δημιουργεί έναν άρρηκτο σύνδεσμο με τους φίλους σας και σας επιτρέπει να μοιράζεστε πάντα τις εμπειρίες σας, να στέλνετε και να λαμβάνετε προκλήσεις και να διατηρείτε σε υψηλά επίπεδα τις επιδόσεις της ομάδας σας. Η επιλογή της ημερομηνίας – Οκτωβρίου στην Αμερική, 8 Οκτωβρίου στην Ευρώπη- ίσως πάντως παίξει το ρόλο της γστις πωλήσεις του παιχνιδιού, τουλάχιστον κατά το πρώτο διάστημα, αφού την ίδια περίοδο περιμένουμε τα Alien: Isolation (7 Οκτωβρίου), Dragon Age: Inquisition (7 Οκτωβρίου), Middle-earth: Shadow of Mordor (7 Οκτωβρίου), Slylanders: Trap Team (10 Οκτωβρίου) και Batman: Arkham Knight (14 Οκτωβρίου). Δείτε το trailer της ανακοίνωσης. Site: PlayStation 4-Driveclub Site: Engadget Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Retromaniac Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Κολήματα βλέπω στην κίνηση. Ελπίζω να μην υπάρχουν στην τελική έκδοση γιατί είναι πολύ σπαστικά σε racing game.
IsolatedParania Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 GG, λίγο αργά μα οκ. Still getting it!
Manos-Sx Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δε συγκινήθηκα προς το παρόν. Μάλλον δε θα έχει καθόλου εξωτερικές ζημιές.
hackerW32 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Νάτριο αργά παρα ποτε. i see what you did there. 1
Beltfed Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Αντε με το καλο...Εχω ονομασει το PS4 μου BluRay, γιατι το μονο πραγμα που το χρησημοποιο ειναι για κανενα BluRay. Κανονιζω ξεσκονισμα για αρχες Οκτωβριου.Επισης αυτο που περιμενω με ανυπομονησια ειναι το PROJECT CARS που θα κυκλοφορησει τον Νοεμβριο για κονσολες και PC, και απο οτι φαινεται ειναι καλυτερο απο το GT/DriveClub και ακομα πιο Simulator. Προς το παρων ειναι απασχολημενος με την Beta του Assetto Corsa, που ειναι απο τα καλυτερα racing Sims που εχω παιξει. Την Παρασκευη μεθαυριο "ανοιγει" και το Online του... 1
ggramenos Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 ....παντως μην νομίζεις .... εγώ το μετάνιωσα με την αγορά του ps4 και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το πουλήσω και να επενδύσω σε καμιά κάρτα γραφικών....οχι αμέσως ,γιατί αυτή που έχω με ΥΠΕΡκαλυπτει....ετσι και αλλιώς 8 στις 10 παίζω στο PC....ασε που αν δεν ηταν το plus,θα το ειχα δωσει προ πολλου(γενικα τα παιχνιδια στις κονσολες ειναι ΠΑΝΑκριβα...ενω στο pc εχω ΟΛΟΥΣ τους ΑΑΑ τιτλους με λιγοτερο και απο τα μισα χρηματα .....παιζω στην ιδια TV που έχω το ps4(μόνο τα gamepad αλλάζω...xbox360 για το pc)...και γενικά ....τη να πω .....pc και πάλι και στο μέλλον PC??? 1
JohnHellas Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Και εγω 5 μηνες που το εχω τωρα το PS4, κανενα 10ωρο Kill Zone εχω παιξει μονο. Γενικα το περιμενα πολυ καλυτερο απο οτι τελικα ειναι. Αλλα θα το κρατησω, για να παιζω κανενα καλο exclusive αν βγαλουν.Οσο για τα παιχνιδια ειναι οντως πανακριβα, χωρις να το αξιζουν αφου τα γραφικα τους ειναι αρκετα κατωτερα απο τα αντιστοιχα στο PC, εχουν πολλους περιορισμους, και το Online ειναι αθλιο (δεν εχει κοσμο, δεν εχει dedicated servers, και θελει και να πληρωνεις συνδρομη). 1
panos2171 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Απ ότι καταλαβαίνω το gameplay του θα είναι στυλ NFS Carbon...
hackerW32 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Απ ότι καταλαβαίνω το gameplay του θα είναι στυλ NFS Carbon... μήπως θες να πεις το shift/shift2 ?
JohnHellas Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Απ ότι καταλαβαίνω το gameplay του θα είναι στυλ NFS Carbon... Απο τα video που εχω δει και εμενα δεν μου φενεται να ειναι και πολυ "driving Simulator", αλλα θα δουμε... Επισης το Accetto Corsa που αναφερατε πιο πανω φενεται πολυ καλο και πολυ ρεαλιστικο, θα το παρω.
IsolatedParania Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Από τους λίγους λόγους ως τώρα που θα πάρω PS4. Πραγματικά τρομερό racing game, με δυνατά γραφικά, προηγμένο UI, advanced racing experience με βελτιωμένο simulation, τέλειους ήχους μα πάνω απ'όλα είναι για το PS4.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα