AzaZyL Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Λίγο να ασχοληθείς και γίνεται και πιο οικονομικά: Site: http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?28012-%D4%E1-Arcade-Sticks-%EC%EF%F5">Ελληνικό κουτί - Γιαπωνέζικα ή Κινέζικα ανταλλακτικά Φίλε μου δεν είναι πιο οικονομικό αυτό που έφτιαξε ο φίλος. Ο ίδιος αναφέρει ότι του στοίχισε 65 ευρώ και έχει κινέζικες απομιμήσεις σε μοχλό και κουμπιά + έχει βάλει φτηνιάρικη πλακέτα που δουλεύει μόνο σε pc και όχι σε Xbox 360. Μόνο αυτά που σου αναφέρω,εάν τα έβαζε, θα έφτανε σε κόστος τα 100 ευρώ! Άρα το mad catz είναι πολύ καλή ευκαιρία! Βέβαια το να το φτιάξεις μόνος σου είναι καλύτερο γιατί το φέρνεις στα μέτρα σου + την ικανοποίηση!
drade Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Φίλε μου δεν είναι πιο οικονομικό αυτό που έφτιαξε ο φίλος. Ο ίδιος αναφέρει ότι του στοίχισε 65 ευρώ και έχει κινέζικες απομιμήσεις σε μοχλό και κουμπιά + έχει βάλει φτηνιάρικη πλακέτα που δουλεύει μόνο σε pc και όχι σε Xbox 360. Μόνο αυτά που σου αναφέρω,εάν τα έβαζε, θα έφτανε σε κόστος τα 100 ευρώ! Άρα το mad catz είναι πολύ καλή ευκαιρία! Βέβαια το να το φτιάξεις μόνος σου είναι καλύτερο γιατί το φέρνεις στα μέτρα σου + την ικανοποίηση! το κουτί έχει κόστος 30 ευρώ συν 5 ευρώ μεταφορικα αν είσαι εκτός Αθηνών. Με 44 ευρώ μπορούσε να τα βάλει όλα Sanwa όπως θα κάνω εγώ εντός ολίγον ημερών. Για το decoder κλπ δεν ξερω να σου πω γιατί εμένα με ενδιαφέρει να παίζω Mame στον windows φορητό μου οπότε δεν την έψαξα. Απλά το παραθέτω σαν εναλλακτική.
AzaZyL Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 το κουτί έχει κόστος 30 ευρώ συν 5 ευρώ μεταφορικα αν είσαι εκτός Αθηνών. Με 44 ευρώ μπορούσε να τα βάλει όλα Sanwa όπως θα κάνω εγώ εντός ολίγον ημερών. Για το decoder κλπ δεν ξερω να σου πω γιατί εμένα με ενδιαφέρει να παίζω Mame στον windows φορητό μου οπότε δεν την έψαξα. Απλά το παραθέτω σαν εναλλακτική.Ωρέ καλά κάνεις και το λες! Το παιδί μιλάει όμως για κόστος 65 ευρώ..? Ο decoder είναι ο πιο ακριβός και υπολόγισε +20 ευρώ για έναν ps360+.. Γράψε κανένα τηλ για την αγορά κουτιού και το λινκ για τον Κινέζο!
Pytzamarama Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Φίλε μου δεν είναι πιο οικονομικό αυτό που έφτιαξε ο φίλος. Ο ίδιος αναφέρει ότι του στοίχισε 65 ευρώ και έχει κινέζικες απομιμήσεις σε μοχλό και κουμπιά + έχει βάλει φτηνιάρικη πλακέτα που δουλεύει μόνο σε pc και όχι σε Xbox 360. Μόνο αυτά που σου αναφέρω,εάν τα έβαζε, θα έφτανε σε κόστος τα 100 ευρώ! Άρα το mad catz είναι πολύ καλή ευκαιρία! Βέβαια το να το φτιάξεις μόνος σου είναι καλύτερο γιατί το φέρνεις στα μέτρα σου + την ικανοποίηση! Λιγοτερα απο 65 μαζι με την vinyl αυτοκολητη παρασταση και τα μισα κουμπια Sanwa Μη συγκρινεις τα πλαστικα/ξυλινα κιβωτιακια με το μεταλικο αυτο κουτι. BTW με 3 δολαρια παραπανω παιρνεις τον ZeroDelay που κανει και για PS3... Mε 12 δολαρια παραπανω παιρνεις Seimitsu 56. Aρα χωρις artwork, 60e με PC/PS3 compatibility και Seimitsu LS 56
drade Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Γράψε κανένα τηλ για την αγορά κουτιού και το λινκ για τον Κινέζο! Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το παλικάρι που μου έφτιαξε το κουτί μέσω mail στο [email protected]. Μόλις βρω χρόνο θα ανεβάσω φωτό από το joystick και link από τον Κινέζο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα