spongos12345 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 γεια σας παιδια, δινω την παρασκευη για παπι (πορεια) ερχεται σημερα ο δασκαλος και μου λεει καλος εισαι αλλα αν θες να το εχεις 100% να σε περασουν να υπολογιζεις 2 κατοσταρικα...του λεω τι?????τοσο κανει περιπου ολο το διπλωμα μαζι με τα παραβολα του λεω.....εχουμε φτασει στο σημειο να μας παει το παπι οσο ενα διπλωμα αυτοκινητου και μετα σου λεει τα διπλωματα στην Ελλαδα ειναι πιο φτηνα.Τελος παντων εγω ειπα να μην κανω τη χαρα ουτε στο λαμογιο το δασκαλο ουτε στους αλλους αλλα απο την αλλη μου λεει αν κοπης θα δωσεις αλλα 130 για να ξαναδωσεις .....Ρε παιδια ισχυουν αυτες οι τιμες που μου ειπε η παει να με κατακλεψει???
DrLo Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δε μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να κοψει κάποιος εξεταστής έναν στο παπί χωρίς να κάνει "κρα" η περίπτωση ότι στην ουσία τον εκβιάζει. Είναι ακόμα το σύστημα με τα 8ρια στη αλάνα ?
L0rd Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 ναι τοσο παει το φακελακι. ετυχε στην γυναικα μου οταν εδινε για εξετασεις και φυσικα το εδωσε γιατι τα παραβολα επανεξετασης ειναι σχεδον πανω απο τα μισα που ζητησαν. Βεβαια αυτο εγινε αφου ο προηγουμενος που εδωσε εκανε χοντρες μ......ες και οι εξεταστες τα πηραν στο κρανιο και θα τους εκοβαν ολους μετα απο αυτο ουτος η αλλως και τους το ειπαν. Η φακελακι για να σε εξετασω και να εχεις πιθανοτητα να περασεις η ξαναελα την επομενη φορα. Φαντασου φακελακι και παλι μπορει να σε εκοβε.
giorgolavos Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 οταν εδωσα για μηχανη πριν κατι μηνες ενας εξεταστης εκοψε εναν που δεν ειχε λαδωσει γιατι εκανε πολυ γρηγορα την μεγαλη διαδρομη. Την εκανε σε 14,7 δευτερολεπτα ενω επρεπε να την κανει το λιγοτερο σε 15 (αν θυμαμαι σωστα). Οσοι δωσαμε το διακοσαευρω, οπως μας ειχε πει ο δασκαλος, δεν ειχαμε κανενα προβλημα με τον ιδιο εξεταστη. Εγω συγκεκριμενα ανεβηκα στην μηχανη, την εβαλα μπροστα, μου ειπε "ενταξει, τα εκανες ολα σωστα, κατεβα", κατεβηκα και μου ειπε οτι περασα.
tony81 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Το Οκτώβρη κλείνω τα 23 τι μέγιστο δίπλωμα μπορώ να βγάλω για μηχανή και πόσο θα πάει?
TheOneGandalf Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Το Οκτώβρη κλείνω τα 23 τι μέγιστο δίπλωμα μπορώ να βγάλω για μηχανή και πόσο θα πάει? Μπορείς να βγάλεις το Α2 που είναι για μηχανές μέχρι 35kw. Στα 24 μπορείς να βγάλεις το απεριόριστο οποτε ίσως αξίζει να περιμένεις, εκτος αν δεν έχεις θέμα να ξαναδώσεις εξετάσεις.
ParhsG Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Είναι τι θα σου κάτσει. Εγω οταν εδινα για μοτο πήγαινα πολυ προσεχτικα σε βαθμο αηδιας. Και μου ειπαν οτι πήγαινα πολυ αργά στη πορεία και θελαν να με κοψουν αλλα τα εκανα σωστα.Ειδικά στο STOP περίμενα ωρες να μην υπάρχει τιποτα γιατι με ειχαν κοψει στο αυτοκινητο ενω ηταν πολυ μακρια τα αλλα αυτοκινητα. Το περασα με πρωτη χωρις λαδωμα και με κοροιδευαν μετα πολυ χοντρα. Σχεδον με εβρισε δηλαδη για άσχετους λογους (προσωπικη επιθεση). Βεβαια εμενα που με περασε στα @@ αυτο ηθελα μου αρκουσε. Εξαλου χρειαζομουν αμεσα το διπλωμα και θα εφευγα μετα καπακι ταξιδι. Στο αυτοκίνητο με εκοψαν τη πρωτη. Αλλα ακομα δε καταλαβα το λόγο. Ήμουν έτιμος να τον δείρω αλλα δεν ειπα τιποτα γιατι δεν ειναι σοφη κινηση. Ισως ενα καντηλι να το θελε ομως. Ειχε χαλάσει το κλιματιστικό του αυτοκινητου και ειχε πολυ ζεστη. Και αυτος γαμωσταυριζε οτι δεν αντεχει χωρις aircondition. Στο πρώτο στοπ σταματάω τελείως (ειδα και τη μουρη του να φευγει μπροστα απο το φρεναρισμα). Μετα κοιτω και ξεκινώ. Ο δρομος ήταν σαμαρακι και δεν εβλεπες πολυ μακρια τα αυτοκινητα. Ερχοταν ενας οχι πολυ γρηγορα ο οποιος εμφανίστηκε με το που ειχα μπει κανονικα στην αλλη λωρίδα. Ουτε φρενάρισε για μενα τπτ.Και μου λενε ΜΕΤΑ αα που πας δε τον ειδες κτλ. και ο δασκαλος συμφωνησε χωρις να πει κατι αλλα γνωριζονταν.
liopyr Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Σχολές οδηγών και εξεταστές είναι κοινό μυστικό πως είναι κλίκα νταβατζήδων εδώ και δεκαετίες. Οι τύποι είναι εγκληματίες, όχι απλά τα παίρνουν από τους ανθρώπους, αλλά γεμίζουν και τους δρόμους με ακατάλληλους οδηγούς. Χώρια το σύστημα εξέτασης που είναι για τα πανηγύρια, όπως και ο τρόπος που σε μαθαίνουν να οδηγείς.
spongos12345 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Ολα οκ παιδια εδωσα σημερα και περασα χωρις "ελαιολαδο" 4 ατομα ειμασταν απο τη σχολη που διναμε 2 κοπηκαν στο "αργο" ο ενας το εκανε στα 14'' και ο αλλος πατησε γραμμες ,εμεις περασαμε, δεν εκανα ουτε ενα λαθος στην πιστα τωρα αν εκανα εξω καμια πατατα και δεν το καταλαβα δεν ξερω αλλα τουλαχιστον με περασαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα