Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το να πέσει πάστα απ' έξω δεν είναι κακό. Εσένα σε ενδιαφέρει να υπάρχει πάστα ανάμεσα στο Chip και την ψύκτρα.
Έπρεπε να βγάλεις μία φωτογραφία να το δούμε.

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το να πέσει πάστα απ' έξω δεν είναι κακό. Εσένα σε ενδιαφέρει να υπάρχει πάστα ανάμεσα στο Chip και την ψύκτρα.

Έπρεπε να βγάλεις μία φωτογραφία να το δούμε.

ειναι οι φωτογραφιες που ανεβασα πιο πριν.

ειχε παστα αναμεσα, αν και η περισσοτερη ηταν απεξω. 

Δημοσ.

Δεν μας αφορά το ότι η περισσότερη είναι απ' έξω. Αυτό αφορά το λογιστήριο της εταιρίας για τη σπατάλη που κάνει. Η ποσότητα που χρειάζεται για την απαγωγή θερμότητας υπάρχει.

• Like 1
  • 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πάστα θερμοαγώγιμη για MacBook, υπάρχει κάποια εταιρία προτίμησης, ποια θεωρείτε ότι είναι η καλύτερη; Λέω να ξεκινήσω να μαθαίνω να το αλλάζω μόνος μου, αφού πέρσι  που πήγα σε κάποιους "επιστήμονες" αμφιβάλλω αν άλλαξαν και πως την άλλαξαν! Βλέπεις έχουν μάθει όλοι, να εργάζονται behind the backgrounds και να μην επιτρέπουν να είσαι παρών! Α, και κανένας οδηγός για dummie user (όπως εγώ) υπάρχει;

Δημοσ.

ΟΚ, αλλαγή την κάνεις μόνος να υποθέσω; Ψάχνω να βρω κάποιο οδηγό ή πληροφορίες τελοσπάντων για MacBook 13 late 2007.

Δημοσ.

Ναι μωρέ, δεν είναι τίποτα.
Αν ξέρεις πως ανοίγει και έχεις πρόσβαση στην ψύκτρα, απλά καθαρίζεις την παλιά πάστα με λίγο χαρτί κουζίνας και οινόπνευμα, καθαρίζεις και το Heatsink από κάτω, βάζεις λίγο στη μέση του Chip (αν θες το απλώνεις - εγώ δεν το απλώνω) και βιδώνεις.
Φυσικά έχεις καθαρίσει από σκόνες με ένα πινέλο και Blower ότι υπάρχει.

Υ.Γ.: Καλύτερα να μην είναι ηλεκτρικά αγώγιμη η πάστα που θα βάλεις. Αυτή που πρότεινα δεν είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι έτσι φαίνεται από αυτό που έδειξες. Πάντως αν υποθέσουμε ότι θα ήθελα την καλύτερη, αυτή είναι η Gelid;

Δημοσ.

Αν κυνηγάς τους 3C, νομίζω πως αυτή είναι η καλύτερη. :)
Αυτή βάζω και στα PC που φτιάχνω, σε κάρτες γραφικών, κλπ. Σε εμένα την έβαλα σήμερα. Είχα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο την MX2 ενός φίλου και όλα τα υπόλοιπα χρόνια Arctic Silver 5.

Δημοσ.

Τι μία φορά;
3.5gr είναι.

Δεν ξέρω πόσο κρατάει. Η MX2 κρατάει 8 χρόνια πάντως. Δεν νομίζω πως πρέπει να σε απασχολεί αυτό. 

Η καλύτερη τιμή είναι αυτή όπως βλέπω.
http://www.ebay.com/itm/Gelid-Solutions-GC-3-3-5g-Extreme-GC-Extreme-Performance-Thermal-Compound-Paste-/310649505646?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item485427476e

post-115429-0-07140200-1432925990_thumb.jpg
post-115429-0-02427300-1432925945_thumb.gif

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή δεν γνωρίζω και δεν το έχω ξανακάνει, απλά δεν κατάλαβα αν χρησιμοποιείται όλο το σωληνάριο μία φορά ή όχι. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες πάντως.

Δημοσ.

Επειδή δεν γνωρίζω και δεν το έχω ξανακάνει, απλά δεν κατάλαβα αν χρησιμοποιείται όλο το σωληνάριο μία φορά ή όχι. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες πάντως.

Θα βάλεις περίπου όσο ένα κουκούτσι λεμονιού στο κέντρο του CPU για να σου δώσω να καταλάβεις (αν θες την απλώνεις). Προς θεού όχι όλο το σωληνάριο!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...