ramarg Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 παιδια ποια εφαρμογη χρησιμοποιειτε για να δειτε θερμοκρασιες; εγω αυτην http://hwsensors.com/appcast/hwmonitor/HWSensors.6.9.1315.Update.dmg. Δοκιμασε την. Υπερ αναλυτικη και με ωραιο ui. Στην εμφανιζει στο menu bar. 1
iobelika Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 ρε παιδιά για πείτε τιποτε σετ κατσαβίδια ή κανα μονό philips 000 (?) για να αλλάξω και εγώ πάστα γιατί βαράει κάτι 80αρια στο χαλαρό τώρα τελευταία (όχι απο ebay όμως για να έρθει σύντομα )
Prof_Chaos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 παιδια ποια εφαρμογη χρησιμοποιειτε για να δειτε θερμοκρασιες; istat menu . Πολυ καλό και φιλικό στη χρήση.
basilis5 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 με νορμαλ χρηση τυπου ιντερνετ, κανενα βιντεακι utube, εμαιλ, και προγραμματακια να τρεχουν στο background τυπου bartender, dropbox, fantastical, και 2-3 τετοια, 55-60 βαθμοι ειναι πολλοι ή νορμαλ; για mbp2011. προσπαθω να καταλαβω αν αξιζει να μπω στη διαδικασια καθαρισμου κι εγω αμμεσα. οταν το παρω στα ποδια εννοειται αρχιζει να καιει.
Technology fan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 εγω αυτην http://hwsensors.com/appcast/hwmonitor/HWSensors.6.9.1315.Update.dmg. Δοκιμασε την. Υπερ αναλυτικη και με ωραιο ui. Στην εμφανιζει στο menu bar. χρησιμοποίησα την παραπάνω εφαρμογή σε mbp mid 2012 και τα αποτελέσματα τα βρίσκω ανυσηχητικά μεγάλες δεν είναι οι θερμοκρασίες?
Technology fan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 με τι load ? ελαφριά χρήση γύρω στο 20%, αν η θερμοκρασία ήταν πολύ υψηλή δεν θα έκλεινε ή τίποτα τέτοιο?
LambisElef Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Για ελαφρύ load είναι πολύ. Αυτές οι θερμοκρασίες που πόσταρες είναι για load>75%, άρα θες άνοιγμα και καθαρισμό. Σίγουρα αν οι θερμοκρασίες ήταν υψηλότερες το εργαλείο θα έκλεινε, αλλά δεν κάνει να το αφήνεις να ψήνεται...
iobelika Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 απο ότι βλέπω η cpu σου είναι http://ark.intel.com/products/67355/Intel-Core-i5-3210M-Processor-3M-Cache-up-to-3_10-GHz-rPGA με θερμοκρασίας μέχρι 105 οπότε μάλλον ψιλοφυσιολογικές είναι οι τιμές γιατί έχεις και την HD4000 που ζεσταίνει το chip παραπάνω , άλλα ένα καθάρισμα ίσως να βοηθήσει λίγο ....
Heatspreader Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Υψηλές θερμοκρασίες! Δεν είναι φυσιολογικό αυτό! Με Stress Test μικτρότερες θα ήταν κανονικά.
Prof_Chaos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 χρησιμοποίησα την παραπάνω εφαρμογή σε mbp mid 2012 και τα αποτελέσματα τα βρίσκω ανυσηχητικά μεγάλες δεν είναι οι θερμοκρασίες? Με το χέρι τι αίσθηση έχεις;ζεματαει; 80-90 βλέπω κι εγώ αλλά σε. Full load 1
Technology fan Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Με το χέρι τι αίσθηση έχεις;ζεματαει; 80-90 βλέπω κι εγώ αλλά σε. Full load Ναι φυσικά και είναι ζεστο, απλά σκέψου οτι έχω βάλει και ένα ακόμη δίσκο στο optical bay και για αυτό ίσως να ζεσταίνεται περισσότερο. Και το έχω και πάνω από μια ψύχτρα. Βασικά περισσότερο πονηρεύτηκα από μια διεργασία στο activity monitor "kernel_task" που όταν κάνω κάτι πιο "βαρύ", βγάζει οτι πιάνει την cpu 380% και κολλάει η "βαριά" διεργασία.. και μετά από ψάξιμο έμαθα οτι ο λόγος που το κάνει αυτό είναι για να κόβει τις υπόλοιπες. Θα το φτιάξω τώρα που έρχεται και το Σαβ/Κο, ίσως μόνος, ίσως το πάω σε μαγαζί, θα δω. Θα ποστάρω και εγώ φωτογραφίες...
Prof_Chaos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 μη το ανοίξεις για κανένα λόγο αν θες τη γνώμη μου είναι πολύ καινούργιο .. λογισμικό το προκαλεί κατα πάσα πιθανότητα. Υποπτο νο1 o Chrome και ο Flash player.
iobelika Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 ναι, πάστα δεν χρειάζετε να αλλάξεις αλλά μπορείς εύκολα να ανοίξεις το καπάκι και να φυσήξεις προσεκτικά με ειδικό spray ανεμιστηράκια και λοιπά για σκόνη ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα