mao Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Καλησπερα παιδια πηρα μια θηκh belkin k den εφαρμοζει τοσο καλα ηθελα να παρω κατι πρην παθει καμια ζημεια το κινητο , η κοπελα μου ειπε οτι τα εισαγωγησ δεν κουμπονουν καλα!!! τι να κανΩ?
arc Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Πες στην κοπελιά σου οτι τα κινέζικα κινητά είναι πιο μικρά και τα αμερικάνικα πιο μεγάλα και γενικά πες της οτι δεν ξέρει τι της γίνεται. Απλώς η θήκη που πήρες δεν ταιριάζει τέλεια στο κινητό. Αγόρασε κάποια αλλη αφου τη δοκιμάσεις.
Ntenteras Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Γύρισε την εκεί που την πήρες και ζήτα άλλη. Το s3 το ίδιο μέγεθος έχει όπου πωληται, Ευρώπη Αμερικη Ασία κτλ. Εκτός και αν αναφέρεσαι σε κάνα κλώνο.
kataramenos32 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια πηρα μια θηκh belkin k den εφαρμοζει τοσο καλα ηθελα να παρω κατι πρην παθει καμια ζημεια το κινητο , η κοπελα μου ειπε οτι τα εισαγωγησ δεν κουμπονουν καλα!!! τι να κανΩ? Ηθελα να ξερα απο που ακριβως το εμαθε αυτο η κοπελα που λες Επεξ/σία 1 Μαΐου 2014 από kataramenos32
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Συντακτικο people. Το "μου" δε νομιζω πως ειναι κτητικο αλλα προσωπικη αντωνυμια. Μαλλον εννοει την υπαλληλο? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα