Προς το περιεχόμενο

nokia n97 mini cosmote update

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,έχω στην κατοχή μου ένα N97 mini αγορασμένο από cosmote πριν κάτι χρόνια.Έχει την έκδοση 11.0.102 και έχουν βγει αρκετές νέες,η τελευταία είναι η 30.0.004.Προσπαθώ από το κινητό και από το ovi suite και δεν μου βγάζει κάποια διαθέσιμη ενημέρωση. Παίζει να υπάρχει πρόβλημα που είναι της cosmote;Όταν ανοίγει βγάζει το λογότυπο της.Μπορώ να κάνω κάτι μόνος μου;

Δημοσ.

Δυστηχως εχουν "κατεβασει" τους servers με τις αναβαθμισεις και για αυτο το λογο δεν μπορει να κανει update.
Δεν φταιει το οτι ειναι της κοσμοτε.
Λυση δεν ξερω, παλιοτερα για τετοια θεματα/προβληματα πηγαινα στα Nokia Care και φυσικα πληρωνα το αναλογο αντιτιμο για την εργασια που κανανε.

• Like 1
Δημοσ.

Κατεβασε το firmware απο τον mrcrab και βαλε το χειροκινητα...

http://www.mrcrab.net/nokia/Nokia_N97_mini.html?productID=1773389304&productType=RM-555&releaseID=5853607419&version=30.0.4

Αν γνωρίζεις το κατεβάζω και με  ποιο τρόπο το εγκαθιστώ,κάποιο link μήπως για να διαβάσω;Ευχαριστώ πολύ.

flash πρέπει να κάνω δηλαδή από αυτά που διαβάζω,υπάρχει κάπο tutorial;

Δημοσ.

Παντως θα μπεις που θα μπεις στην διαδικασια ισως ειναι καλυτερα να περασεις μια καστομ εκδοση που θα ειναι και κρακαρισμενη και δεν θα χρειαζεται να υπογραφεις τις εφαρμογες.

Ψαξε στο γκουγκλ για RM-555 custom firmware (cfw)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...