Προς το περιεχόμενο

windows phone software

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση αναφορικά με τα windows phone τα οποια έχουν πάνω τους 512 ram. Το καλοκαίρι που θα κυκλοφορήσει επίσημα η 8.1 για τα windows phone όσα έχουν ram 512 θα είναι κομπλέ η θα κολλάνε μέχρι όσο δεν παίρνει???  λέω να πάρω ένα windows phone με 512 ram αλλα δεν ξέρω μετά το update τι ακριβώς θα γίνετε με την συσκευή. φοβάμαι ότι θα δώσω τσάμπα λεφτά

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κοιτα...

Το 620 μου κραταγε περιπου μια μερα (πχ 24-28 ωρες) πριν παρει το gdr3 (lumia black). Απο το lumia black και μετα ειδα 2+ μερες και τωρα με το 8.1 επεσε λιγο, πχ 1-2 ωρες τη μερα.

Δημοσ.

Κοιτα...

Το 620 μου κραταγε περιπου μια μερα (πχ 24-28 ωρες) πριν παρει το gdr3 (lumia black). Απο το lumia black και μετα ειδα 2+ μερες και τωρα με το 8.1 επεσε λιγο, πχ 1-2 ωρες τη μερα.

Καλα φιλαρακι το κινητο σε σχεση με αντιστοιχα σε android απο θεμα χρηματων ειναι καταπληκτικο,το πηρα εχθες και δεν περιμενα οτι θα ειναι τοσο αναλαφρο στην χρηση του,μακαρι μην βαρυνει οταν θα το γεμισω λιγο και σερνεται...απο εφαρμογες,ενταξει δεν μπορω να πω οτι ειναι τοσο λιγες,αυτα που ηθελα τα βρηκα...μακαρι να παρει και την 8,1 εκδοση...

Δημοσ.

Εγώ θέλω να ρωτήσω για το Nokia Lumia 625 το οποίο πρόκειται να αγοράσω σε λίγες μέρες, αν μπορεί να τρέξει αρχεία .ipa, (ios).

Είδα σε ξένα site αρνητικές απαντήσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...