qsis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 @qsis να υποθέσω ότι προτείνεις αυτό στην υπογραφή σου; ναι είναι πολύ φθηνά τα steelseries το δικό μου είναι τεράστιο, αλλά υπάρχουν και πιο μικρά είχα πιο μικρό goliathus (το speed που ίσως γλίστραγε πιο πολύ από ότι θα ήθελα) και όταν αποφάσισα ότι θέλω τεράστιο κοίταξα και εναλλακτικές γιατί το κόστος του αντίστοιχου razer ήταν γελοίο το qck+ το πήρα μόλις 15€ και πιάνει το 1/3 του γραφείου και ακουμπάω και άλλα πράγματα επάνω πέρα από ποντίκι και σε απόδοση να σου πω την αλήθεια το βρήκα πιο καλό από goliathus που ήταν γλιστερό οκ δε φαίνεται εξίσου "premium", αλλά τόσο καιρό που το έχω δεν έχει καμιά φθορά, είναι σε άψογη κατάσταση και καθαρίζεται αρκετά εύκολα ακόμα και στεγνό (τρίβεις με ένα swiffer το οποίο όλως παραδόξως καθαρίζει πολύ καλά το ξεραμένο δέρμα από το χέρι μου και γίνεται καινούριο) και είναι και πιο λεπτό από τα goliathus των οποίων το πάχος ενδεχομένως προβληματίσει μερικούς
gaspari Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μάλιστα ήσουν πολύ αναλυτικός...και κάτι ακόμα,βλέπω ότι εκτός από το + υπάρχει και το heavy,διαφορές;
qsis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Νομίζω είναι πιο χοντρό αυτό, δεν ξέρω αν έχει και πιο τραχιά επιφάνεια το + πάντως είναι ψιλογιγάντιο δε ξέρω αν θα σε βόλευε πιο μικρό μέγεθος , ορίστε και φωτο
gaspari Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Mε το μέγεθος δεν έχω πρόβλημα γιατί και το roccat taito που έχω είναι μεγάλο,αυτό που με απασχολεί είναι να κυλάει ομαλά το ποντίκι. Παρεμπιπτόντως έχουμε το ίδιο ποντίκι(στη φωτο).
qsis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 είναι μια χαρά η επιφάνεια, και μου ταίριαζε περισσότερο από ότι το razer που ψιλογλιστρούσε. Δεν έχω δοκιμάσει το control βέβαια. Απλά το qck πριν το πάρω το βρήκα πολύ τίμιο για την τιμή του και το αγόρασα (15€ έκανε στα public και ένιωσα ότι πήρα "πολύ mousepad" για αυτά τα λεφτά) και στη πράξη αποδείχθηκε καλύτερο από ότι θα περίμενα για τη τιμή. Όμως δεν είναι και καμιά εταιρεία της πλάκας η steelseries ώστε να μην προσέχουν και τη ποιότητα τους. Τελοσπάντων για να καταλήξω σε κάποιο συμπέρασμα, το razer δεν ένιωσα ότι άξιζε τα λεφτά του, το qck πιστεύω ότι τα αξίζει και με το παραπάνω. Και αν τύχει να πάθει κάτι απλά το πετάω και κλαιν, ενώ τα άλλα πιο ακριβά μπορεί να σε απογοητευσουν πολύ πιο εύκολα. Βέβαια όπως είπα και πριν το συγκεκριμένο μια χαρά ανθεκτικό έχει βγει και θα βγάλει τα χρήματα του με το παραπάνω. ΥΓ ωραίο το g700 (κλασικά αγαπάμε logitech), αλλά πολύ ρουφηχτρα στη μπαταρία ρε γαμώτο.. 1
Haris San Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Λοιπον μην το ψαχνεις και πολυ...Οσο πιο χοντρο κανει καλυτερη τριβη και μλκιες... Θα δωσεις 15 ευρω και θα παρεις το Steelseries QCK+ (ειναι καπου 40χ42, τεραστιο δλδ) μπορεις να το πλυνεις κιολας...Το εχω 10 μηνες τωρα και ειναι πολυ καλο, και να φανταστεις το κακομεταχειριζομαι γιατι πεφτουν ολη την ωρα σουσαμια πανω κτλ επειδη τρωω στο γραφειο Και να φανταστεις δεν εχει χρειαστει πλυσιμο ως τωρα...Τα razer ειναι τζαμπα λεφτα, για να παρεις ενα τετοιο απο την razer θες κανα 25αρι+... 1
qsis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Ναι τουλάχιστον 30αρι κάνουν τα μεγάλα goliathus
gaspari Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 @haris san,κοίτα να δείς και το roccat το αγόρασα σε τιμή ευκαιρίας δέκα ευρώ γιατί δεν ήθελα να δώσω κάτι παραπάνω,όμως στην πορεία λόγω γρήγορης φθοράς και ότι δεν έμεινα ικανοποιημένος,βρίσκομαι πάλι να δώσω κι άλλα χρήματα,ενώ αν δεν είχα τσιγγουνευτεί τα λέφτα εξ αρχής θα ήμουν διπλά κερδισμένος.
qsis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Όπου το βρεις πιο εύκολα, διαφορά στη τιμή σοβαρή δε παίζει. Σου βάζω το πιο μεγάλο μαγαζί που βλέπω να το έχει μιας και από κει το πήρα κι εγώ. http://www.public.gr/product/gaming/accessories/pc-controllers/mousepads/steelseries-qck-plus-mousepad/prod1140326pp/ Αν το έχει και κάνας άλλος πιο κοντά σου χτυπά τηλέφωνο
Haris San Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Το qck + από που προτείνετε να το πάρω; Ναι
greg1900dz Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Απο που λεει ο ενας,ναι απαντάει ο αλλος :-P ..απο οπου το βρεις φθηνότερα... 1
Sog96Ch Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Όπου το βρεις πιο εύκολα, διαφορά στη τιμή σοβαρή δε παίζει. Σου βάζω το πιο μεγάλο μαγαζί που βλέπω να το έχει μιας και από κει το πήρα κι εγώ. http://www.public.gr/product/gaming/accessories/pc-controllers/mousepads/steelseries-qck-plus-mousepad/prod1140326pp/ Αν το έχει και κάνας άλλος πιο κοντά σου χτυπά τηλέφωνο Στα public είναι εξαντλημένο (δεν βλέπω κανένα άλλο μεγάλο κατάστημα να το έχει)
coniste Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 qck heavy , θα δωσεις μια φορα 25 ευρω και θα το εχεις μια ζωη, το δικο μου ειναι 6-7 ετων και αντεχει ακομα με full χρηση
Fulgore Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 είναι μια χαρά η επιφάνεια, και μου ταίριαζε περισσότερο από ότι το razer που ψιλογλιστρούσε. Δεν έχω δοκιμάσει το control βέβαια. Απλά το qck πριν το πάρω το βρήκα πολύ τίμιο για την τιμή του και το αγόρασα (15€ έκανε στα public και ένιωσα ότι πήρα "πολύ mousepad" για αυτά τα λεφτά) και στη πράξη αποδείχθηκε καλύτερο από ότι θα περίμενα για τη τιμή. Όμως δεν είναι και καμιά εταιρεία της πλάκας η steelseries ώστε να μην προσέχουν και τη ποιότητα τους. Τελοσπάντων για να καταλήξω σε κάποιο συμπέρασμα, το razer δεν ένιωσα ότι άξιζε τα λεφτά του, το qck πιστεύω ότι τα αξίζει και με το παραπάνω. Και αν τύχει να πάθει κάτι απλά το πετάω και κλαιν, ενώ τα άλλα πιο ακριβά μπορεί να σε απογοητευσουν πολύ πιο εύκολα. Βέβαια όπως είπα και πριν το συγκεκριμένο μια χαρά ανθεκτικό έχει βγει και θα βγάλει τα χρήματα του με το παραπάνω. ΥΓ ωραίο το g700 (κλασικά αγαπάμε logitech), αλλά πολύ ρουφηχτρα στη μπαταρία ρε γαμώτο.. Εγω θα ελεγα να ριξει και μια ματια στο καινουργιο Logitech G240 .Αλλα και το Steelseries παρα πολυ καλο Vfm.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα