Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στην κοινότητα!

Εχθές σε κάποια φάση ενώ ο Η/Υ λειτουργούσε κανονικά crashare αρχικά ο ήχος και στην συνέχεια το pc! αφού τον έκλεισα και τον ενεργοποίησα ξανά μου έβγαλε ένα μήνυμα ειδοποίησης ότι το overclocking δεν λειτούργησε σωστά (!!!!!!!!) και να πατήσω οποιοδήποτε κουμπί ώστε να μπω στο setup! τίποτα δεν συνέβη ακόμα και πατώντας το F11 και το DELETE.  Στην συνέχεια και ενώ έκανα και πάλι επανεκκίνηση μου βγάζει την αρχική εικόνα της MSI όπως όταν ανοίγει ο Η/Υ αλλά κολλάει εκεί και δεν έχω δυνατότητα να πατήσω κανένα κουμπί! σαν να μην αναγνωρίζει το πληκτρολόγιο!  άλλαξα 3 πληκτρολόγια βάζοντας μέχρι και πληκτρολόγιο χωρίς usb και πάλι τίποτα! η οθόνη κολλημένη στην αρχική σελίδα και δεν μπορώ με τίποτα να μπω στο BIOS! καμία ιδέα? άνοιξα το pc και δοκίμασα να βγάλω και την μπαταρία της μητρικής και πάλι όμως τίποτα! 

Δημοσ.

Βγάλε τον για 2 3 λεπτά και τελείως απο το ρεύμα και κανε παλι ενα bios reset απο την μπαταρία , αν παλι κολλάει στο msi βγάλε απο πανω αν εχεις δίσκους να δουμε αν περνάει το post

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...