voltmod Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Η LG απέστειλε σχετικές προσκλήσεις σε δημοσιογράφους και εκπρόσωπους του Ειδικού Τύπου για εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει στις 27 Μαΐου και αφορούν στην παρουσίαση νέων συσκευών που ανήκουν στη σειρά "G".Η Κορεάτικη εταιρεία θα πραγματοποιήσει εκδηλώσεις σε έξι διαφορετικές πόλεις στον κόσμο, σε διάστημα δύο ημερών και το θέμα είναι "To be simple is to be Great". Περιμένουμε την LG να ανακοινώσει τουλάχιστον δύο συσκευές. Η πρώτη αναμένεται να είναι το νέο LG G3, που θα αντικαταστήσει τη σημερινή ναυαρχίδα της εταιρείας LG G2 και θα διαθέτει οθόνη ανάλυσης QHD, ενώ η δεύτερη περιμένουμε να είναι το LG G Watch, το smart watch της εταιρείας που θα βασίζεται στο νέο λειτουργικό σύστημα της Google για φορετές συσκευές Android Wear. Update: Ο evleaks διέρρευσε φωτογραφία με τα νέα πλήκτρα στο πίσω μέρος του LG G3. Site: Engadget Επεξ/σία 30 Απριλίου 2014 από voltmod
mason Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Άντε να δούμε τι θα δούμε... Ελπίζω να μας συναρπάσει όπως έκανε η Sony με το Z2.
nikos1608 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 το περιμένω πως και πως είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από το g2 !!! Αν δούμε αυτά που περιμένουμε θα είναι πολύ μπροστά από το ανταγωνισμό 1
lostresam Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 αν εχει 5.5 ιντσες και διαστασεις οπως z2, s5 το πηρα σημερα.
vrwmiaris Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Το μόνο καλό που βρίσκω είναι ότι πλέον δεν θα χρειάζεται το meenova, πλέον θα κοιτάμε να χωρά στην τσέπη για να επιλέξουμε τηλέφωνο ήμαρτον
kataramenos32 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 έλα ρε παντοφλαρα !!! Ασε τις παντοφλαρες για εμας λοιπον και πηγαινε να παρεις καμια iPhono μινιατουρα να χαρεις 1
hachiko18 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Ημουνα διστακτικός για κινητά Lg ( μέχρις που απόκτησα καποια στιγμή το Optimus 3d ) , έμεινα αρκετά ενθουσιασμένος , ( εχουν περάσει απο τα χέρια μου τελευταία S4 - 4S - iphone 5 - Note 2 ) πριν αποκτήσω το τελευταίο μου κινητό Lg G2 είχα το Lg G Pro ( κινητάρα αλλά λίγο επικίνδυνο στο πιάσιμο είναι η αλήθεια ) , αλλά παίδες χωρίς να θέλω να ρίξω τις άλλες εταιρίες , προσωπικά δεν το αλλάζω με κανένα μέχρι να δώ το G3 και βλέπουμε ύστερα , είναι κινητάρα με τα όλα του το G2 ( καταευχαριστημένος ) και λέω ξανά και πάντα προσωπική μου άποψη . ΕΥΓΕ LG - KEEP WALKING .............. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα