fallriver1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 εχω ακουσει οτι μερικοι το εχουν κανει..αληθευει ? η ραδιο αρβυλα ? το εχει δοκιμασει κανεις απο εσας ?
Gtr34 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δεν το έχω ξανακούσει αλλά δεν θα έπεφτα από τα σύννεφα αν όντως γίνεται . 2
Zein Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Ο καθηγητης μου για το προφίκενσυ, ειχε το ακριβως θεμα του speaking 2 ωρες (με τις εικονες και ολα!) πριν παμε στο εξεταστικο κεντρο και μας το εδωσε!! Αλλα αυτο δεν ειναι ακριβως λαδωμα όμως!
BritGreek Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να συμβεί αυτό. Κατηγορηματικά. 3
SpirtouLisS Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 δεν έχω ακούσει ποτέ να υπάρχει τέτοια περίπτωση σε εξετάσεις που αφορουν τα michigan cambridge lower πτυχιά και το proficiency κτλ 2
gatokoritso Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 σε τιποτα της κακιας ωρας μπορει.στα μεγαλα που λεει ο σπιρτουλις δεν νομιζω να υπαρχει πιθανοτητα. Αλεξη... εσυ είσαι;σε αγαπαω 1
fallriver1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Αλεξη... εσυ είσαι; Επεξ/σία 30 Απριλίου 2014 από fallriver1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 ένας αγγλομαθής πολιτικός... 2
zio10 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Ο καθηγητης μου για το προφίκενσυ, ειχε το ακριβως θεμα του speaking 2 ωρες (με τις εικονες και ολα!) πριν παμε στο εξεταστικο κεντρο και μας το εδωσε!! Αλλα αυτο δεν ειναι ακριβως λαδωμα όμως! Τι ακριβώς είναι τότε? Καθαρή τύχη ε?
BritGreek Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Τι ακριβώς είναι τότε? Καθαρή τύχη ε? Αυτό συμβαίνει, επειδή εδώ και χρόνια τη στήνουν πολλοί έξω από τα εξεταστικά κέντρα και ρωτούν όσους βγαίνουν τι τους έπεσε, και έτσι φτιάχνουν μια βάση με 20-30 θέματα. Άτυχοι είναι όσοι δίνουν την πρώτη μέρα των προφορικών. Κάποτε το πιο γνωστό ξενόγλωσσο βιβλιοπωλείο που πούλαγε και past papers σε φωτοτυπίες, είχε στην τελευταία σελίδα όλα τα θέματα προφορικών που είχαν πέσει, επειδή από τότε γίνεται αυτό και με το συγκεκριμένο τρόπο. Τα θέματα, όμως, των γραπτών, με τίποτα και για κανένα λόγο.
zio10 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Αυτό συμβαίνει, επειδή εδώ και χρόνια τη στήνουν πολλοί έξω από τα εξεταστικά κέντρα και ρωτούν όσους βγαίνουν τι τους έπεσε, και έτσι φτιάχνουν μια βάση με 20-30 θέματα. Άτυχοι είναι όσοι δίνουν την πρώτη μέρα των προφορικών. Κάποτε το πιο γνωστό ξενόγλωσσο βιβλιοπωλείο που πούλαγε και past papers σε φωτοτυπίες, είχε στην τελευταία σελίδα όλα τα θέματα προφορικών που είχαν πέσει, επειδή από τότε γίνεται αυτό και με το συγκεκριμένο τρόπο. Τα θέματα, όμως, των γραπτών, με τίποτα και για κανένα λόγο πια. Ναι αλλά λέει ότι τους έδωσε 1 θέμα και ήταν ακριβώς αυτό που έπεσε, όχι 10-20 πιθανά θέματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα