akpe Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Λείπουν κάποια αρχεία, μάλλον δεν τα διαβάζει σωστά ο Launcher. Δεν νομίζω να χρειάζεται να βάλεις parameters, δεν έχω βάλει ποτέ και παίζω σε δέκα διαφορετικούς σέρβερ με διαφορετικά mods Αρχικά δοκίμασε να διορθώσεις τα ονόματα στα parameters, το DayZ Launcher χρησιμοποιεί διαφορετικά ονόματα: @DayZ_Epoch1051, @DayzOrigins179, @DayzOverwatch (αυτό παραμένει όπως έχει, σε εμένα τουλάχιστον).
ntinos19 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) τώρα είμαι στη δουλειά αλλά θα το δοκιμάσω σε λίγο που θα πάω σπίτι. εχτές τελικά αφού έκανα ποστ εδώ πήγα σε έναν άλλο σερβερ και έπαιξα κανονικά κανά 30λεπτο μέχρι να πεθάνω. το κλείνω εντελώς το άρμα 2 και dayz launcher, βλέπω 2 βιντεάκια στο youtube και λέω ας κάνω μια προσπάθεια ακόμα και μπήκε κανονικά για περίπου μια ώρα μέχρι που έπαισε το ιντερνετ και πήγα για ύπνο... τι να πει κανείς... άμα δεν σε θέλει το παιχνίδι θα κάνει τα πάντα :/ Λείπουν κάποια αρχεία, μάλλον δεν τα διαβάζει σωστά ο Launcher. Δεν νομίζω να χρειάζεται να βάλεις parameters, δεν έχω βάλει ποτέ και παίζω σε δέκα διαφορετικούς σέρβερ με διαφορετικά mods Αρχικά δοκίμασε να διορθώσεις τα ονόματα στα parameters, το DayZ Launcher χρησιμοποιεί διαφορετικά ονόματα: @DayZ_Epoch1051, @DayzOrigins179, @DayzOverwatch (αυτό παραμένει όπως έχει, σε εμένα τουλάχιστον). μόλις τώρα προσπάθησα να μπω αλλά τίποτα, πάω να αλλάξω τα ονόματα των φακέλων αλλά ήταν ακριβώς όπως τα γράφεις παραπάνω... Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2015 από ntinos19
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μιας και μας έπιασε νοσταλγία με το καλό παλιό dayz mod. Μαζευτήκαμε και ανοίξαμε έναν νέο server που τρέχει 24/7. dayz mod epoch Αναφορά σε κείμενο IP: 144.76.99.158:2600 Name: *NEW|Kir Terpos Playground Epoch|DAY/NIGHT|Startkit|Custom events Slots 30 Location: Germany Για να συνδεθείτε χρειάζεστε τα: amra 2 OA beta patch (obsolete) dayz mod 1.9.0 dayz Epoch 1.0.6.2 ακόμα βρίσκετε σε περίοδο σεταρίσματος,αλλά μπορείτε να μπαίνετε κανονικά και να παίζετε. Server restarts έχει κάθε 6ωρο & server backup κάθε 8. discord https://discord.gg/684KQH Steam group https://steamcommunity.com/groups/kirterpos Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2018 από xtrmsnpr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα