Προς το περιεχόμενο

DayZ - Arma 2 mod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λείπουν κάποια αρχεία, μάλλον δεν τα διαβάζει σωστά ο Launcher. Δεν νομίζω να χρειάζεται να βάλεις parameters, δεν έχω βάλει ποτέ και παίζω σε δέκα διαφορετικούς σέρβερ με διαφορετικά mods B)

Αρχικά δοκίμασε να διορθώσεις τα ονόματα στα parameters, το DayZ Launcher χρησιμοποιεί διαφορετικά ονόματα: @DayZ_Epoch1051, @DayzOrigins179, @DayzOverwatch (αυτό παραμένει όπως έχει, σε εμένα τουλάχιστον).

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τώρα είμαι στη δουλειά αλλά θα το δοκιμάσω σε λίγο που θα πάω σπίτι.

εχτές τελικά αφού έκανα ποστ εδώ πήγα σε έναν άλλο σερβερ και έπαιξα κανονικά κανά 30λεπτο μέχρι να πεθάνω. το κλείνω εντελώς το άρμα 2 και dayz launcher, βλέπω 2 βιντεάκια στο youtube και λέω ας κάνω μια προσπάθεια ακόμα και μπήκε κανονικά για περίπου μια ώρα μέχρι που έπαισε το ιντερνετ και πήγα για ύπνο... τι να πει κανείς... άμα δεν σε θέλει το παιχνίδι θα κάνει τα πάντα :/

Λείπουν κάποια αρχεία, μάλλον δεν τα διαβάζει σωστά ο Launcher. Δεν νομίζω να χρειάζεται να βάλεις parameters, δεν έχω βάλει ποτέ και παίζω σε δέκα διαφορετικούς σέρβερ με διαφορετικά mods  B)

Αρχικά δοκίμασε να διορθώσεις τα ονόματα στα parameters, το DayZ Launcher χρησιμοποιεί διαφορετικά ονόματα: @DayZ_Epoch1051, @DayzOrigins179, @DayzOverwatch (αυτό παραμένει όπως έχει, σε εμένα τουλάχιστον).

μόλις τώρα προσπάθησα να μπω αλλά τίποτα, πάω να αλλάξω τα ονόματα των φακέλων αλλά ήταν ακριβώς όπως τα γράφεις παραπάνω...

Επεξ/σία από ntinos19
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και μας έπιασε νοσταλγία με το καλό παλιό dayz mod.

Μαζευτήκαμε και ανοίξαμε έναν νέο server που τρέχει 24/7.
dayz mod epoch

Αναφορά σε κείμενο

IP: 144.76.99.158:2600
Name:
*NEW|Kir Terpos Playground Epoch|DAY/NIGHT|Startkit|Custom events
Slots 30

Για να συνδεθείτε χρειάζεστε τα:

amra 2 OA beta patch (obsolete)
dayz mod 1.9.0
dayz Epoch 1.0.6.2

ακόμα βρίσκετε σε περίοδο σεταρίσματος,αλλά μπορείτε να μπαίνετε κανονικά και να παίζετε.
Server restarts έχει κάθε 6ωρο & server backup κάθε 8.
discord
https://discord.gg/684KQH 

Steam group
https://steamcommunity.com/groups/kirterpos
RUa6Ifd.png

Επεξ/σία από xtrmsnpr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...