Προς το περιεχόμενο

DayZ - Arma 2 mod

mchls

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ γενικά έχω προβλήματα στο mod από τότε που εγκαταστάθηκε το νέο patch και το νέο commander -.-

με το ίδιο θέμα;

Είδαμε ότι δεν μου περνάει τα keys καθόλου...και τα ρίξαμε manuals

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Intel Core i7-5820K

ASUS X99-S, Socket 2011-3

Corsair Vengeance DDR4 2666MHz 16GB

MSI GeForce GTX 980 Gaming 4GB PhysX

Corsair AX 860i, 860W PSU

καμια ιδέα σε τι fps θα παίζει το παιχνίδι με αυτά τα πράματα? και άμα γίνετε και μια mini off topic απάντηση και για το SA

νομίζω δεν υπάρχει λόγος μεγάλος να ανησυχείς.

όμως και τα δυο παιχνίδια mod & SA δεν έχουν και τα καλύτερα performance.Φαντάσου όταν το 2012 έφτιαξα μπομπάτο pc είχα πει,ότι θα έπαιζα arma2 ανενόχλητα αλλά το παιχνίδι είχε άλλη γνώμη..

Λόγω του scripting που ασχολούμαι μαζί με τον άλλον admin του server μας,και έχοντας ο άνθρωπος πολύ μεγαλύτερη εμπειρία,μου χει πει ότι είναι τόσο κακογραμμένος ο κώδικας που ούτε φοιτητές στην πτυχιακή τους δεν κάνουν.Φαντάσου ότι στέλνουμε fixes στην ομάδα που φτιάχνει το epoch.

Το arma3 τρέχει κάπως πιο σωστά,αλλά και το SA πατάει προς arma 2 performance,ίσως γιαυτό και του αλλάζουν μηχανή..Και περιμένουμε να γίνει καλό optimization.Εκεί στο SA πάει λίγο καλύτερα,αλλά μην φανταστείς ότι έχει γίνει καλή δουλειά,κάποιο patch το φτιάχνει κάποιο άλλο το χαλάει.Δεν έχει να κάνει με το ότι είναι τόσο alpha όσο το ότι οι μηχανές του arma δεν είναι καλές..

Τώρα πχ στο epoch(arma2 dayz mod του mod) και με server που θα χει custom buildings,ειδικά όταν μπαίνεις σε μια πόλη θα κλαις με τα fps drops,όταν θα είσαι στα χωράφια θα είσαι χαλαρά με 60+ .Το καλό όμως είναι,ότι και με 20-25 fps να είσαι,το παιχνίδι είναι smooth ξέρεις δεν βλέπεις αυτή την καθυστέρηση/lag που θα δεις σε άλλα παιχνίδια,αυτό δεν ξέρω γιατί γίνεται,αλλά είναι γεγονός.Βέβαια με κάποια tweaks στο config του παιχνιδιού και στα settings δεν νομίζω να πέσεις κάτω από 30-35 μέσα σε πόλη εσύ,με τίποτα δεν το πιστεύω,αλλά μιας και δεν θα δει ποτέ τα 4gb που έχει η κάρτα σου,μην σου πω και καμιά βλακεία..Αλλά σίγουρα μέσα στην πόλη από κει που θα σαι πχ 70-80 ή 90-110 θα πέσεις πολύ χαμηλά με τα ζόμπια που θα είναι γεμάτη,όταν θα πετάς ελικόπτερο μη σκας,εκεί ψηλά έχουμε μεγάλα fps :D .Ίσως να υπερβάλω με τις τιμές λίγο,αλλά και πάλι δεν είναι θέμα να σκας,μες τις πόλεις θα είναι θέμα..Ειδικά σε κάποιες πόλεις ή maps που έχουν πολλά κτήρια και είναι τεράστιες,πέφτει κλάμα.

Εννοείται φίλτρα κλειστά,εκτός και αν θες να βγάλεις τα μάτια σου,ειδικά με το post processing που θα σου χαρίσει ατελείωτη θαμπάδα,και άντε να δεις αυτόν που θα είναι κρυμμένος στα δέντρα μέσα.Όταν πάρεις το game στείλε μου ένα pm ή στείλε μου στο steam: xtrmsnpr να σου στείλω τον οδηγό

πρώτα απ όλα σε συγχαίρω για το ποσο πολύ ενημερωμένος είσαι, χωρίς να είμαι σαρκαστικός (y) το game το έχει ο φίλος μου.. το pc δεν έχει ακόμα γιατί περιμένει να βγει η gtx 980.. απλά το είχα απορία με ένα τέτοιο σύστημα σε τι fps θα έπαιζε.. αλλα απ ότι φαίνεται ότι και να κανεις το fps δεν θα αλλάξει για τους λόγους που είπες..

• Like 1

πρώτα απ όλα σε συγχαίρω για το ποσο πολύ ενημερωμένος είσαι, χωρίς να είμαι σαρκαστικός (y) το game το έχει ο φίλος μου.. το pc δεν έχει ακόμα γιατί περιμένει να βγει η gtx 980.. απλά το είχα απορία με ένα τέτοιο σύστημα σε τι fps θα έπαιζε.. αλλα απ ότι φαίνεται ότι και να κανεις το fps δεν θα αλλάξει για τους λόγους που είπες..

επειδή είμαι παιχτούρι τα ξέρω,μην νομίζεις :lol:  αλλα thx.

Μόνο στo SA αν αλλάξει κάτι στο μέλλον,που ελπίζω αλλιώς θα είναι fail η όλη φάση,ήδη είναι με τα λεφτά που δώσανε,φτιάχνουν ps port....!

Αλλά όπως σου είπα δεν παίζει να έχει θέμα,το βραδάκι στην πόλη θα είναι ακόμα πιο smooth.

Απλώς είναι arma engine 4 the festivals..

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ερώτηση, κυρίως για Epoch.

Τα Armored SUV και τα HMMWV προσφέρουν παραπάνω προστασία από πυρά όπλων (για τουφέκια μιλάω). Με ενδιαφέρει να μπορώ να περάσω κοντά από ένα bandit squad (AI) χωρίς να μου καταστρέψουν τροχό ή να με κάνουν σουρωτήρι μέσα στο αμάξι στο πρώτο δευτερόλεπτο.

• 1 μήνα μετά...

θα ηθελα να ρωτισω εαν αφτο το παιχνηδη θα παιζοταν κανονικα με full low  γραφηκα γιατι σκεφτομαι να το αγορασω . γιατη ξερω πωσ το γαμε αφτο βασιζετε στην παρατιριτικοτητα και στα αντανακλαστικα 

(σορρυ για την ορ8ογραφια χδ)

• 3 εβδομάδες αργότερα...

http://dayz.grof.gr/p/

χρόνια πολλά.
Για όσους δεν γνωρίζουν τρέχουμε τον μοναδικό ελληνικό server για το dayz mod,σε overpoch origins.Ο οποίος μετά από πολύ και συνεχόμενη δουλειά βρίσκεται στην 20η θέση παγκοσμίως και συνεχίζει την ανοδική του πορεία.Στις σκέψεις είναι να ανοιχτεί και 2ος server.
Θα χαρούμε να σας δούμε στις περιοχές της taviana

• Like 3

Παίδες, τη συμβουλή σας :)

Παίζουμε σε έναν PvE Epoch. Ψάχνουμε να βρούμε χώρο για βάση. PvE είπαμε, οπότε δεν τίθεται θέμα κρυψίματος. Απλά χρειαζόμαστε ένα χώρο, κατά προτίμηση pre-built (να μη μας πάρει μήνες να χτίσουμε) και αρκετά μεγάλο για να χωράει στον περίβολο ξέρω γω τουλάχιστον 4 οχήματα (ανάμεσα τους ένα MTVR) και να μπορεί να προσγειωθεί άνετα ένα USEC CH53e. 

Οι στάβλοι (αυτοί με τα μπαλόνια) σε Gorka και Dubrovka είναι πιασμένοι. Το ίδιο και ο χώρος απέναντι από την εκκλησία στη Novy.

Προς το παρόν έχω σταμπάρει το factory/warehouse τι στο κέρατο είναι δυτικά της Cherno αλλά είναι μακριά από το κέντρο του χάρτη γαμώτο... καμιά άλλη δοκιμασμένη πρόταση;

• 1 μήνα μετά...

http://dayz.grof.gr/p/

χρόνια πολλά.

Για όσους δεν γνωρίζουν τρέχουμε τον μοναδικό ελληνικό server για το dayz mod,σε overpoch origins.Ο οποίος μετά από πολύ και συνεχόμενη δουλειά βρίσκεται στην 20η θέση παγκοσμίως και συνεχίζει την ανοδική του πορεία.Στις σκέψεις είναι να ανοιχτεί και 2ος server.

Θα χαρούμε να σας δούμε στις περιοχές της taviana

φίλε μου έχω ένα θέμα με τον σερβερ. δεν με αφήνει να συνδεθώ. μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα:

η πλάκα είναι οτι εχτές έπαιξα κανά 30λεπτο κανονικά. σήμερα μου έκανε διάφορα κουλά.

μέχρι στιγμής έκανα verify το αρμα 2, αρμα 2 ΑΟ, όλα τα mods (dayz 1.8.3, dayz epoch 1.0.5.1, Dayz origins 1.7.9 kai 1.7.9.5, dayz overwatch 0.2.5)

κατέβασα το battleye απο το επίσημο site και το πέρασα στο αρμα 2 ΑΟ και στο αρμα 2 με τα αντίστοιχα .dll το καθένα. firewall το checkara 342 φορές...

το παλεύω με το dayz launcher. 

στα parameters έβαλα αυτό: mod=@DayzOrigins;@DayzOverwatch;@DayZ_Epoc

το δοκίμασα και στο arma 2 AO απο το ίδιο το steam αλλά τζίφος.

τον σερβερ προσπάθησα να τον τρέξω τόσο απο το launcher αλλά και απο το ιδιο το arma 2 ao... δοκίμασα να κάνω enable τα mods κτλ.... καμία ιδέα ?

επίσης σήμερα κατάφερα να μπω 2 φορές απο περίπου 5 λεπτά ώσπου έγινε kick απο τον σερβερ και νομίζω ήταν λόγο battleye αν θυμάμαι καλά. (σε άλλους σερβερς δεν έχω πρόβλημα) επίσης δεν τρέχω την beta του αρμα 2 ΑΟ

post-116079-0-49461800-1423688434_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...