Προς το περιεχόμενο

DayZ - Arma 2 mod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Operation Arrowhead δεν είναι standalone, expansion είναι στο retail Arma 2.

Expansion είναι,αλλά standalone.

http://www.arma2.com/arma-2-oa_en.html

The Arma 2: Operation Arrowhead is the standalone expansion to the original ARMA 2 and does not require the original game in order to play.

γιαυτό και κολλάει το μυαλό μου. Εκτός και αν,επειδή είναι στο map Chernarus που είναι στο vanilla.Ναι το σκέφτηκα να βολευτώ έτσι,αλλά είναι αυτό που είπες @xaralas ,ξέρω ότι έχει κλειδωμένα κομμάτια το f2p.

Ίσως περιμένω όταν γίνει standalone και το dayz.

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι το Chernarus είναι στο vanilla. Τες πα σε ένα μήνα το πολύ θα είναι το standalone τι σε τρώει τόσο, περίμενε λιγάκι :P

ε ναι μωρέ..Δεν τρελαινόμαστε και τόσο,όταν βγει θα το δούμε!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μια ερώτηση.Εαν έχεις original τα παιχνίδια,arma2+operation arrowhead.Μπορείς να πας να παίξεις dayZ στο tunngle με φίλους που το έχουν από τον θείο;Θέλω να παίξω μαζί τους,αλλά δεν το έχουν originale.

Θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα;

Δημοσ.

Μια ερώτηση.Εαν έχεις original τα παιχνίδια,arma2+operation arrowhead.Μπορείς να πας να παίξεις dayZ στο tunngle με φίλους που το έχουν από τον θείο;Θέλω να παίξω μαζί τους,αλλά δεν το έχουν originale.

Θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα;

Δεν νομιζω να εχετε προβλημα, δεν το χρησιμοποιω το tunngle αλλα ξερω απο φιλους οτι παιζουν lan borderlands 2 απο θειο οποτε..δες και στο forum του tunggle για σιγουρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για μένα ρώτησα που το έχω αγορασμένο το παιχνίδι.Οι άλλοι από τον θείο μια χαρα παίζουν.

Γω θα χω κάποιο θέμα με το official παιχνίδι;

Ναι το Chernarus είναι στο vanilla. Τες πα σε ένα μήνα το πολύ θα είναι το standalone τι σε τρώει τόσο, περίμενε λιγάκι :P

είδες που πέρασε ο μήνας και ζααααρτ;Τίποτα ακόμα..

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το Combined Operations περιλαμβανει και το arma 2 & το Operation Arrowhead οποτε εισαι καλυμενος.

Αλλιως αν εχεις ηδη το arma2 παιρνεις μονο το Operation Arrowhead

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Μολις κατεβασα το Arma 2 και το ΟΑ και ηθελα να ρωτησω το εξης. Αλλο το Dayz Mod και αλλο το Dayz Epoch? Για να παιξω στον ελληνικο server σας τι χρειαζεται να βαλω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι το Epoch είναι διαφορετικό από το «stock» DayZ. Γενικώς υπάρχουν δεκάδες mods του DayZ το καθένα με διαφορετικά features, χάρτες κ.λπ.

Για να παίξεις κατεβάζεις το DayZ Commander από εδώ και μέσω αυτού κατεβάζεις το DayZ Epoch.

Στον ελληνικό σέρβερ (standalone) που συχνάζετε συνήθως;

Επεξ/σία από akpe
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Μολις κατεβασα το Arma 2 και το ΟΑ και ηθελα να ρωτησω το εξης. Αλλο το Dayz Mod και αλλο το Dayz Epoch? Για να παιξω στον ελληνικο server σας τι χρειαζεται να βαλω?

ναι πρέπει να χεις το dayz mod και το dayz mod epoch το τελευταιό beta patch και είσαι έτοιμος..Σε περιμένουμε ;)

Δημοσ.

Γιατί Epoch ρε παιδιά... :P (<3 Xtrm) Δεν είναι καν survival. More like, gather guns, do a mission, sell guns and avoid everyone if you want to build a base.

Προτρέπω όποιος έχει το ArmA3 να δοκιμάσει το Breaking Point :3

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...