alexatreides Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Θα το πάρω. Μικρός ο 64 GB αλλά με ένα εξωτερικό θα κάνω τη δουλειά μου. Τη δουλειά μου, όχι Call of Duty και τέτοια. Ένα e-mail, PDF αρχεία, MS Project (μήπως το παρατραβάω ;!) Και win 8.1 OEM (δικαίωμα ελεύθερης αναβάθμισης). Για δουλειές που πριν 4-5 χρόνια ψάχναμε ένα netbook με τους αρχαίους Atom (έχω ένα από τότε, παίζει μια χαρά Win 7, το έχει ο γιός μου). Ναι, θα το πάρω. Μιχάλης. Sent from my iPhone using Insomnia 1
gastonegr Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 θα βγει και σε 32 οποτε η τιμη αυτη μπορει να ειναι για την 32 εκδοση.... Eπισης το asus t100 νομιζω ειναι καλυτερο και σε ομορφια αλλα και στο θεμα της usb 3.
nhzt Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δεν βλέπω κάποιον λόγο γιατί να προτιμήσει κάποιος αυτή τι συσκευή έναντι του Asus t100. Ιδια τιμή, άγνωστες δυνατότητες συνδεσημότητας, και bezels σε επίπεδα συσκευής 5ετίας... Θα το πάρει κάποιος που δεν είναι ψαγμένος , που δεν γνωρίζει την Αsus, που θα τον πλακώσει ο πωλητής του καταστήματος στα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχει το προιόν, που θα έχει και τον πατέρα του δίπλα να του λέει "δεν έχει κάτι πιο φθηνό" . Και για πολλούς άλλους λόγους. Άλλωστε αν αναρωτηθούμε, όλοι μας πάντα κάνουμε τις τέλειες αγορές; Σ΄αυτόν που δεν είναι ψαγμένος , το προιόν το πουλάει η διαφήμιση και ο πωλητής του καταστήματος. 1
Odyss3us Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Θα το πάρει κάποιος που δεν είναι ψαγμένος , που δεν γνωρίζει την Αsus, που θα τον πλακώσει ο πωλητής του καταστήματος στα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχει το προιόν, που θα έχει και τον πατέρα του δίπλα να του λέει "δεν έχει κάτι πιο φθηνό" . Και για πολλούς άλλους λόγους. Άλλωστε αν αναρωτηθούμε, όλοι μας πάντα κάνουμε τις τέλειες αγορές; Σ΄αυτόν που δεν είναι ψαγμένος , το προιόν το πουλάει η διαφήμιση και ο πωλητής του καταστήματος. μη κρινεις εξ ιδιων και μην υποτιμας τοσο τους συνομιλητες αυτου του φορουμ, οι περισσοτεροι γνωριζουν πολυ περισσοτερα απο το μεσο πωλητη, αλλα και ο μεσος καταναλωτης με στοιχειωδη λογικη κανει μια ερευνα αγορας πρωτα, δε παει με το μπαμπακα του και του τραβαει το μπατζακι μολις δει κατι πολυχρωμο και φανταχτερο οπως υποννοεις... λες και πηγε βολτα στο λουνα παρκ!
kostasfalcon Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 μη κρινεις εξ ιδιων και μην υποτιμας τοσο τους συνομιλητες αυτου του φορουμ, οι περισσοτεροι γνωριζουν πολυ περισσοτερα απο το μεσο πωλητη, αλλα και ο μεσος καταναλωτης με στοιχειωδη λογικη κανει μια ερευνα αγορας πρωτα, δε παει με το μπαμπακα του και του τραβαει το μπατζακι μολις δει κατι πολυχρωμο και φανταχτερο οπως υποννοεις... λες και πηγε βολτα στο λουνα παρκ! δεν εχει και αδικο αγαπητε. δεν θα πω ονομα αλλα ακομη και εδώ μεσα κάποιοι νομιζουν ότι τα εν λογω μηχανάκια τρεχουν το λογισμικο των win phones ή στην καλυτερη τα RT αγνοώντας πως οι x86 επεξεργαστες (με τον baytrail εν αρχη) τρεχουν την full εκδοση των windows. Μην νομιζεις λοιπον ότι επειδή καποιος μπαινει σε ένα φορουμ ότι είναι και tech guru....εχω διαβασει απίστευτες κοτσανες κατά καιρους....το πιο αστειο δε, είναι όταν πας να τους ανοίξεις τα ματια και αντι να δουνε το πασιφανες της υπόθεσης αυτοι το βιολι τους....ημαρτον και ξανα ημαρτον.... 2
CyanBlue Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 @#!&*%!!! Που έχω αφήσει το πληκτρολόγιο... που το έχω αφήσει... που? 1
ektor7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 CyanBlue, on 01 May 2014 - 12:31 AM, said:@#!&*%!!! Που έχω αφήσει το πληκτρολόγιο... που το έχω αφήσει... που? Κοιτα πανω,μηπως το μπερδεξες με το καπελο!
hyperspaced Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Έλεος με αυτό το bezel ! To ASUS T-100 είναι πολύ καλύτερη αγορά.
aret1 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 ... να προσθέσω ότι έχει φορτιστή "καρφί", κάτι που μάλλον δείχνει μικρότερους χρόνους φόρτισης από το t100. Εγώ πάντως προτιμώ micro usb φόρτιση παρόλη την αργοπορία, γιατί μου δίνει περισότερες εναλακτικές!
Galaxia Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Σαν ιδέα είναι εξαιρετική και ιδιαίτερα πρακτικη, ωστόσο η Acer δεν είναι και η αγαπημένη μου εταιρεία. Αν π.χ. έφτιαχνε κάτι αντίστοιχο η Samsung θα το έψηνα πολύ περισσότερο (μήπως φτιάχνει και δεν το έχω πάρει χαμπάρι; )
nhzt Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 μη κρινεις εξ ιδιων και μην υποτιμας τοσο τους συνομιλητες αυτου του φορουμ, οι περισσοτεροι γνωριζουν πολυ περισσοτερα απο το μεσο πωλητη, αλλα και ο μεσος καταναλωτης με στοιχειωδη λογικη κανει μια ερευνα αγορας πρωτα, δε παει με το μπαμπακα του και του τραβαει το μπατζακι μολις δει κατι πολυχρωμο και φανταχτερο οπως υποννοεις... λες και πηγε βολτα στο λουνα παρκ! αγαπητέ μου, κατ αρχή παρανοείς κάποια πράγματα . Η αρχική μου αντιπαράθεση και απάντηση, αφορά τον StigmaX που είπε "Δεν βλέπω κάποιον λόγο γιατί να προτιμήσει κάποιος αυτή τι συσκευή έναντι του Asus t100" που σημαίνει ότι υποστηρίζω την γνώμη του και θεωρώ ότι το Aspire Switch 10 δεν αξίζει τα λεφτά του. Τώρα εσύ πως θεωρείς ότι κρίνω εξ ιδίων και υποτιμώ τους συντοπίτες μου και μετά από περίπλοκες σκέψεις και φαντασία, καταλήγεις στο λούνα παρκ, ειλικρινά με εκπλήσσει και πιστεύω και τους υπόλοιπους. Όσο για την ασχετοσύνη .Πρώτα βάζω τον εαυτό μου διότι την πάτησα πολλές φορές στη ζωή μου , αλλά έχω άπειρα παραδείγματα από ανθρώπους που πραγματικά αγοράζουν με βάση την διαφήμιση και τον πωλητή. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις διαφημίσεις και τους πωλητές (και γω πωλητής είμαι) , όμως υποστηρίζω σθεναρά την άποψη που λέει, "δεν ήξερες...δεν ρώταγες..."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα