Luxx Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Εχετε καποια αποψη για το συγκεκριμενο προγραμμα; Απο την στιγμη που το εβαλα και κανει monitor, συνεχεια μου βγαζει προειδοποιησεις για υποπτα sites. Να το σβησω; Υπαρχει κατι εναλλακτικο ή δεν χρειαζεται καποιο που να κανει monitor; Για απλο καθαρισμο; Το spybot που ειναι σταθερη λυση ή κατι αλλο;
skar1983 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Malware bytes δεν μου βρηκε και ποτε κατι σημαντικο. Καλυτερη δουλεια με superantispyware.
kostas_dr Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Για απλο καθαρισμο; Το spybot που ειναι σταθερη λυση ή κατι αλλο; Καλό είναι και το spybot.
Luxx Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Παντως για live monitoring δεν προτεινετε κατι, ετσι;
Luxx Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Εβαλα το superantispyware και μου βρηκε 189 adware tracking cookies. Τα σβηνω; Πως ερχονται τοσα διαφημιστικα cookies ενω εχω adblock δε καταλαβαινω.. Βεβαια εχω και επιλεγμενο το να αποδεχεται τα cookies, αλλιως μερικα sites δεν λειτουργουν σωστα.
arc Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Αν κάποιο site θελει third party να δουλέψει τοτε σίγουρα αξίζει να το διαολοστείλεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα