Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφυγα απο joomla και πηγα σε wp για τα site μου, γιατι μου αρεσει καλυτερα και γιατι νομιζω οτι και στο wp μπορω να κανω οτι εκανα και στο joomla. Αλλα...

....δεν βρηκα καποιο αξιολογο* δωρεαν ή αντε φτηνο πλαγκιν που να μπορω να προσθεσω στο site μου

α) Επαγγελματικο οδηγο (directory)

β) Συστημα αγγελιων

Τελικα δεν παιζει κατι τετοιο ή εγω δεν εψαξα καλα? εχετε να προτεινετε κατι?

* ενω πχ στο joomla υπαρχουν παρα πολλα. βρηκα πλαγκινς που ουτε φωτογραφια σε καθε κατηγορια μπορουσα να βαλω, ουτε να μπορω να απαγορευσω στις γονικες κατηγοριες να γινει καταχωριση και πολλα αλλα.

Δημοσ.

Νομίζω οτι το πιο "ξακουστό" directory plugin είναι το Connections, χωρίς να μπορώ να κρίνω αν σου κάνει ή όχι.

Γενικά στο WordPress υπάρχει η κακή συνήθεια να ενσωματώνεται τέτοιου είδους λειτουργικότητα σε themes. Θα ακούσεις πολλούς να λένε πχ "Ψάχνω ένα theme για directory site"... Ευτυχώς αυτό έχει αρχίσει να αλλάζει σιγά σιγά, αλλά αν διατίθεσαι να "παντρευτείς" κάτι τέτοιο, δες πχ τo Directory Portal αλλά και το GeoTheme.

Για τις κατηγορίες, ο "ένοχος" είναι το WordPress API που, ενώ υποστηρίζει λειτουργίες για να ορίσεις νέα taxonomies, δεν υποστηρίζει για αυτά την παραμετροποίηση που υποστηρίζει για τα custom post types. Και φαντάζομαι ότι δεν είναι ο κάθε plugin developer διατεθειμένος να το προσομοιώσει αλλιώς...

Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα αλλάξει στο μέλλον.

Δημοσ.

Θα δοκιμασω το connections το βραδακι και θα δω. Οντως κακη συνηθεια με τα themes. Εγω εχω φτιαξει το site μου οπως ακριβως θελω για αυτο δεν θελω να αλλαξω θεμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...