Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι προτιμώ να εχω ενεργοποιημένο του router του firewall που κατα την γνώμη μου κανει καλύτερη δουλειά

Δημοσ.

Για καποιον που προσεχει αρκετα, χρειαζεται; Αν και τοσα χρονια το εχω απενεργοποιημενο, απλα ρωταω..

• Moderators
Δημοσ.

Για καποιον που προσεχει αρκετα, χρειαζεται;

Πως μπορεις να "προσεχεις αρκετα" σε ποια ports μιλαει/απανταει ο υπολογιστης σου εαν δεν εχεις firewall?

Δημοσ.

Εαν προσεχω σε ποια sites μπαινω και τι εγκαταστω και τρεχω. Εξαλλου υπαρχει και το firewall του router.

Δημοσ.

Το firewall χρειάζεται παντα σε συνδιασμό με ενα καλο antimalware και antivirus , το πιο σημαντικό ειναι για εμενα τουλάχιστον να εχεις αίσθηση σε τι sites μπαίνει τι πατάς κτλπ

• Like 2
Δημοσ.

Το firewall χρειάζεται παντα σε συνδιασμό με ενα καλο antimalware και antivirus , το πιο σημαντικό ειναι για εμενα τουλάχιστον να εχεις αίσθηση σε τι sites μπαίνει τι πατάς κτλπ

Απολύτως σωστό.

Δημοσ.

Οι browsers ακουνε στη πορτα 80 που ειναι παντοτε ανοιχτη. Το firewall αλλη δουλεια κανει.

• Moderators
Δημοσ.

Εαν προσεχω σε ποια sites μπαινω και τι εγκαταστω και τρεχω. Εξαλλου υπαρχει και το firewall του router.

Mονο που δεν εξαρταται απο την προσοχη σου τι τρεχει σε καθε site, οσο ευυποληπτο και εαν ειναι.

Τυχαια παραδειγματα: MySQL.com hack serves up malware to site visitorsPaul McCartney's official site serving malware , Paris Hilton's official web site serving malware, κοκ. Βtw, το firewall του router δεν κοβει την κινηση προς τα εξω.

Δημοσ.

Οι browser "χτυπούν" την πόρτα 80 των web server, δεν "ακούνε" στην τοπική 80. Όλες οι desktop εκδόσεις win από τα XP SP3 και μετά έχουν την 80 κλειστή.

Οι browsers ακουνε στη πορτα 80 που ειναι παντοτε ανοιχτη. Το firewall αλλη δουλεια κανει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...