dolmadakias Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 λοιπον το συστημα μου ειναι:asrock 970 pro3 fx6300 8gb ram 1333 XFX HD5750 550w οσο ειχα τα windows 8.1 ολα δουλευαν ρολοι... καποια στιγμη μου την βαρεσαι και εκανα φορματ και εβαλα windows 7 ultimate (παντα 64bit) και περναω τους ATI DRIVERS περνανε κανονικα και κανω επανεκκινηση. με το που ανοιγει δουλευουν τελεια!! ανοιγω παιχνιδια και τα σκιζει οπως και τα βιντεο τα εχει χαλαρα.με το που κλεισω το pc και το ξανα ανοιξω δεν ανοιγει κανενα παιχνιδι και τα βιντεο ολα κολανε. κανω clean uninstall τους drivers μετα τα ξανα περναω δουλευουν ολα κανονικα και στην δευτερη επανεκκινηση παλι κολαει το βιντεο και δεν ανοιγει κανενα παιχνιδι. εχω δοκιμασει και beta drivers εχω δοκιμασει και νεους και παλιους και συνεχεια αυτο μου κανει στην δευτερη επανεκκινηση ειναι σαν να μην εχω περασει drivers ομως υπαρχουν μεσα μπαινουν κανονικα. γιατι να δουλευει και μετα οχι? να ξανα βαλω 8.1? μα ποτε δεν ειχα θεμα με τα 7αρια...
sirboux Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 και εγώ είχα θέμα με τα 7 64bit με την 4850 αλλά όχι το ίδιο εμένα μου πήδαγε την ανάλυση κάθε φορά που άνοιγα το pc και έπρεπε κάθε φορά να κάνω detect και πολλές φορές δεν έπιανε και έπρεπε να κάνω reset πάνω από μια φορά + και κάνα bluescreen που και που τώρα τι να σου πω εγώ έβαλα windows 8 και βρήκα την υγειά μου μήπως να τα έβαζες και εσύ?
dolmadakias Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 αυτο εκανα... εβαλα τα 8.1 και καθαρισα. δεν ξανα βαζω τα 7αρια μου την εσπασαν ασχημα! ολα τωρα δουλευουν ρολοι!!!
doctorC Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 πηγαινε σε προηγουμενη εκδοση catalyst και οχι στην τελευταια... η καρτα ειναι 2ετιας τουλαχιστον φωρτωσε drivers κοντα στην εποχή της...
dolmadakias Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 πηγαινε σε προηγουμενη εκδοση catalyst και οχι στην τελευταια... η καρτα ειναι 2ετιας τουλαχιστον φωρτωσε drivers κοντα στην εποχή της... αν δεις το εχω κανει και αυτο. το γραφω στην αρχη.
doctorC Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 φιλε μου ισως να χρειαστει να πας πολυ πισω.... και δες και για κανενα bios update της κάρτας.. αν εχεις δυο pcie βαλτην σε αλλη θεση.....εαν εχεισ pciex1 καρτα βαλτην σε αλλη θεση.... και για να μην πολυλογω είχα παρει μια hd 7850 που την εβαλα σε ενα Pc ...και ουτε καν εκανε boot και οταν την εβαλα σε αλλο pc με προσοχη παρομοια συνθεση...ετρεχε οκ.....
dolmadakias Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 τοτε ποιος ο λογος που δουλευει σε τελεια σε 8.1 και ποιο παλια σε 7? περασα και τους drivers με τοτε και παλι τα ιδια μονο τωωρα δουλευει κομπλε με τα 8αρια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα