Street-Fighter Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δεν εχεις δει macbook απο κοντά γιαυτό τα λες αυτά..
d4mage Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 από κάτω θα ακολουθήσουν haters posts ps1: κατ΄εμέ πολύ καλή τιμή. τους μόνους που θα χαλάσει είναι όσους πήραν το μοντέλο του 2013 πριν 1 χρόνο και σε 1 χρόνο μέσα ήρθε (mini) refresh Τότε κάθε φορά που βγαίνει ένα ποστ για την apple να μπαίνεις πρώτος και να καρφώνεις την πρώτη απάντηση του θέματος με τίτλο " από κάτω θα ακολουθήσουν τιποτένοι παρακατιανοί που δεν γουστάρουν την apple" Για τα 100$ πιο κάτω... δεν μου λέει κάτι! 1) αυτός που έχει το ποσό και τη δυνατότητα να το πάρει δεν θα παρατηρήσει ΚΑΝ ότι η τιμή είναι 100$ χαμηλότερη. 2) Γι αυτόν που το θέλει, είναι ευκαιρία; Το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό είναι, μεγάλη προσφορά στον καφέ στα starbucks από 4,00 μόνο 3,80 με δώρο κουλουράκι! Ανόητο εντελώς...
darky299 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 σε 11 ιντσες... Εγω πιο μικρο το περιμενα οταν το παραγγειλαμε,αλλα ειναι μια χαρα βλεπεις ταινια ανετα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα