Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To touch, είτε σε Modern UI, είτε σε κλασικό desktop δεν είναι εκεί μόνο για να αντικαταστίσει τα υπάρχοντα μέσα χειρισμού αλλα για να τα ενισχύσει.

Στο φινάλε αν δεν θες να το χρησιμοποιήσεις, άστο, μην το δουλέψεις, κάποιος άλλος θα το κάνει όμως.

Οσον αφορά το κόστος, δεν σε πείραξε που δίνεις ένα χιλιάρικο για 11άρι νετbook, θα σε πειράξει αν κανει ενα πενηντάρικο πάνω και υποστηρίζει και αφή...

Δεν καταλαβες καθολου το νοημα αυτων που ειπα.

Δεν θα βαλεις touchscreen σε ενα λαπτοπ μονο για να υπαρχει.

Οταν μια εφαρμογη φτιαχνεται για πληκτρολογιο και mouse, οτιδηποτε αλλο θα υποβαθμισει τον ρολο του πληκτρολογιου και του mouse.

Τι να το κανεις το touchscreen αν δεν υπαρχουν οι εφαρμογες για touchscreen;

Η Apple (και η καθε εταιρια) εχει φτιαξει ενα συγκεκριμενο προιον για μια συγκεκριμενη δουλεια με συγκεκριμενη στοχευση.

Δεν μπορεις να εχεις ενα προιον που να τα κανει ολα, οπως επισης δεν μπορεις καποιος που ειναι π.χ. γιατρος, να κανει τον δικηγορο, τον λογιστη, τον αστυνομικο, τον δημοσιογραφο κτλ κτλ.

Για touchscreen υπαρχουν τα tablets και τα κινητα. Σιγα μην κατσει η Apple να χαλασει το απολυτα επιτυχημενο της προιον για touchscreen.

Αυτα μονο η Microsoft τα κανει.

• Like 7
Δημοσ.

Stigma...πιστεύεις ότι αν είχε οθόνη αφής θα έκανε ΜΟΝΟ ένα πενηντάρικο παραπάνω;

Νομίζω ότι δημιουργείται (ή έχει ήδη δημιουργηθεί) ένα κοινό που καλοβλέπει τις λύσεις τύπου surface pro 2 κλπ, δηλαδή υβριδικά tablets με δυνατότητες desktop λειτουργικού, ανάμεσα στους οποίους είμαι και εγώ.

Παρόλο λοιπόν που έχω από το 2009 ένα MBP και είμαι υπέρ ευχαριστημένος, δε νομίζω ότι θα αγόραζα σήμερα ένα macbook air διότι δεν καλύπτει τις ανάγκες μου οι οποίες αυτή τη στιγμή βρίσκονται πιο κοντά στο surface pro 2 (ή τέτοιου τύπου λύσεις) παρά στο mb air.

Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι κάποιους άλλους δεν τους εξυπηρετεί το ΜΒΑ αλλά νομίζω ότι αυτό το ενδιάμεσο κοινό που γλυκοκοιτάει τα δυνατά - παραγωγικά (με πλήρες λειτουργικό) - tablets δεν το έχει "χτυπήσει" ακόμα η apple ενώ θα έπρεπε.

Κατά τα άλλα η τιμή στο ανωτέρω προϊόν είναι ΟΚ. Θα μπορούσε να είναι όμως καλύτερη.

Δημοσ.

Το καλυτερο ultrabook της αγορας, τελος. Ευπροσδεκτα τα -100, ειναι και φτηνοτερο απο τα αντιστοιχα ανταγωνιστικα, θεριζει με λιγα λογια. Οθονη αφης χωρις εφαρμογες για οθονη αφης ειναι χαζομαρα. Επιση σε laptop ειναι δυσχρηστο νομιζω να ανεβοκατεβαινει το χερι και η θεση της οθονης ειναι αβολη. Αφη βολευει σε ενα ταμπλετ που εχεις ενα ενιαιο πραγμα χωρις πληκτρολογιο. Δεν θελω να γεμισει η οθονη μου εικονιδιαρες, προτιμω μικρα και το mouse. Αν ετρεχε και win native θα ηταν το τελειο μηχανημα. 

• Like 3
Δημοσ.

Είναι πάντως πλέον (το 11άρι με τη βασική σύνθεση) το φτηνότερο λάπτοπ στην ιστορία της Apple (http://appleinsider.com/articles/14/04/29/macbook-air-refresh-delivers-most-affordable-mass-market-notebooks-in-apple-history).

Αν συνδυάσουμε τη μείωση αυτή της τιμής και με την (οριακή) αύξηση πωλήσεων υπολογιστών Mac του τελευταίου τριμήνου σε αντίθεση με τη γενική συρρίκνωση του κλάδου, ίσως να έχει τη σημασία της...

• Like 2
Δημοσ.

touch σε laptop...απλά για να λέμε ότι έχει, άσχετα που μετά από μια μέρα ενθουσιασμού σταματάνε όλοι να το χρησιμοποιούν και συνεχίζουν πληκτρολόγιο-trackpad-mouse...άχρηστο πράγμα.

• Like 5
Δημοσ.

Μοντέλο 2014 και ακόμα δεν έχει βάλει την παραμικρή υποστήριξη touchscreen στα προϊόντα της.

Κάτι μου λέει πως θα έχουμε και πάλι επανάληψη της δεκαετίας του 90 και η Microsoft θα σαρώσει τα πάντα στο διάστημα της επομενης διετίας.

Εδω ακομα εχει μεινει σε αναλογια οθονης 16:10 ενω πλεον σχεδον τα παντα ειναι 16:9

Φυσικα οταν θα βαλουν οθονη 16:9 γιατι θα το κανουν καποια στιγμη στην παρουσιαση θα παρουσιασουν την νεα οθονη λες και ανακαλυψαν οτι η Γη γυριζει.

Δημοσ.

εγω πιστευω ότι εξαρτάται από το ποσο μεγαλο είναι ένα λαπτοπ.

Για παράδειγμα σε 15,6 βρισκω την οθονη αφης όχι και πολύ χρησιμη. Σε λιγοτερες ιντσες όμως τα πραγματα αλλαζουν δραματικα και τα υβριδια με max τις 13 ιντσες θα σαρωσουν την αγορα.

Δημοσ.

100 ευρω ειναι λιγα θα μπορουσαν να κανουν καλυτερη τιμη 

Αυτα δεν γινονται εδω ψηλε αγόρασε κανενα acerακι να κανεις τη .δουλειά σου. Η apple εχει ποιότητα design και το καλύτερο λογισμικό στο κόσμο που δεν τρώει ιους.

Ασε που αμα το παρεις στο καφε θα σε κεράσουν και μπισκότα μαζι με το καφε.

Με τέτοια τιμη -100$ ειναι αμαρτία να μη το παρεις.

Δημοσ.

Το air mid 2013 είναι ότι καλύτερο σε υπερφορητό laptop

Πάρα πολύ γρήγορο και με τρελήηηηηη μπαταρία.

Τώρα λένε την βελτίωσαν και άλλο

Φίλος που το έχει του πιάνει με normal χρήση 15 ώρες....

δλδ τώρα πόσο θα πιάνει?

Το μόνο που για μένα θέλει βελτίωση είναι η οθόνη του. Να βάλουν πάνω ips panel αντί για TN. Και όχι retina που θα συνεπάγεται με μειωμένη αυτονομία....

Είναι το μοναδικό laptop apple που θα αγόραζα αν είχα την οικονομική άνεση. Και οπωσδήποτε το μοντέλο των 8gb+

Δημοσ.

Οποιος θελει Acer, Toshiba, Samsung, Asus, Lenovo να ετοιμαστε να σκασει και 2-3 κατοσταρικα επιπλεον απο το ΜΒΑ για τα ιδια χαρακτηριστικα.

• Like 2
Δημοσ.

Βρε και τρία χιλιάρικα να το κοστολογούσε η Apple, πάλι θα το αγόραζε ο κόσμος και θα καμάρωνε.

Η apple εχει ποιότητα design και το καλύτερο λογισμικό στο κόσμο που δεν τρώει ιους.

Για το design γενικά δεν δίνω δεκάρα (όπως δεν έδωσα για το... ψυγείο μου, όταν έμαθα πως το επόμενο μοντέλο είναι ακριβώς το ίδιο με το παλιό αλλά κοστίζει 200 ευρώ παραπάνω γιατί έχει... μαύρο χρώμα)

Για την ποιότητα δεν θα διαφωνήσω καθόλου. Είναι ίσως και ο βασικός λόγος που ψήνομαι εδώ και αρκετό καιρό για ΜΒΡ αλλά δεν το αποφασίζω λόγω κόστους.

Για το καλύτερο λογισμικό, θα κρατήσω μια επιφύλαξη. Μπορεί όντως να είναι, όχι όμως λόγω έλλειψης ιών. Μάλλον οι "επιστήμονες" του είδους δεν θέλουν να χάσουν το χρόνο τους με το MacOS, αφού όχι μόνο έχει γενικά λιγότερες τρύπες αλλά το χρησιμοποιεί και πολύ λιγότερος κόσμος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...