Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά δεν απαντάω σε υπερβολικά παζάρια, σε όσους δε διάβασαν το «μόνο Αθήνα», σε όσους δίνουν τηλέφωνο και περιμένουν εμένα να τους πάρω, σε όσους ζητάνε διαφορετικό τρόπο συναλλαγής και σε όσους νομίζουν πως θα έρθω προσωπικά να τους το παραδώσω κάτω από τη πόρτα τους λες κι εγώ μετακινούμαι με διακτινισμό = τσάμπα. Επίσης δεν απαντάω πάντα σε άτομα με ανύπαρκτη συμμετοχή στο insomnia ή που γράφτηκαν τυχαία λίγες ώρες πριν. Κι άμα μου κάτσει στραβά, δεν απαντάω σε κακογραμμένα ελληνικά ή μηνύματα που φανερά είναι γραμμένα από άτομα ηλίθια κι ενδέχεται να μου τα πρήξουν. Καμιά φορά μπορεί να τύχει να απουσιάζω κι αργώ να απαντήσω ή δεν απαντάω επειδή άργησα μερικές μέρες.

Απαντάω πάντα σε όσους έρχονται δεύτεροι ή τρίτοι ενημερώνοντάς τους για τη σειρά ή μου κάνουν μια παρατήρηση (ακόμα και με αρνητικό ύφος) σχετικά με το αντικείμενο κτλ.

Ελπίζω να έδωσα μια ιδέα στον TS.

Υ.Γ. Αυτό με τα γελοία παζάρια που αναφέρθηκε έχει γίνει σύστημα. Έστω το αντικείμενο κοστίζει 100€, ακόμα και 15€ να το βάλεις θα πεταχτεί ο εξυπνοπούλης να σου το ζητήσει για 10€. Είναι σύστημα αυτό...

Περιπου το ιδιο κανω και εγω  και επιπλεον δεν απαντω εαν το αντικειμενο εχει δωθει......  ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ  SITE  ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΑΝ Ο ΑΛΛΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΟΥ... Εαν δεν σου απαντησε το πιο πιθανο ειναι οτι ΤΟ ΕΔΩΣΕ Η ΑΠΛΑ ΑΠΕΣΥΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ.....  Πολλοι χρηστες φαινονται ενεργει και συνδεδεμενοι σχςδον 10 ωρες την ημερα  οπως εγω αλλα η 8 ειναι ωρες εργασιας οιυ ουτε κοιταω τα μυνηματα..... Χαλαρά λοιπον μνη τρελαθουμε και τελειως....

ΤΟ  SITE  ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΧΡΗΣΤΕς ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 1-2 ΜΗΝΕΣ και προσπαθουν αν πουλησουν/αγοράσουν  ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ!!!!!

Δημοσ.

γενικα πιστετω απο μερια μου οτι πρεπει να υπαρχει κατι σαν αξιολογηση δλδ αν ο αλλον ειναι γρηγορς στν απαντηση του....πραγματικα...γιατι ηθελα να δωσω ενα κινιτο μου στελνει ενας και μου λεει ενδαφερομαι κτλ.Ολα καλα ολα ωραια περναενε 2-3 μερες του στελνω και εγω απο μερια μου (γιατι αλλα 2 ατομα περιμεναν για το κινιτο) και μου απανταει τελος του μηνα μου λεει πληρωνομαι...ΕΕ αυτο ηταν και διεγραψε τν συνομιλια του εστηλα εκ νεου αλλο και γνωριζεται τν συνεχεια πιστευω διαβαστικε αλλα ποτε δν μου εστειλε...Και εκτος αυτου τα αλλα 2 ατομα που με περιμεναν εφαγα ακυρο ΚΑΙ λογικοτατο.......Μαλλον για κατι τετοιο θα μιλαγε ο φιλος....

Δημοσ.
ΤΟ  SITE  ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΧΡΗΣΤΕς ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 1-2 ΜΗΝΕΣ και προσπαθουν αν πουλησουν/αγοράσουν  ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ!!!!!

ενω εσυ που υπαρχεις εδω απο το 2005, τι εχει να λεει? 63 ενεργα μυμηματα μεσα σε εννια χρονια??

και ναι,  εγω γραφτηκα εδω για να πουλαω, πειραζει?

Ειναι το μοναδικο site foroum στην Ελλαδα που σου δινει αυτη τη δυνατοτητα, με αξιολογησεις κτλ με μηδεν μυνηματα. Αν το κοψουν κ αυτο, υπαρχουν κ αλλου πορτοκαλιες.. Απο καπου αρχιζεις αλλωστε.

Οσον αφορα την μη απαντηση μυνηματων σε αγγελια ειναι πραγματα που μου ερχονται..:

Σε ξερει απο παλια κ δεν εχει σχηματισει καλη γνωμη για σενα απο αλλες αγγελιες,

βρισκεστε σε διαφορετικους νομους και δεν ασχολειται οταν θελει τη συναλλαγη χερι χερι,

δεν μπαινει συχνα στο ινσομνια για να διαβασει τα μυνηματα, και αν δεν δινει αριθμο τηλεφωνου δεν καιγεται τοσο να το δωσει, η πουληθηκε καπου αλλου/αλλο site,

ειναι πολυ παλια η αγγελια,

εχει δοθει το κινητο και δεν ξερει πως να κλειδωσει την αγγελια,..

ου κοψαν το ιντερνετ/ δεν εχει καρτα στο κινητο να σου απαντησει αμεσα(το εχω παθει) και τελος.

Δημοσ.

Δε γίνεται να είναι το μοναδικό αλλά να υπάρχουν αλλου πορτοκαλιές γιατί τότε οι πορτοκαλιές δε θα κάνουν πορτοκάλια :P

Τα μισά από αυτά που αναφέρεις στο 90% τον περιπτώσεων δε θα ισχύουν γιατί για καλή μας τύχη το φόρουμ έχει αναφορά ανάγνωσης για τα μηνύματα. Κι μάλλον ο topic starter αναφέρεται σε περιπτώσεις που διαβάζονται αλλά δεν απαντώνται. Και δε μιλάω να διαβαστουν μία φορά, αλλά ανά 1-2 μέρες να κοιτάς και να βλέπεις νέα ημερομηνία/ώρα ανάγνωσης (ναι μου έχει τύχει). Αλλιώς αν δε διαβαστούν καν προφανώς και δε μπορείς να κατηγορήσεις τον άλλον για αμέλεια (όπως είπες μπορούν να συμβούν 1002 πράματα) 

Αλλά να σου πω και κάτι άλλο; Δε θες να το δώσεις σε κάποιον και δικαίωμα σου είναι φυσικά. Είτε γιατί δε συμφωνείς με τον τρόπο διακίνησης είτε γιατί δεν τον γουστάρεις, είτε γιατι οτιδήποτε. Πες του το τουλάχιστον να μην περιμένει σα μακακας ο άλλος. Είναι παράλογο δηλαδή αυτό που λέω; 

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι οχι αρνητικη αξιολογηση ?

δεν μπορεις να κανεις αρνητικη αξιολογηση επειδη δεν σου απανταει ο αλλος.πολυ απλα δεν ειναι υποχρεωμενος.αλλο το κομματι της ηθκης οτι οκ γιατι να μην μου απαντησει και αλλο το κομματι της υποχρεωσης.ναι υποχρεωμενος δεν ειναι.απο ευγενεια ναι θα πρεπε.και οπως ειπαν και οι φιλοι πιο πανω ναι υπαρχουν απειροι λογοι για να μην απαντησει καποιος.

οταν γραφεις μονο απο αθηνα και οχι αντικαταβολες και σου στελνει ο αλλος ειμαι κρητη στειλε μου αντικαταβολη ναι δεν βρισκω λογο να του απαντησεις καν.

η οταν λες πουλαω αυτο 100 ευρω και οχι ανταλλαγες και ο αλλος σου λεει σου δινω 20 ευρω μια καρφιτσα μια πινεζα ενα κινητο χαλασμενο και μια κατσαρολα με μισο κιλο τραχανα ε ναι παλι δεν βρισκω λογο να του απαντησει.

παροτι υπαρχουν πολλες φορες γραπτες προυποθεσεις απο τον seller μερικοι αγοραστες δεν μπαινουν στον κοπο να τις διαβασουν.

• Like 3
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όταν δεν 

γενικα πιστετω απο μερια μου οτι πρεπει να υπαρχει κατι σαν αξιολογηση δλδ αν ο αλλον ειναι γρηγορς στν απαντηση του....πραγματικα...γιατι ηθελα να δωσω ενα κινιτο μου στελνει ενας και μου λεει ενδαφερομαι κτλ.Ολα καλα ολα ωραια περναενε 2-3 μερες του στελνω και εγω απο μερια μου (γιατι αλλα 2 ατομα περιμεναν για το κινιτο) και μου απανταει τελος του μηνα μου λεει πληρωνομαι...ΕΕ αυτο ηταν και διεγραψε τν συνομιλια του εστηλα εκ νεου αλλο και γνωριζεται τν συνεχεια πιστευω διαβαστικε αλλα ποτε δν μου εστειλε...Και εκτος αυτου τα αλλα 2 ατομα που με περιμεναν εφαγα ακυρο ΚΑΙ λογικοτατο.......Μαλλον για κατι τετοιο θα μιλαγε ο φιλος....

Επειδή κανείς δεν ξέρει κανέναν άλλον προσωπικά εδώ μέσα καλός κανόνας είναι να μην εμπιστεύεσαι έναν 'άγνωστο'. Αν οι άλλοι δύο περίμεναν θα έπρεπε να του πεις ότι έχεις 2 αναμονές και πως αν δεν σου απαντήσει σε ένα χρονικό διάστημα που θα του όριζες, θα το έδινες αλλού. Δεν είχες καμμία παραπάνω υποχρέωση απέναντί του, πόσο μάλλον να περιμένεις πότε αυτός θα θυμηθεί να σου απαντήσει. " ... η αγγελία και η χυλόπιτα είναι κάτι που φεύγει ζεστό..." .

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...