Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το τελευταιο διαστημα παρατηρω οτι αρκετοι πωλητες δεν απαντουν στις προτασεις μου για αγορα προϊοντων που πουλαν. Δηλωνω οτι ενδιαφερομαι και ..... δεν εχω καμια απαντηση. 

Τι πρεπει να κανει ο χρηστης-αγοραστης και τι το site?.

Εχω παρατηρησει οτι στους ορους αναρτησης αγγελιων δεν υπαρχει αναλογος ορος για τετοιους, αρκετα αγενεις, πωλητες.

Δημοσ.

σιγά μη τους κάνει και ντα ρε φίλε.

χαλάρωσε.

μήπως όμως τους κάνεις παζάρια;

κι εγώ κάποια στιγμή ήθελα να πουλήσω κάτι (όχι στο συγκεκριμένο site).

καινούργιο 140€, το έδινα 80-70€ στο κουτί του με ένα χρόνο υπόλοιπο εγγύησης και έρχεται ο άλλος και μου λέει 40€.

δε μαμιόμαστε λέω εγώ. εννοείται ότι δεν απάντησα.

• Like 7
Δημοσ.

Παραδειγματα διαλογων .....

Θα διαπισωσεις οτι δεν υπαρχουν παζαρια ή λαθος συμπεριφορα απο τη μερια μου.

Δημοσ.

Yποψιαζομαι οτι τα εχουν δωσει , για κακη σου τυχη ερχεσαι δευτερος και καταιδρωμενος.Και επειδη εκτος των αλλων σε μνημονιακους καιρους η καλη διαθεση δεν χτυπαει κσι κοκκινο ..βαριουνται να ειδοποιησουν τους υπολοιπους.

Υποψη οτι πολλοι τα σκοτωνουν απο αναγκη η πονταρουν σε τραμπες.

Δημοσ.

κανονικα δεν επιτρεπεται νομιζω να δημοσιευεις συζητησεις σε pm ,δεν ξερω φυσικα σιγουρα αλλα ισως να πωλησαν και για αυτο να μην απαντουν ξερω γω

• Like 1
Δημοσ.

Είναι μαλακία να μην απαντάνε, έστω να πουν το μετάνιωσα ρε φίλε, ή το έδωσα σε άλλον ή στην τελική: δε θέλω βρε αδερφε να το δώσω σε σένα γιατί δε μου γεμίζεις το μάτι.

Και μενα μου εχει τυχει 1-2 φορές να μη μου απαντάνε όπως επίσης μου έχει τύχει να πουλάω κάτι το οποίο στο τέλος να μη το δώσω, αλλά ειδοποίησα κανονικά τον ενδιαφερόμενο ζητώντας και 1000 συγγνώμη που τον ταλαιπώρησα. 

Δημοσ.

Δεν εχω δημοσιευσει το username του χρηστη.

Οποτε γιατι αυτα τα αρνητικα σχολια για τα δημοσιευμενα pm?

Τελικα εμενα κανετε την αυστηρη κριτικη και διακαιολογειτε τον χρηστη-πωλητη !!!! Αυτο κι αν ειναι παραδοξο !!!

Η διαφορα μας βρισκετε στο πως αντιλαμβανεται ο καθενας τις σωστες - αρμονικες σχεσεις, τις σχεσεις αμοιβαιου σεβασμου, αναμεσα στους ανθρωπους. 

Οι ιδιοι αυτοι με αυτες τις αγγελιες, οπως ισως και οι περισσοτεροι, τις δημοσιευουν σχεδον σε ολα τα αλλα αναλογα sites, με αποτελεσμα καποια στιγμη να χανουν την μπαλα με τις υποχρεωσεις τους προς αυτους που ενδιαφερονται για αυτο που πουλουν. Αυτο ειναι το μονο ελαχιστο ελαφριντικο που εχουν.

Αυτη η συμπεριφορα δειχνει το πως αντιλάμβανεται καποιος τη σχεση του με τους αλλους.

Οτι στοιχεια υπαρχουν στα pm που δημοσιευσα ειναι τα δικα μου. (username, τηλεφωνο ....).

Δημοσ.

Δεν εχω δημοσιευσει το username του χρηστη.

Οποτε γιατι αυτα τα αρνητικα σχολια για τα δημοσιευμενα pm?

Τελικα εμενα κανετε την αυστηρη κριτικη και διακαιολογειτε τον χρηστη-πωλητη !!!! Αυτο κι αν ειναι παραδοξο !!!

Η διαφορα μας βρισκετε στο πως αντιλαμβανεται ο καθενας τις σωστες - αρμονικες σχεσεις, τις σχεσεις αμοιβαιου σεβασμου, αναμεσα στους ανθρωπους. 

Οι ιδιοι αυτοι με αυτες τις αγγελιες, οπως ισως και οι περισσοτεροι, τις δημοσιευουν σχεδον σε ολα τα αλλα αναλογα sites, με αποτελεσμα καποια στιγμη να χανουν την μπαλα με τις υποχρεωσεις τους προς αυτους που ενδιαφερονται για αυτο που πουλουν. Αυτο ειναι το μονο ελαχιστο ελαφριντικο που εχουν.

Αυτη η συμπεριφορα δειχνει το πως αντιλάμβανεται καποιος τη σχεση του με τους αλλους.

Οτι στοιχεια υπαρχουν στα pm που δημοσιευσα ειναι τα δικα μου. (username, τηλεφωνο ....).

απολογουμαι τοτε για την κατηγορια...

αθωος ο κατηγορουμενος :P

• Like 1
Δημοσ.

Αν και το δίκιο είναι με το μέρος σου, δε μπορείς να κάνεις κάτι ούτε και να απαιτήσεις απαντήσεις.

Απλά, αν πουλά κάτι την επόμενη φορά, δεν τον προτιμάς.

• Like 2
Δημοσ.

Οι αξιολογησεις ειναι για αγγελίες που ολοκληρωθηκαν.Οχι για αυτους που απαντανε η δεν απαντανε στα μυνηματα.Εγω θα εριχνα παντως αρνητικη αξιολογηση σε εσενα που εχεις την απαιτηση να ειναι ο αλλος απικο πανω απο το πισι για να απανταει σωνει και καλα στα δικα σου μηνυματα.

• Like 2
Δημοσ.

Γιατι τοσο οργη και εμπαθεια προς εμενα, φιλε bluesattack;

Νομιζω οτι εισαι υποχρεωμενος προς τον εαυτο σου να εχεις ισχυρα επιχειρηματα για να υποστηριξεις την αποψη σου οτι egv ειμαι για “μαυρισμα”.

Αυτη η κουβεντα ομως μαλλον πρεπει να σταματησει επειδη περνει μορφη γηπεδικη, φανατικων φιλαθλων οι οποιοι εχουν ξεπερασει τα ορια της ανθρωπινης λογικης.

Γεια και χαρα σε ολους !!!

Δημοσ.

Προσωπικά δεν απαντάω σε υπερβολικά παζάρια, σε όσους δε διάβασαν το «μόνο Αθήνα», σε όσους δίνουν τηλέφωνο και περιμένουν εμένα να τους πάρω, σε όσους ζητάνε διαφορετικό τρόπο συναλλαγής και σε όσους νομίζουν πως θα έρθω προσωπικά να τους το παραδώσω κάτω από τη πόρτα τους λες κι εγώ μετακινούμαι με διακτινισμό = τσάμπα. Επίσης δεν απαντάω πάντα σε άτομα με ανύπαρκτη συμμετοχή στο insomnia ή που γράφτηκαν τυχαία λίγες ώρες πριν. Κι άμα μου κάτσει στραβά, δεν απαντάω σε κακογραμμένα ελληνικά ή μηνύματα που φανερά είναι γραμμένα από άτομα ηλίθια κι ενδέχεται να μου τα πρήξουν. Καμιά φορά μπορεί να τύχει να απουσιάζω κι αργώ να απαντήσω ή δεν απαντάω επειδή άργησα μερικές μέρες.

Απαντάω πάντα σε όσους έρχονται δεύτεροι ή τρίτοι ενημερώνοντάς τους για τη σειρά ή μου κάνουν μια παρατήρηση (ακόμα και με αρνητικό ύφος) σχετικά με το αντικείμενο κτλ.

Ελπίζω να έδωσα μια ιδέα στον TS.

Υ.Γ. Αυτό με τα γελοία παζάρια που αναφέρθηκε έχει γίνει σύστημα. Έστω το αντικείμενο κοστίζει 100€, ακόμα και 15€ να το βάλεις θα πεταχτεί ο εξυπνοπούλης να σου το ζητήσει για 10€. Είναι σύστημα αυτό...

• Like 15
Δημοσ.

σε γενικές γραμμές, συμφωνώ με τον PCharon, αν και εγώ έχω πιάσει τον εαυτό μου να εκνευρίζεται όταν στέλνω ένα μήνυμα, διαβάζεται μεν, αλλά δεν απαντάται δε.

Παρολαυτα, επειδή θεωρώ ότι γράφω ευγενικά μηνύματα, δεν κάνω παράλογα παζάρια, νομίζω ότι αξίζει λίγος χρόνος από τον άλλον.

Αλλά όχι και να χαλιέμαι τόσο. απλά τον διαγράφω από την (δική μου)_ υποψήφια λίστα αγοραστών/πωλητών ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...