Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήσπερα παιδια. Το 3gs νεκρωσε και ετσι ψάχνω να αγοράσω ενα νεο κινήτο.

Το κινήτο ποιο πολύ ειναι για internet,μουσική και κανα παιχνιδακι. Ψάχνω να έχει μπροστινή camera, μεγάλη οθόνη, αρκετή μνήμη και γενικά να μη τρώει σκαλώματα. Aπό τη ερευνα που έκανα βρήκα το moto g το 8ari αλλα δεν μου αρέσει επειδή δεν περνει επεκτασή, lg l9 ii ,  htc desire 500 και sony xperia sp αν και δεν διάβασα καλά λόγια γενικά για το συγκεκριμένο μοντέλο τις sony. Εχετε να μου προτείνεται κάτι άλλο εσείς???

Δημοσ.

καλησπερα φιλε μου!!!! το moto g θα ηταν μια χαρα,αλλα οπως ειπες και μονος σου τα 8gb χωρις δυνατοτητα micro sd ειναι προβλημα, ειδικα απο τη στιγμη που θες να περασεις και μουσικη.....

Το sony sp θα σου προτεινα να το αποφυγεις τελειως...το εχω τσεκαρει μεσω φιλου μου και εχει αρκετα προβληματα....

Εγω  σου προτεινω το s4μινι που ειναι στα 210e αυτη τη στιγμη, και ειναι αρκετα δυνατο κινητο....

Το lg optimus g, επισης πολυ δυνατο κινητο σ αυτα τα λεφτα(220 αυτη τη στιγμη)....

Αυτα τα 2 σου προτεινω βασικα,το optimus g ειναι καλυτερο all around, εγω παντα προτεινω να τα βλεπεις και απο κοντα να δεις και αν σε βολευουν στο μεγεθος κτλ, καθως οπως ειπες προερχεσαι και απο 3gs!!!:)

Δημοσ.

παίζει να προτιμήσω το l9 ii ... έχεις κανεις γνώμη για αυτό το μοντέλο τις lg??? δεν θέλω να δώσω πάνω από 200 ευρώ για αυτό και μου φαίνεται μια χαρά για τα λεφτά του. Samsung δεν ξερω αλλα η εικονα που εχω ειναι πολυ άσχημη. Απο samsung s3 αλλα ειναι αρκετα ακριβο για εμενα...

Δημοσ.

Δεν ξέρω γιατί έχουν στραβώσει όλοι με το xperia sp...Το έχω 4 μήνες και πάει σφαίρα...Κανένα πρόβλημα και μπαταρία 4ήμερο με κλειστά όλα ή 2ήμερο με data ανοιχτά...Για μένα δεν υπάρχει πιο vfm 4g

Δημοσ.

Τσεκαρε και lumia 625 μεγαλη Οθονη , 4G , μπροστινη καμερα και το κυριοτερο απροβληματιστη λειτουργια το βρισκεις στα 160 και με τα υπολοιπα τσιμπα και μια microSD θηκες κτλ . 

Δημοσ.

εκτος το ότι δη θέλω wp πιστεύω ότι μόλις βγει η 8.1 το καλοκαίρι επίσημα το κινητό θα σέρνεται επειδή έχει 512 ram. προτιμώ κάτι σε android

Δημοσ.

Lg optimus g:

4g, 2gb ram, ωραιο οθονη υψηλκης αναλυσης,ταχυτατος τετραπυρηνος, 32gb ram, ωραια υλικα, τελειως απροβληματιστο κινητο.

Το s4 mini απεφυγε το μονο και μονο λογω οθονης. Στο browsing υστερει αισθητα λογω αναλυσης , ακομα και σε σχεση με το moto g.

Δημοσ.

Για μενα τα αδικεις ειναι πιο  smooth απο iOS που ειχες και με περιισοτερες ελευθεριες καυ δυνατοτητες σχεδον οσες και το android ειδικα με την 8.1. Και οσο για την 8.1 εδω τρεχει νερο στο lumia 520 .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...