fireblade9 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Καλησπέρα σας Θα ζητήσω για άλλη μια φορά την βοήθεια σας Έκανα τεστ στις μνήμες μου(4x1Gb) με boot το memtest και μου έβγαλε errors στις μνήμες που θα δείτε στην φωτό του link που έχω επισυνάψει .Έκανα το τεστ και με το εργαλείο των windows 7 32bit επίσης το αποτέλεσμα ήταν με σφάλματα. Η ερώτηση μου είναι ,υπάρχει κάποιος τρόπος να καταλάβω εάν φταίνε οι μνήμες ή η mobo γιατί δεν έχω ούτε άλλες μνήμες να δοκιμάσω αλλά ούτε άλλο pc. ????? Η γνώμη σας για τα errors που βλέπετε πια είναι ??? https://www.dropbox.com/s/hz916d2vkibaogo/mnimes%20test.jpg
Xristaras12 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 δεν εχω διαβασει ποτε μου σε μεμτεστ να ευθυνεται η μητρικη. Εφοσον εχεις εγγυηση πηγαινε τες για αντικατασταση. 1
SPANK Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Ότι ειπε ο χρήστος φυσιολογικά ειναι οι μνήμες , αν θέλεις να βρεις ποια ή ποιες προκαλούν το πρόβλημα πρέπει να τις βάζεις μια μια η σε ζευγάρια και να κανεις memtest ωστε να βρεις την ελλατωματική
fireblade9 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Επειδή αυτή τη στιγμή που μιλάμε οι μνήμες είναι ακόμα στο κατάστημα όπου της αγόρασα και με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι οι μνήμες είναι εντάξει και ότι το πρόβλημα μπορεί να είναι απο την μητρική και επειδή είναι κάτι που ειλικρινά δεν το γνωριζω ούτε εγώ , για αυτό αναγκάστηκα να γράψω μπας και έχει τύχη σε κάποιον απο εδώ.
SPANK Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Εμενα πολυ περίεργο μου φαίνεται να ειναι η μητρική αφου το memtest ελέγχει τις ram εκτος και αν πιάνει και την μητρική πράγμα το οποιο δεν γνωρίζω .... το καλύτερο θα ηταν να βάλεις αν μπορεις να βρείς αλλες ram σε αυτο το pc να κανεις ενα memtest οποτε και θα ξέρεις τι γίνεται
fireblade9 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Έλα ότι δεν έχω τώρα.!!!!!! Θα αρχίσω τα τηλέφωνα σε γνωστούς μπας και έχουν τίποτα. Άλλη λύση απο έλεγχο δεν νομίζεις οτι υπάρχει ???
fireblade9 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Εσείς πιο πρόγραμμα εμπιστεύεστε για τον ελεγχο μνήμης. memtest86 - memtest86+ - το τεστ τον windows 7 ?????
SPANK Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Το κλασσικό memtest που κανεις boot ειναι σταθερή αξία και απο τα πιο αξιόπιστα θα έλεγα
fireblade9 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Το κλασσικό είναι το memtest86+ ??? γιατι έχω μπερδευτεί με τα προγράμματα , άλλο απ'οτι κατάλαβα είναι το memtest86 και άλλο memtest86+ !!!!!!!
doakes Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Επειδή αυτή τη στιγμή που μιλάμε οι μνήμες είναι ακόμα στο κατάστημα όπου της αγόρασα και με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι οι μνήμες είναι εντάξει και ότι το πρόβλημα μπορεί να είναι απο την μητρική και επειδή είναι κάτι που ειλικρινά δεν το γνωριζω ούτε εγώ , για αυτό αναγκάστηκα να γράψω μπας και έχει τύχη σε κάποιον απο εδώ. Απο ποιο μαγαζι τις πηρες? Γιατι κι εμενα μου λεγαν στο e-shop για κατι μνημες που βγαζαν errors στο memtest οτι ειναι ενταξει και με το που τους εστειλα φωτογραφια απτο memtest με τα errors εγινε πιστωση του ποσου για επομενη αγορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα