Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η εταιρεία Yahoo έχει μεγάλα σχέδια και ετοιμάζει τις δικές της σειρές, όπως κάνουν οι Amazon, Hulu και Netflix –και πρόσφατα η Microsoft με το Xbox- οι οποίες έχουν επενδύσει τεράστια ποσά για σειρές εμπλουτίζοντας τα προγράμματα τους.Η Yahoo ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει δύο νέες κωμικές σειρές, τις Other Space (κωμική σειρά επιστημονικής φαντασίας) και Sin City Saints (σχετικά με την αγορά μίας επαγγελματικής ομάδας μπάσκετ από ένα μεγιστάνα της Silicon Valley) που θα βγουν στον αέρα την νέα χρονιά, με 38λεπτα επεισόδια που οι χρήστες θα μπορούν να δουν μέσω της εφαρμογής Yahoo Screen σε υπολογιστές desktop, σε smartphones και tablets, στο Apple TV και σε set-top boxes της Roku.

Η Yahoo επίσης ετοιμάζει καθημερινή –και Σαββατοκύριακα ή αργίες- ζωντανή μετάδοση συναυλιών με πρωταγωνιστές τα μεγαλύτερα ονόματα του πενταγράμμου χάρη σε μία νέα πρωτοβουλία με την ονομασία Yahoo Live.

Πέρα από τα παραπάνω, η εταιρεία αναμένεται να καλύπτει θέματα που αφορούν τις παρουσίες κινηματογραφικών αστέρων στο κόκκινο χαλί, καθώς και trailers.

Link.png Site: Engadget

Δημοσ.

Μεχρι στιγμης οι σειρες του Netflix (House of Cards και Orange is the new black) εχουν τεραστια επιτυχια. Καταπληκτικες σειρες και ερχονται και αλλες στον οριζοντα. Οποτε, γιατι οχι Yahoo....

• Like 3
Δημοσ.

Παντα ως προς το θεμα της Yahoo και της καθε yahoo, που οταν βλεπει καποιον να τρωει μονος του την πιτα, τρεχει και βγαζει τα δοντια του, το ζητημα ειναι να μην τις βγει ξυνη η πιτα. 

Δημοσ.

Μεχρι στιγμης οι σειρες του Netflix (House of Cards και Orange is the new black) εχουν τεραστια επιτυχια. Καταπληκτικες σειρες και ερχονται και αλλες στον οριζοντα. Οποτε, γιατι οχι Yahoo....

Συμφωνώ και να φανταστείς πως στην αρχή το House Of Cards δεν το είχαν και πολύ σε υπόληψη, λογω της γλαφυρής/ωμής να το θέσω έναρξης λόγω του ότι είναι ένα reboot αγγλικής σειράς του BBC κομμένο και ραμμένο στα σημερινα Αμερικανικά δεδομένα, ο κόσμος έδειξε τον δρόμο...

Φαντάσου ότι ακόμα δεν άρχισε η 2η season και ήδη ανακοινώθηκε renew για 3η(!)

--

Η κοπέλα στη φωτό είναι η Link.png Site: CEO της Yahoo Marissa Mayer και προέρχεται από την Link.png Site: Google στην οποία ήταν για 13 χρόνια σε πολλές θέσεις

• Like 3
Δημοσ.

Συμφωνώ κι εγώ. Όσοι περισσότεροι ανταγωνιστές τόσο περισσότερη ποιότητα στις σειρές που θα προβάλλονται. Αλλά και τα σκουπίδια δεν θα τα γλιτώσουμε...

Εμένα πάντως η Mayer Μου θυμίζει την Android 18 από το Dragonball.

438850-android_18_in_dbz.jpg

• Like 4
Δημοσ.

Το κακό είναι πως τέτοιες υπηρεσίες δεν προσφέρονται ακόμα στην Ελλάδα! Γιατί να θεωρούμε παράνομος όταν θέλω να δώ μια σειρά (House of Cards) και δεν υπάρχει άλλη λύση απο το να την κατεβάσω;

Μακάρι να έρθουν και εδώ υπηρεσίες On Demand Video (online υπηρεσίες και όχι OTE TV και άλλα κουραφέξαλα).

Δημοσ.

Χμμμ. Να και κάτι που δεν ήξερα. Θα τσεκάρω της δύο αυτές σειρές για να μπορώ να έχω άποψη επί του θέματος.Καλά ακούγονται όλα αλλά εντάξει . Ο τίτλος δεν είναι και επίθεση. Απλά μπαίνει και στο παιχνίδι  η Yahoo. Όλοι στην πίτα πάνω.

Δημοσ.

Αντί να μιλάμε για "επίθεση", ας πούμε ότι μπαίνει και αυτή στον δρόμο που χάραξαν οι άλλοι, έστω και λίγο καθυστερημένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...