Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

150ms σε EU server LoL? too much, σκέψου ότι με τα 60-70ms ping που έχω με google.com, βγάζω 70-80ms στο LoL και χωρίς fastpath...

τώρα για το τι μπορείς να κάνεις, ελάχιστα έως τπτ, μήπως να την κάνεις για άλλο ISP?

είσαι ενσύρματα συνδεδεμένος με το router έτσι? κλειδωμένο το WiFi και idle η γραμμή όταν βλέπεις αυτή την αύξηση στο ping?

Ναι ειμαι με καλωδιο, ναι στο router δεν ειναι κανεις που δεν θελω το βλεπω απο το attached devices του router, ναι παντα καθε φορα που ανοιγωκλεινω το router κανω ενα ping google.com και κοιταω την ταχυτητα να δω τι παιζει. Πχ αν κανει συνδεση το router βραδυ ολα καλα 20ms κομπλε την αλλη μερα μαγειρευει η μανα μου ανοιγει η αδερφη μου πιστολακια, ισιοτικες μλκς πεφτει η ασφαλεια κανει reconect το router check το ping στα 45-47ms...αν ειμαι τυχερος το μεσιμερι με ενα reset παει στα 35ms...το βραδυ μονο 3-4 η ωρα reset και παει στα 20ms και αν δεν κλεισει το router μενει εκει...

Να την κανω αλλα για που τι θα ειναι καλυτερο??

οσο για το lol προφανως παιζεις eune εγω ειμαι euw του οποιου αλλαξαν τους server γτ ολο προβλημα ειχαν B)

Οι καινουριοι ειναι στο amsterdam απο οτι ακουσα και eune μειναν γερμανια ενω ηταν ολοι γερμανια....αν μπεις euw θα το παρεις το +20-30ms εγω ειμαι +15ms διαφορα απο eune με 55ms οταν ειναι στα καλα της η γραμμη στον eune...

Καλα ολα αυτα που λεω αλλα το παραπονο μου ειναι οτι καθε χρονο και σκατοτερα...καποτε ανοιγα και εβλεπα 16mbps για πλακα 15αυγουστο ειχα δει και 21...το ping προς google το ειχα δει και 15ms...απλα με εκνευριζει τοσα χρονια πελατης γαμw το μιαλο τους και ριχνουν εμενα απο ολη τη περιοχη σε ταχυτητα και σε πολλα και κυριως πιστευω οτι ειμαι αυτος που εχω και τις πιο πολλες απιτησεις δλδ δεν νομιζω οτι το απεναντι ζευγαρι πχ που ειναι 65+ να τους πειραζει να φορτωνει η σελιδα 20 milisecond πιο αργα εμανε ομως με πειραζει και μαλιστα πολυ...

Η hol διαβαζα εχει δυκτιο fttb αλλα ειναι μονο για επειχηρησεις??? Οπτικες δυο αλβανοι της hol (κανενας ρατσισμος απλα αυτη τη γλωσσα μιλουσαν) μπροστα απο την εισοδο μου περασαν χωρις υπερβολη πριν χρονια...

• Super Moderators
Δημοσ.

για το που θα είναι καλύτερο με σιγουριά δεν μπορεί σου πει κανείς, γιατί παίζει ρόλο η γραμμή σου που από ότι φαίνεται έχει πρόβλημα...

όλοι φέρνουν οπτικές, αλλά πρέπει να τα σκάσεις γερά, μέχρι και για το σκάψιμο...

Δημοσ.

Νεα απο το μετωπο...η τεχνικη υποστιριξη της forthnet μου ειπε οτι στις μετρησεις που εκαναν το ενα καλωδιο ειναι στα 2 χλμ απο το αστικο κεντρο που τοσο ειμαι και το αλλο καλωδιο λεει ειναι στα 4χλμ απο το αστικο κεντρο στο ιδιο σπιτι....μαλιστα...
Πριν γινει το οτιδηποτε και επισκευαστει ελπιζω το προβλημα...ο οτες εχει κατι μηνες που με αφηνει χωρις τηλ και ιντερνετ για καποιες μερες μεχρι να παει βλαβη στη forthnet και να παει ο οτε να το ξαναφτιαξει...γτ κατι μου λεει οτι αυτοι καναν το πολυ εξυπνο να μου φερνουν ιντερνετ μεσω Σερρων????
Αν επισκευαστει κατι θα σας ενημερωσω απο τη forthnet λενε παντως οτι οι τιμες που δειχνει ειναι οντος χαμηλες...

Δημοσ.

ετσι είναι φίλε στην Ελλάδα ζεις, κοινώς στα π.....ρια τους. Τι περιμένες να αντιμετωπίσεις? εξυπηρέτηση εξωτερικού?

Του ΟΤΕ πήγαν στο καφάο κάναν την δουλειά που ήταν να κάνουν εξαρχής και φύγανε, δεν έχει σημασία που κόπηκε το internet σε σένα, η μέρα τελίωσε, άμα έχεις πρόβλημα θα έρθουν άλλη μέρα για σένα. Έτσι πάει δυστυχώς και τσάμπα εκνευρίζεσαι, τόσα χρόνια έπρεπε να έχεις μάθει την λογική του Έλληνα, πρέπει να προετοιμάζεις πάντα τον εαυτό σου για την χειρότερη δυνατή έκβαση ενός προβλήματος όταν χρειάζεσαι τις "υπηρεσίες" της Ελλάδος, εγώ έτσι κάνω για να κρατάω την ψυχική μου υγεία.

Δημοσ.

Λοιπον οι τεχνικοι του οτε ηρθαν χτες ουτε που τους καταλαβα και πλεον εχω κερδισει 4mbps και το ping μου επεστρεψε στο 19-20ms προς google.com...δλδ τοσο δυσκολο ηταν...ελπιζω να μην εχω παλι προβληματα στο μελον..

Δημοσ.

Μολις λειξω το lol game θα κανω

Tracing route to google.com [173.194.39.196]
over a maximum of 30 hops:

1    <1 ms    <1 ms    <1 ms  192.168.0.1
  2    19 ms    20 ms    19 ms  bbras-llu-lsf-11L500.forthnet.gr [213.16.246.18]

3    18 ms    19 ms    18 ms  xe2-0-0.core-lsf-08.forthnet.gr [194.219.199.169
]
  4    26 ms    27 ms    26 ms  74.125.48.74
  5    27 ms    26 ms    27 ms  72.14.235.77
  6    26 ms    26 ms    27 ms  sof01s01-in-f4.1e100.net [173.194.39.196]

Αυτα εδειξε αυτη τη στιγμη το ping προς google.com ειναι 26ms αλλα νταξει ειναι και ωρα που εχει κοσμο
Παρεπιπτοντος στο lol εχω 54ms δλδ το βραδυ που θα εχω 19-20ms στο google στο lol ποσο θα ειναι :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...