Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω forthnet 24αρι εδω και πολλα χρονια. Θυμαμαι το 2009 ή καπου εκει οταν πρωτο εβαλα ειχα δει και 18mbps συγχρονισμο down στο router. Πλεον μετα απο ποσα χρονια και εκει που θα περιμενε κανεις οτι τα πραγματα θα ηταν ισως λιγο καλυτερα ολο και πιο κατω. Ειμαι gamer και μαλιστα αφηνω πολλες ωρες της μερας στο gaming. Το προβλημα εχει ως εξης αν καποιος αλλος μπει στο youtube (το πιο απλο) το ping μου εχει πεθανει μεχρι να φορτωσει το video και μετα αν φορτωσει κιαλλο τα ιδια κλπ κλπ. Απο το resources manager -> network βλεπω οτι οταν φορτωνει ενα video τραβαει ολη τη γραμμη και τα 8mbps που εχω. Στο αλλο σπιτι internet δεν παιζει γτ ο οτες λεει pcm και ελλειψη ακραιου δυκτιου στην περιοχη και το κλασσικο με isdn κολπο δεν βλεπω να περπαταει...
Εχω παρει 100000000φορες στη forthnet για την ταχυτητα και καθε μηνα και πιο κατω και συνεχως η απανταση ειναι οτι ειμαι σε free profil ταχυτητας...Μια φορα ειχα και δει και 7mbps (καταντια :( ) και αυτο το λεω διοτι εχω δει φοτο απο router στο forum που κλειδωνουν στα 16mpbs το διπλασιο δηλαδη... με σχεδον τα ιδια χαρακτηριστικα γραμμης.
Μπορω να κανω κατι ή αυτη ειναι η μοιρα μου θεσσαλονικη 2014 7mbps και καθολου internet?

P.S. Για vdsl ουτε να το σκεφτομαι καθως αυτο ειναι για λιγους και τυχερους απο οτι φενεται...

post-266485-0-28631100-1398775833_thumb.jpg

Δημοσ.

Δοκίμασε να στείλεις μήνυμα στο facebook της forthnet. Απαντάνε γρήγορα. Γενικά το online support ειναι πολύ πιο αποτελεσματικό.. www.forthnet.gr/socialsupport

Δημοσ.

Δοκίμασε να στείλεις μήνυμα στο facebook της forthnet. Απαντάνε γρήγορα. Γενικά το online support ειναι πολύ πιο αποτελεσματικό.. www.forthnet.gr/socialsupport

είναι όντως αποτελεσματικό  και έχω δει ότι υπάρχει γρήγορη ανταπόκριση από το support της forthnet στο fb

Δημοσ.

Να στειλω βρε παιδιά αλλα οπως ανεφερα στο τηλεφωνικο support με ειπαν οτι η γραμμη ειναι σε free profil...και οτι τοσο μπορω να παω και εγω αντιλεγω οτι πριν δυο χρονια ειχα σχεδον διπλασια ταχυτητα και μου λεει δεν ξερουμε κυριε...μεχρι και τεχνικο εστειλαν στο σπιτι αλλα @ρχιδι@...

• Super Moderators
Δημοσ.

βγάζεις ότι συσκευές έχεις στις τηλεφωνικές πρίζες κι αφήνεις μόνο το router, απευθείας χωρίς splitter/filter με κοντό τηλεφωνικό καλώδιο (1.5-2m max) στην κεντρική/πρώτη πρίζα του σπιτιού...

Δημοσ.

βγάζεις ότι συσκευές έχεις στις τηλεφωνικές πρίζες κι αφήνεις μόνο το router, απευθείας χωρίς splitter/filter με κοντό τηλεφωνικό καλώδιο (1.5-2m max) στην κεντρική/πρώτη πρίζα του σπιτιού...

Φιλε μου σε ευχαριστω για την απαντηση σου, εκανα αυτα που ειπες χωρις καποιο αποτελεσμα.

Τελευταια εχω παρατηρησει οτι αν τις πρωινες ωρες ανοιγω-κλεισω το router το ping απο command prompt προς google.com απο εκει που ειναι 20ms παει στο 40-45ms απο forthnet λεει δεν βλεπουν προβλημα μετα αν το βραδυ 2-3 η ωρα το ξαναανοιγοκλεισεις γυρναει κανονικα και αν δεν το πειραξω μενει εκει...δεν ξερω τι μπορει να φταιε...

• Super Moderators
Δημοσ.

σίγουρα στην πρώτη/κεντρική πρίζα του σπιτιού έτσι? αν δεν άλλαξε κάτι τότε δήλωσε βλάβη για χαμηλό συγχρονισμό...

για το ping δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι, προσωπικά έχω 60ms με google οπότε τα 20ms μου φαίνονται περίεργα εξαρχής...

Δημοσ.

σίγουρα στην πρώτη/κεντρική πρίζα του σπιτιού έτσι? αν δεν άλλαξε κάτι τότε δήλωσε βλάβη για χαμηλό συγχρονισμό...

για το ping δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι, προσωπικά έχω 60ms με google οπότε τα 20ms μου φαίνονται περίεργα εξαρχής.

Να δηλωσω βλαβη για χαμηλο συγχρονισμο αλλα οπως και την προηγουμενη φορα θα ερθει ο τεχνικος και δεν θα βρει τπτ...

60ms ειναι απλα υπερβολη ποσο θα εχεις σε games δλδ????!!! 500??

Προσωπικα πιστευω οτι απλα εχει να κανει με το οτι βαλαν ολοι adsl και απλα οι εταιριες "κοβουν" γραμμες για να εξυπηρετησουν κιαλλο κοσμο (γνωμη μου)...δεν ξερω μπορει να κανω λαθος

ναι σιγουρα ηταν στη κεντρικη του σπιτιου...

Εχω συχαθει την ελληνικη νοοτροπια...στο αλλο σπιτι οπου θα μπορουσα ανετα να παω και να μεινω ο οτες λεει ελλειψη ακραιου δυκτιου στην περιοχη (κεντρο θεσσαλονικης) εχω ανοιξει thread για αυτο, κοινως δλδ στα @ρχιδι@ μας αν θες internet ή αποφασησεις να το νοικιασεις και ο καημενος που θα μεινει θα εχει γραμμη με pcm χωρις internet...δεν μπορεις να τους κανεις τπτ κα δεν τους νοιαζει κιολας...Για αυτο και θα ρωτησω το εξης υπαρχει καποιος παροχος internet που να δινει fiber περα απο την hcn που δεν με καλυπτει ακομα? Δεν με νοιαζουν τα λεφτα, διοτι με φενεται σε αυτη τη χωρα οτι ουτε με τα λεφτα σου δεν μπορεις να κανεις τη δουλεια σου σωστα...

• Super Moderators
Δημοσ.

ε ναι αν δεν επιμένεις ότι παλιότερα συγχρόνιζες στα διπλάσια κι ότι αν δεν κάνουν κάτι για να το φτιάξουν θα φύγεις, δεν γίνεται κάτι...

γιατί να έχω στα games 500? νομίζεις ότι αυξάνεται το ping επειδή τα games είναι "βαριά"? ασφαλώς κι όχι...

αν ο server που παίζεις βρίσκεται στην ίδια χώρα με αυτή που είναι ο server του google.com, ίδιο ping θα έχεις, όσο πιο μακρυά από την Ελλάδα είναι (χοντρικά) τόσο πιο μεγάλο το ping...

όσοι περισσότεροι βάζουν adsl/vdsl τόσο μεγαλύτερες παρεμβολές γίνονται και κακά τα ψέματα το να πάρεις το βέλτιστο δυνατό δεν τους απασχολεί, αλλά το να κόβουν επίτηδες έτσι το μισό συγχρονισμό το βρίσκω δύσκολο...

Δημοσ.

Αν και οι γείτονες συγχρονίζουν το ίδιο, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Σε όποια εταιρία (Ίσως πλην ΟΤΕ) και να πας το ίδιο θα συμβαίνει.

Όπερ και σημαίνει, ότι την μ@λ@κ!@ (Ίσως και απατεωνιά, δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω) την έχει κάνει ο ΟΤΕ, και έχει αυξηθεί ο θόρυβος στην περιοχή σου.

Δημοσ.

ε ναι αν δεν επιμένεις ότι παλιότερα συγχρόνιζες στα διπλάσια κι ότι αν δεν κάνουν κάτι για να το φτιάξουν θα φύγεις, δεν γίνεται κάτι...

γιατί να έχω στα games 500? νομίζεις ότι αυξάνεται το ping επειδή τα games είναι "βαριά"? ασφαλώς κι όχι...

αν ο server που παίζεις βρίσκεται στην ίδια χώρα με αυτή που είναι ο server του google.com, ίδιο ping θα έχεις, όσο πιο μακρυά από την Ελλάδα είναι (χοντρικά) τόσο πιο μεγάλο το ping...

όσοι περισσότεροι βάζουν adsl/vdsl τόσο μεγαλύτερες παρεμβολές γίνονται και κακά τα ψέματα το να πάρεις το βέλτιστο δυνατό δεν τους απασχολεί, αλλά το να κόβουν επίτηδες έτσι το μισό συγχρονισμό το βρίσκω δύσκολο...

Ξερω πως δουλευει το ping και τι ειναι απλα αναφερω οτι στο google εχεις το μικροτερο απο οπουδηποτε αλλου...το 500 ηταν υπερβολη αλλα στο πχ lol αμα google εισαι 60 σε βλεπω για 120+...

Τωρα και να τους "απειλησω" οτι θα φυγω δεν υδρωνει και πολυ το αυτι τους, το εχω κανει και δεν κερδισα κατι απλα στειλαν τεχνικο ο οποιος ειπε οτι δεν βλεπω καποιο προβλημα και αυτο...τωρα να φυγω οντως και να παω που??? δν βλεπω καποια σωτηρια σε αλλο παροχο.

Για αυτο ρωταω για εταιριες που μπορει να δινουν οπτικες οπως πχ η hcn....πραγματικα δεν με νοιαζει το χρηματικο αρκει να μπορω αν δεν δουλευει κατι να τον παρω τον αλλο και να τον γ@μησω και οχι σαν τον οτε που σε λεει αν η περιοχη ειναι "πιτα" στις συνδεσεις και δεν μπορεις να βαλεις internet στα @ρχιδι@ μου εγω τηλεφωνο εχω την υποχρεωση να δινω και απο internet οσοι εχουν παρτε απο 7mbps και πολλα ειναι...

Αν και οι γείτονες συγχρονίζουν το ίδιο, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Σε όποια εταιρία (Ίσως πλην ΟΤΕ) και να πας το ίδιο θα συμβαίνει.

Όπερ και σημαίνει, ότι την μ@λ@κ!@ (Ίσως και απατεωνιά, δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω) την έχει κάνει ο ΟΤΕ, και έχει αυξηθεί ο θόρυβος στην περιοχή σου.

και οι γειτονες εκει κοντα ειναι (αυτοι με 24αρια) ολοι με παραπονο...πολλοι φοιτητες εδω βαζουν τις 4αρες συνδεσεις internet...κριση...

• Super Moderators
Δημοσ.

Ξερω πως δουλευει το ping και τι ειναι απλα αναφερω οτι στο google εχεις το μικροτερο απο οπουδηποτε αλλου...

αν ο server που pingάρεις δεν είναι εντός Ελλάδας τότε δεν έχεις το μικρότερο από οπουδήποτε αλλού

για HCN μόνο Καλαμαριά νομίζω, ρίξε κάνα τηλέφωνο πάντως...

Δημοσ.

αν ο server που pingάρεις δεν είναι εντός Ελλάδας τότε δεν έχεις το μικρότερο από οπουδήποτε αλλού

για HCN μόνο Καλαμαριά νομίζω, ρίξε κάνα τηλέφωνο πάντως...

Προσωπικα εγω ping στο google.com ειναι το μικροτερο που εχω δει συνηθως 20-21 μικροτερο και απο ping σε forthnet απλα το αναφερω γιατι ειναι το μετρο συγκρησης μου δλδ αν ειμαι διπλασιο ping σε google αυτο σημαινει οτι και στο lol εχω το διπλο (150 :mellow: )

Τους εχω παρει και μου ειπαν αργει ακομα για κετρο :/

Δημοσ.

Λοιπον παιδες να αναφερω το εξης αν κανω συνδεση με το router το βραδυ δλδ 2-3 η ωρα το ping ειναι εκει κοντα στο 20. Οποιαδηποτε αλλη ωρα της μερας και αν το router κανει συνδεση στο internet το router κανει συνδεση με ακριβως διπλασιο ping 45-47ms δεν ειναι πολυ για ευρωπη αλλα στο lol αυτο σημαινει 150...στo battlefield σημαινει οτι σε οποιον server μπω τρωω kick due to excessive ping δεν θα μιλησω για aion κλπ... δεν ειναι οτι παει +20ms νταξει μορε οπως λενε και απο την τεχνικη υποστιρξη της forthnet ειναι οτι διπλασιαζεται ακριβως παντου....
Και αφου αυτο συμβαινει μονο το πρωι σημαινει οτι απλα τα πραγματα εδω στην περιοχη ειναι για το πουτ$ο. Μπορω να κανω κατι???

• Super Moderators
Δημοσ.

150ms σε EU server LoL? too much, σκέψου ότι με τα 60-70ms ping που έχω με google.com, βγάζω 70-80ms στο LoL και χωρίς fastpath...

τώρα για το τι μπορείς να κάνεις, ελάχιστα έως τπτ, μήπως να την κάνεις για άλλο ISP?

είσαι ενσύρματα συνδεδεμένος με το router έτσι? κλειδωμένο το WiFi και idle η γραμμή όταν βλέπεις αυτή την αύξηση στο ping?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...