Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω σύνδεση και ρούτερ οτέ και θα ήθελα να μάθω αν μπορώ μόνος μου να αλλάξω το snr margin. Ορίστε τα στοιχεία σύνδεσής μου:

ADSL State
:
Up    
Bandwide Down/Up(kbps)
:
4096 kbps / 896 kbps    
SNR Margin Down/Up(db)
:
24.5 dB / 9.0 dB    
FEC Down/Up
:
0 / 2    
CRC Down/Up
:
721 / 7    
HEC Down/Up
:
1134 / 4

Ευχαριστώ εκ των προτέρων ;)

Δημοσ.

τοτε παρε τηλ στο παροχο σου   και ζητα τους να στο ριξουν  ,  εγω απο 9 snr  με ριξαν οριακα  6

Πήρα στον οτέ και μου είπαν πως δεν γίνεται να μου το μειώσουν... το περίμενα να πω την αλήθεια... επίσης όταν πάω να κάνω αυτό με το telnet adsl start --snr 100 μου βγάζει -sh: adsl: not found

καμιά ιδέα;;

Δημοσ.

χλωμο απο οτι διαβασα   στο αλλο topic .  απο τον ΟΤΕ τι σου ειπαν  ? οτι ειναι στα ορια η γραμμη?    γενικα με αποσυνδεσεις  και ηχο στο τηλ πως τα πας?    

Δημοσ.

χλωμο απο οτι διαβασα   στο αλλο topic .  απο τον ΟΤΕ τι σου ειπαν  ? οτι ειναι στα ορια η γραμμη?    γενικα με αποσυνδεσεις  και ηχο στο τηλ πως τα πας?    

δεν μου ειπαν οτι η γραμμη ειναι στα ορια, μου ειπαν οτι ειναι κλειδωμενη στα 4 και ετσι δν μπορουν να το αλλαξουν, τους ειπα αν γινεται να το αλλαξουν και να πληρωσω, και μου ελεγαν μπαρμπουτσαλα πως ειναι κλειδωμενη στα 4... παντως για 24αρι δεν υπαρχει στην περιοχη μου, εχω 2-2,5χλμ διαφορα απο το τηλ κεντρο... αποσυνδεσεις το πολυ 1 στο διμηνο και ηχο στο τηλ οχι

• Super Moderators
Δημοσ.

Μου φαίνεται οτι έχεις 4αρα  και δεν αλλάξει κάτι πάντως

ακριβώς, δεν έχει κάποιο νόημα...

Δημοσ.

Μα δε νομίζω να υπάρχει 4άρι προφίλ στον ΟΤΕ  :unsure:

Το χαμηλό τους είναι το 2, και μετά πάει 24. Έχουν πετάξει κι ένα 12άρι (αντί για 8αρι που είχαν ακόμα παλαιότερα οπως μου ειχε πει τεχνικός του ΟΤΕ) για να το βάζουν σε όσους δε πάνε πάνω από 7-8. (τουλάχιστον έτσι ήταν όταν είχα εγώ πριν αρκετόοο καιρό)

Τώρα αν πληρώνεις 24 και σε έχουν βάλει σε 4αρι (αν όντως υπάρχει) και καλά για να μην έχεις αποσυνδέσεις και τέτοια, τότε πάρτους και κράξτους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...