Προς το περιεχόμενο

ψυξη του κουτιου μου

herkul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

για σασ παιδια ηθελα αν μπορειτε να μου προτεινεται 2 ανεμιστηρακια για το κουτι μου για να κυκλοφορει καλυτερα ο αερασ μεσα το κουτι μου ειναι ;http://www.e-shop.gr/product?id=PER.663616

ευχαριστω εκ τον προτερον για τον χρονο σασ

επισησ μολισ μετρησα την μητρικη μου και εχει 111 βαθμουσ βοηθεια γρηγορα ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι 110 βαθμοί είναι κατά πάσα πιθανότητα λάθος μέτρηση από το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς ή από το σένσορα. Για να είσαι όμως σίγουρος άνοιξε με προσοχή το κουτί την ώρα που έιναι ανοικτός ο υπολογιστής και φέρε το χέρι σου κοντά στην μητρική. Αν υπάρχει κάτι τόσο ζεστό, θα το καταλάβεις αμέσως.

Για ανεμιστήρες πάνε εδώ:
http://www.skroutz.gr/s/2271834/Antec-TwoCool-120mm.html
http://www.e-shop.gr/product?id=PER.640126

Από ότι βλέπω το κουτί σου έχει ένα ανεμιστήρα στο πίσω μέρος. Αν πάρεις άλλους δύο, τότε βάλε οπωσδήποτε τον ένα μπροστά για εισαγωγή αέρα και να σου ψύχει και τους σκληρούς. Τον δεύτερο βάλτον είτε στο επάνω μέρος για εξαγωγή αέρα, είτε στο πλάι (εισαγωγή αέρα) για να ψύχει και την κάρτα γραφικών (αν δεν έχεις ενσωματωμένη θα ψύχει την μητρική)

πρεπει να βαλο το ενα να βγαζει αερα και το αλλο να βαζει η και τα δυο να βαζουν και πωσ θα καταλαβω πωσ γινεται αυτο // ελπιζω να εγινα κατανοητος

Το μπροστινό fan πρέπει να βάζει αέρα και το πίσω να βγάζει. Ανέβασε και μια φωτογραφία με τς θερμοκρασίες που έχει το pc.

Με τις θερμορκρασίες που έδειξες δεν έχεις καμία ανάγκη. Ο σένσορας δεν διαβάζει καλά το chipset. Στους 70 θα σου είχε κλείσει και βάση εμπειρικού μαντέματος θα τρέχει κάπου στους 40-45 βαθμούς σταθερά.

Δεν υπάρχει λόγος να ανχόνεσαι

Εγώ έκανα παλιά ένα κόλπο. Έβαζα τον μπροστά ανεμιστήρα και ακουμπάγα ένα χαρτί στην προσοψη του Κουτιού στο ύψος του ανεμιστήρα. Αν ρουφάνε το χαρτί ήταν οκ.

Αν το αποθουσε τον γυρναγα από την άλλη

Πάντως καλό είναι να υπάρχει ένας ανεμιστήρας εισαγωγής και ένας εξαγωγής μέσα στο κουτί

• Like 1

καλο κολπο ευχαριστω και να ρωτησο και κατι αλλο μηπωσ κανει καποιο ανεμιστηρακι απο το πλαισιο γιατι με βολευει καλυτερα στο να παω εκει ειναι κοντα στο σπιτι μου/

Ναι, ένα 120αρι ανεμιστήρα θες. Έχω απλούς turbo-x και είναι μια χαρά

Αποστολή από το Xperia neo v με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...