herkul Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 για σασ παιδια ηθελα αν μπορειτε να μου προτεινεται 2 ανεμιστηρακια για το κουτι μου για να κυκλοφορει καλυτερα ο αερασ μεσα το κουτι μου ειναι ;http://www.e-shop.gr/product?id=PER.663616 ευχαριστω εκ τον προτερον για τον χρονο σασ επισησ μολισ μετρησα την μητρικη μου και εχει 111 βαθμουσ βοηθεια γρηγορα ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petreus Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Οι 110 βαθμοί είναι κατά πάσα πιθανότητα λάθος μέτρηση από το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς ή από το σένσορα. Για να είσαι όμως σίγουρος άνοιξε με προσοχή το κουτί την ώρα που έιναι ανοικτός ο υπολογιστής και φέρε το χέρι σου κοντά στην μητρική. Αν υπάρχει κάτι τόσο ζεστό, θα το καταλάβεις αμέσως.Για ανεμιστήρες πάνε εδώ:http://www.skroutz.gr/s/2271834/Antec-TwoCool-120mm.htmlhttp://www.e-shop.gr/product?id=PER.640126Από ότι βλέπω το κουτί σου έχει ένα ανεμιστήρα στο πίσω μέρος. Αν πάρεις άλλους δύο, τότε βάλε οπωσδήποτε τον ένα μπροστά για εισαγωγή αέρα και να σου ψύχει και τους σκληρούς. Τον δεύτερο βάλτον είτε στο επάνω μέρος για εξαγωγή αέρα, είτε στο πλάι (εισαγωγή αέρα) για να ψύχει και την κάρτα γραφικών (αν δεν έχεις ενσωματωμένη θα ψύχει την μητρική) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SearchEngine Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Παρε 2 απο αυτα : http://www.e-shop.gr/product?id=PER.641406και για του 111 βαθμους ειναι bug.... edit:τωρα ειδα οτι απαντησε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
herkul Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 πρεπει να βαλο το ενα να βγαζει αερα και το αλλο να βαζει η και τα δυο να βαζουν και πωσ θα καταλαβω πωσ γινεται αυτο // ελπιζω να εγινα κατανοητος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Το μπροστινό fan πρέπει να βάζει αέρα και το πίσω να βγάζει. Ανέβασε και μια φωτογραφία με τς θερμοκρασίες που έχει το pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
herkul Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 οκ αλλα πωσ θα καταλαβο ποτε βαζει αερα και ποτε βγαζει // αυτεσ ειναι οι θερμοκρασιεσ USER-PC.txt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MavroManitari Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Με τις θερμορκρασίες που έδειξες δεν έχεις καμία ανάγκη. Ο σένσορας δεν διαβάζει καλά το chipset. Στους 70 θα σου είχε κλείσει και βάση εμπειρικού μαντέματος θα τρέχει κάπου στους 40-45 βαθμούς σταθερά. Δεν υπάρχει λόγος να ανχόνεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Εγώ έκανα παλιά ένα κόλπο. Έβαζα τον μπροστά ανεμιστήρα και ακουμπάγα ένα χαρτί στην προσοψη του Κουτιού στο ύψος του ανεμιστήρα. Αν ρουφάνε το χαρτί ήταν οκ. Αν το αποθουσε τον γυρναγα από την άλλη Πάντως καλό είναι να υπάρχει ένας ανεμιστήρας εισαγωγής και ένας εξαγωγής μέσα στο κουτί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
herkul Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 καλο κολπο ευχαριστω και να ρωτησο και κατι αλλο μηπωσ κανει καποιο ανεμιστηρακι απο το πλαισιο γιατι με βολευει καλυτερα στο να παω εκει ειναι κοντα στο σπιτι μου/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Ναι, ένα 120αρι ανεμιστήρα θες. Έχω απλούς turbo-x και είναι μια χαρά Αποστολή από το Xperia neo v με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
herkul Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 επειδη δεν ακουμε και τα καλυτερα για την turbo-x δεν θα εχω κανενα προβλημα με τον θορυβο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Εγώ δεν είχα κάποιο θέμα με το θόρυβο αλλά είναι υποκειμενικό αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
herkul Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 ενταξει θα παρω αυτα και θα δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Καπου στο πλαισιο τους έχουν βελάκια οι ανεμιστήρες που δείχνουν την φορά περιστροφής και την φορά του αέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
herkul Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 ενταξει μολισ τουσ παρω θα τουσ δο και θα σαα πω ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα