Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Κορεάτικη εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα τον διάδοχο του Galaxy S4 zoom που κυκλοφόρησε πέρυσι. Όπως και ο προκάτοχός του, το Samsung Galaxy K zoom συνδυάζει τις δυνατότητες ενός smartphone με εκείνες μίας σύγχρονης ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής.Στον τομέα της κάμερας, το Galaxy K zoom διαθέτει αισθητήρα BSI 1/2.3 CMOS στα 20.7 Megapixels και σύστημα φακών 24-240mm F3.1-6.3 με οπτικό ζουμ 10x και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS). Υπάρχει LED autofocus assist και Xenon flash. Στην πρόσοψη, υπάρχει επίσης μία κάμερα για βιντεοκλήσεις με αισθητήρα 2.0 Megapixels.

Η οθόνη του Galaxy K zoom έχει διαγώνιο 4.8 ιντσών και υποστηρίζει ανάλυση 720 x 1280 pixels και είναι τεχνολογίας Super AMOLED. Στο εσωτερικό του υπάρχει το εξαπύρηνο Samsung Exynos 5 Hexa SoC που αποτελείται από τέσσερις πυρήνες Cortex A7 με συχνότητα λειτουργίας 1.3GHz και δύο πυρήνες Cortex A15 με συχνότητα λειτουργίας 1.7GHz μαζί με τη Mali T624 GPU. Διαθέτει 2GB RAM και 8GB αποθηκευτικού χώρου που επεκτείνεται μέσω κάρτας μνήμης microSD έως και κατά 64GB.

Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται επίσης οι τεχνολογίες WiFi 802.11a/b/g/n, NFC, Bluetooth 4.0 ενώ δεν απουσιάζει η υποστήριξη δικτύων 4G LTE. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2430mAh. Το λογισμικό βασίζεται στο Android 4.4.2 KitKat. Το Samsung Galaxy K zoom θα είναι διαθέσιμο τον Μάϊο σε μαύρο, λευκό και μπλε χρώμα με κόστος €499.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: GSMArena

Δημοσ.

To συμμάζεψαν πολύ, αλλά και πάλι μάλλον απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό. Οι υπόλοιποι θα προσπεράσουν. Δεν νομίζω ότι θα το προτιμήσουν πολλοί σε σχέση με τα Ζ1-Ζ1 compact 

Δημοσ.

Σε άσπρο θυμίζει τα παπούτσια των νοσοκόμων (σαμπό νομίζω τα λένε), μόνο που τα σαμπό είναι λίγο μικρότερα. 

Πέρα από την (αντι)αισθητική σκοπιά του πράγματος, αν ενδιαφέρεται κανείς για φωτογραφική, παίρνει πολύ καλή dslr με λιγότερα χρήματα. Αν ενδιαφέρεται για smartphone, πάλι το ίδιο και με καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Άρα ποιο το νόημα να έχεις μια τέτοια bi curious συσκευή;  

• Like 4
Δημοσ.

Σε άσπρο θυμίζει τα παπούτσια των νοσοκόμων (σαμπό νομίζω τα λένε), μόνο που τα σαμπό είναι λίγο μικρότερα.

Πέρα από την (αντι)αισθητική σκοπιά του πράγματος, αν ενδιαφέρεται κανείς για φωτογραφική, παίρνει πολύ καλή dslr με λιγότερα χρήματα. Αν ενδιαφέρεται για smartphone, πάλι το ίδιο και με καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Άρα ποιο το νόημα να έχεις μια τέτοια bi curious συσκευή;

για τον ιδιο λογο που εσυ δεν εχεις αγορασει ξεχωριστα 1 ραδιοφωνο, 1 mp3, 1 φακο, 1 τηλεφωνο, ενα λαπτοπ για browsing, ενα psp για τα portable games σου, και ενα ταχυδρομικο περιστερι για την αλληλογραφια σου, αυτο κανει η τεχνολογια τα τελευταια 10+ χρονια, συγχωνευει οσες περισσοτερες δυνατοτητες γινεται σε οσο το δυνατον λιγοτερες συσκευες...
  • Like 9
Δημοσ.

για τον ιδιο λογο που εσυ δεν εχεις αγορασει ξεχωριστα 1 ραδιοφωνο, 1 mp3, 1 φακο, 1 τηλεφωνο, ενα λαπτοπ για browsing, ενα psp για τα portable games σου, και ενα ταχυδρομικο περιστερι για την αλληλογραφια σου, αυτο κανει η τεχνολογια τα τελευταια 10+ χρονια, συγχωνευει οσες περισσοτερες δυνατοτητες γινεται σε οσο το δυνατον λιγοτερες συσκευες...

Τώρα υπερβάλλεις και το ξέρεις. Παρόλα αυτά θα σου παραθέσω έναν μόνο λόγο που το συγκεκριμένο κινητό/φωτογραφική υστερεί και στους 2 τομείς τους οποίους αντιπροσωπεύει: φορητότητα. Φυσικά και με εξυπηρετεί που 1 ραδιοφωνο, 1 mp3, 1 φακος, 1 τηλεφωνο, ενα λαπτοπ για browsing, ενα psp για τα portable games, και ενα ταχυδρομικο περιστερι για την αλληλογραφια μου, χωράνε μια χαρά σε μια συσκευή στην τσέπη μου. 

Να είσαι σίγουρος όμως πως αν ΔΕΝ χωρούσαν, εγώ κι εσύ και πολλοί άλλοι, δεν θα την αγοράζαμε τη συσκευή αυτή. Εξ' ου και ο λόγος που η προηγούμενη S G Zoom πήγε άπατη. Γιατί το πάντρεμα κινητού/φωτογραφικής βγήκε πολύ ογκώδες και άβολο.

Σκέψου δηλαδή αν έχεις μια μικρή κεραία ραδιοφώνου, άλλη μια για GPS, ένα ηχείο, ένα μόντεμ και ένα εξωτερικό πληκτρολόγιο, όλα αυτά να εξέχουν από το κινητό σου, έλα μετά και πες μου πόσο θα σε βόλευε να το χειριστείς. Υπερβάλλω; Εσύ το ξεκίνησες.

Δημοσ.

αλλοι αγοραζουν εξτρα προσαρμοσιμους τηλεσκοπικους φακους για τα κινητα τους που σημαινει οτι υπαρχει ζητηση για ενα κινητο με ενσωματομενο x10 zoom

τουλαχιστον ως feature δε θαπρεπε να φαινεται περιεργο σε σχεση με τοσα αλλα που εχουμε δει ως τωρα

Δημοσ.

καμια σχεση, το Lumia 1020 εχει τερατωδη αναλυση χωρις ζουμ,

δε νομιζω να υπαρχει στην αγορα compact camera με x10 zoom σε τοσο λεπτο form factor

επρεπε να φορεθει σε κινητο για να γινει τοσο thin

παλι τα κινητα και η αναγκη για οσο περισσοτερα ολα σε 1 πρωτοπορουν και σε αυτο το τομεα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...