Millennium Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 αυτο καλα μου ακουγεται...η συγκεκριμενη μητρικη μπορει να παρει κ phenom 2 αλλα κ FX? Α έχεις SSD,μου διέφυγε..Ναι παίρνει FX.
cabdik Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 αυτο καλα μου ακουγεται...η συγκεκριμενη μητρικη μπορει να παρει κ phenom 2 αλλα κ FX? Απλα, δες την υπογραφη μου....!!!!!!
vampirion Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 νταξει ψηθηκα για μητρικη κ καρτα γραφικων μονο .....για Vga δινω μεχρι 200ε...ακουω προτασεις (κατα προτιμηση με θυρα DP λογω αναλογης οθονης)
Thanos1972 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 βρε παρε και καμια ψυχτρα μαζι με την μητρικη να τον ανεβασεις.
vampirion Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 εχω ψυκτρα μια της skythe Κολλητε, δεν εχω προβλημα με θερμοκρασιες κ θορυβο, ειμαι μια χαρα
lefstef Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 πραγματικά δεν βρίσκω τον λόγο ακόμα να αλλάξεις πλατφόρμα. πάρε μία 280x και σε 1-2 χρόνια κάνε την αλλαγή. η AMD δεν έχει κάνει καμιά δήλωση ότι θα βγάλει κάτι άλλο από vishera οπότε μάλλον θα πάμε σε intel μεριά τα επόμενα χρόνια αν δεν αλλάξει κάτι
MavroManitari Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 πραγματικά δεν βρίσκω τον λόγο ακόμα να αλλάξεις πλατφόρμα. πάρε μία 280x και σε 1-2 χρόνια κάνε την αλλαγή. η AMD δεν έχει κάνει καμιά δήλωση ότι θα βγάλει κάτι άλλο από vishera οπότε μάλλον θα πάμε σε intel μεριά τα επόμενα χρόνια αν δεν αλλάξει κάτι Μαζί του και εγώ. Το θέμα είναι να πάρεις κάτι που είσαι σίγουρος οτι θα αποδώσει πχ GPU. Αυτή την στιγμή το 990FX υπάρχει από τις "Μπουλντόζες" και είναι ένα παλιό σχετικά sockett συγκριτικά με Z87-Z97 που βάζουν οι mobo κατασκευαστές νέα καλούδια συνέχεια. Ενώ εάν πάρεις mobo όταν υπάρχει η ανάγκη για νέο επεξεργαστή (γιατί μπορεί να μην αλλάξει το sockett αλλά μπορεί άνετα το chipset) έτσι ώστε θα πάρεις καλύτερη μητρική όταν χρειαστεί. ΠΧ πριν λίγο καιρό ήμουν ανέμεσα σε 3770Κ και 4770K και τελικά κάθησα με τον πιο καινούργιο λόγω της κούκλας z87 fatal1ty που βγήκε λίγο αργότερα που έχει όλα τα καλούδια που ήθελα (premium κάρτα ήχου, hdmi in, κλπ κλπ)
Millennium Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 πραγματικά δεν βρίσκω τον λόγο ακόμα να αλλάξεις πλατφόρμα. πάρε μία 280x και σε 1-2 χρόνια κάνε την αλλαγή. η AMD δεν έχει κάνει καμιά δήλωση ότι θα βγάλει κάτι άλλο από vishera οπότε μάλλον θα πάμε σε intel μεριά τα επόμενα χρόνια αν δεν αλλάξει κάτι Δεν υπάρχουν μόνο τα am* socket βέβαια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα