Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:-D τα λεει ο τιτλος θα διαθεσω λιγα απο τα χρηματα που τοσο φιλοτιμα μας κλεψαν κ μας επιστρεφουν τωρα μερος αυτων για να αναβαθμισω το pc μου σκεπτομαι μονο  cpu-mobo να αλλαξω κ ισως κανα τσιπακι μνημης αν μεινει κανα φραγκο απο τα 300 που σκεφτομαι να δωσω συνολο. το Pc δεν κανει καμμια αλλη βαρια εργασια πλην του Gaming αντε κ καμμιας ταινιας 1080p, παιζω κυριως ΜΜΟ αλλα κ αλλα Games....αυτα! περιμενω προτασεις

Δημοσ.

Καλύτερα κράτα το μέρισμα για άλλες ανάγκες. Θα αργήσουν να δώσουν (αν ποτέ δώσουν) άλλο μέρισμα

Δημοσ.

λοιπον εχω Cpu amd phenom II be 3,4 .....6gb DDR3 ram, asus M4A77T/usb3 mobo .psu thermaltake lite power 600W k vga sapphire Radeon hd 7770 ghz edition oc......αυτα ...εχω την εντυπωση πως εχω λιγο bottleneck στη cpu για αυτο κ θελω Moar powa!!

Καλύτερα κράτα το μέρισμα για άλλες ανάγκες. Θα αργήσουν να δώσουν (αν ποτέ δώσουν) άλλο μέρισμα

το μισο θα παει σε αναγκες.....το αλλο μισο ομως θα το ξοδεψω για το κεφι μου με το παρδον

Δημοσ.

:-D τα λεει ο τιτλος θα διαθεσω λιγα απο τα χρηματα που τοσο φιλοτιμα μας κλεψαν κ μας επιστρεφουν τωρα μερος αυτων για να αναβαθμισω το pc μου σκεπτομαι μονο  cpu-mobo να αλλαξω κ ισως κανα τσιπακι μνημης αν μεινει κανα φραγκο απο τα 300 που σκεφτομαι να δωσω συνολο. το Pc δεν κανει καμμια αλλη βαρια εργασια πλην του Gaming αντε κ καμμιας ταινιας 1080p, παιζω κυριως ΜΜΟ αλλα κ αλλα Games....αυτα! περιμενω προτασεις

υπόψιν, έρχεται και ο ΕΝΦΙΑ  

Δημοσ.

ο ποιος?

bump! καποιος καποια προταση?

Πρόσφατα άλλαξα από 965 @4Ghz σε 4770Κ. Στον phenom ήταν κοτσαρισμένες δύο 6870 και δεν είχα bottlenek (6870>7770). Τώρα είμαι με R9 280X και από δοκιμή το "bottleneck ήταν 3-4fps και στο BF4 όλα ultra @1080p"...

Τι άλλο να σου πω νασου δίξω πως είναι μύθος :P. Τσίμπα καμιά R series αν σε καίει η τσέπη σου η περίμενε να δεις τι κουμάσι θα είναι ο Μaxwell (δηλ. Νέες nvidia) . Αλλά αλλαγή ταχύτητας θα δεις με έναν SSD μόνο .

Οι επιλογές σου από το τι θα αναβαθμίσεις είναι οι εξής...

1. SSD Very good

2. GPU Good

3.CPU+Mobo Meeehh...

4. RAM Fail

Δημοσ.

ssd εχω της samsung 120gb evo παει καλα, αλλα οι επιδοσεις ειναι καθαρα για τα φωρτοματα κ μονο.... σε fps δεν βλεπεις διαφορα

Δημοσ.

Κανε ενα edit και αλλαξε αν μπορεις τον τίτλο του θέματος σου σε κατι περιγραφικό οσο αφορά αυτο που θέλεις

Δημοσ.

Κανε ενα edit και αλλαξε αν μπορεις τον τίτλο του θέματος σου σε κατι περιγραφικό οσο αφορά αυτο που θέλεις

Τι πιο περιγραφικό να βάλει;  :P

Έναν SSD και μια κάρτα να βάλει καλύτερα ο TS.

• Like 1
Δημοσ.

ssd εχω της samsung 120gb evo παει καλα, αλλα οι επιδοσεις ειναι καθαρα για τα φωρτοματα κ μονο.... σε fps δεν βλεπεις διαφορα

Εάν δεν σου φτάνουν τα fps τότε μιλάμε για κάρτα και τίποτα άλλο...

Ακόμα και να είχες καρα-bottleneck τα λεφτά που θα διέθετες σε κάρτα θα σου έβγαζαν πιο πολλά fps από αυτά που θα έδινες για νέο CPU.

Δημοσ.

Εάν δεν σου φτάνουν τα fps τότε μιλάμε για κάρτα και τίποτα άλλο...

Ακόμα και να είχες καρα-bottleneck τα λεφτά που θα διέθετες σε κάρτα θα σου έβγαζαν πιο πολλά fps από αυτά που θα έδινες για νέο CPU.

ναι αλλα νεο σοκετ κ cpu -mobo = με καβατζα και για μελλοντικα upgrdades με το να αλλαξω μονο καρτα γραφικων (που αλλαξα το φθινοπωρο που περασε) νομιζω πως ειναι λαθος κινηση για μενα

Δημοσ.

επειδη ημουνα στη θεση σου, θα σου προτεινα τις εξης αλλαγες ΜΟΝΟ..!! 

αφου εχεις 4πυρηνο - DDR3 RAM - SSD, 

1 αλλαζεις καρτα γραφικων, για να μπορεις να βγαλεις fps, οπως θελεις, και 

2 αλλαζεις μητρικη με μια 990X, ωστε να εχεις την βαση να βαλεις πιο καινουριο επεξεργαστη, οποτε θελησεις..!! 

κοστος? 

πχ. ΜΟΒΟ http://www.skroutz.gr/s/344340/Gigabyte-GA-990XA-UD3.html  €90

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ (αναλογα ποσα θα διαθεσεις..) http://www.skroutz.gr/s/4163913/Gigabyte-Radeon-R9-270-2GB-WindForce-2X-OC.html

http://www.skroutz.gr/s/4291604/Asus-Radeon-R9-270X-2GB-DirectCU-II-90YV04U1-M0NA00.html

http://www.skroutz.gr/s/4693148/Sapphire-Radeon-R9-280-3GB-Dual-X-Boost-OC-11230-00-20G.html

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...