Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ειχα ενα galaxy s3 που δυστυχως επεσε πανω του πολυ νερο και το κινητο τα εφτυσε!

Οταν το ανοιγω η μπαταταρια πεφτει κατακορυφα μεσα σε 2 λεπτα και οταν παει γυρω στο 80% η οθονη βγαζει γραμμες και κλεινει το κινητο! Λοιπον θα ηθελα ενα κινητο ιδιας παστας μεχρι 200Ε που απ'οτι βλεπω εχει παει τωρα το s3! Δηλαδη να μη κολλαει να ανοιγει σελιδες κανονικα και γρηγορα! Δυστυχως οταν πρωτοασχοληθηκα με τα smartphones εκανα τη χαζομαρα και αγορασα και 250Ε παρακαλω το LG P700 που μεσα σε κανα μηνα οι ιστιοσελιδες σερνοντουσαν για να ανοιξουν και γενικα το κινητο τα ειχε παιξει,αντιθετα με το s3 δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα! Οποτε για να καταληξω επειδη ηθελα να δοκιμασω κατι διαφορετικο απο το s3 ηθελα να ρωτησω αν εχετε να μου προτεινετε κατι ισοδυναμο ή και καλυτερο και ας ειναι και 220Ε... αλλιως παλι θα αγορασω το s3!

Ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος να αλλάξεις ήδη ένα αρκετά καλό κινητό+ ένα κινητό που σε βολεύει πολύ, το βρίσκεις άνετα και σε αγγελίες πιστεύω φθηνότερα. 

Δημοσ.

Σε ευχαριστω φιλε απλως ηθελα να δοκιμασω κατι καινουριο,βεβαια αν δεν εχει καποιος να προτεινει κατι διαφορετικο θα ξαναπαρω το s3,να εισαι καλα!

Δημοσ.

Moto G 16gb με κλειστά μάτια

Σε ευχαριστω φιλε απλως ηθελα να δοκιμασω κατι καινουριο,βεβαια αν δεν εχει καποιος να προτεινει κατι διαφορετικο θα ξαναπαρω το s3,να εισαι καλα!

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδια εχω λιωσει στο youtube με hands on moto g 8gb! Εγω που το θελω κυριως για browsing και κανα 2-3 παιχνιδιακια δεν ειναι αρκετα τα 8gb πιστευετε; Το lg optimus g ειδα ειναι πιο δυσκινητο στο browsing,κανω λαθος μαλλον ε;

Δημοσ.

καλύτερο και από το s3 αυτό που βλέπω είναι το sony xperia z που είναι και αδιάβροχο και δεν θα έχεις πρόβλημα αν σου πέσει νερό να χαλάσει το κινητό 

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδια εχω λιωσει στο youtube με hands on moto g 8gb! Εγω που το θελω κυριως για browsing και κανα 2-3 παιχνιδιακια δεν ειναι αρκετα τα 8gb πιστευετε; Το lg optimus g ειδα ειναι πιο δυσκινητο στο browsing,κανω λαθος μαλλον ε;

Optimus G φιλε.Η καλυτερη επιλογη σε αυτα τα χρηματα

• Like 1
Δημοσ.

Το xperia Z φιλε απο οτι βλεπω ειναι πολυ ακριβω πανω απο 220Ε!

Βλεπω πολλοι λετε τωρα για optimus g ευχαριστω πολυ θα δω τωρα λιγα βιντεακια!

Δημοσ.

Ευχαριστω φιλε απλα απ'οτι βλεπω καταληξα σε moto g και optimus g!

Βλεπω στο skrouz

moto g --> Ισχύς Επεξεργαστή: 1200 MHz

--> Πυρήνες Επεξεργαστή: 4

optimus g --> Ισχύς Επεξεργαστή: 1500 MHz

Εγω θελω γρηγορο browsing! Τον μεγαλυτερο ρολο τον παιζει ο επεξεργαστης;

Aν ειναι ετσι,να προτιμησω το optimus g;

To s3 που ειχα ειχε

--> Ισχύς Επεξεργαστή: 1400 MHz

αρα αν παω σε moto g θα εχει διαφορα;

Δημοσ.

Ψάξε καμιά σύγκριση στο YouTube σε άνοιγμα σελίδων κλπ γιατί τα χαρακτηριστικα μικρή σημασία έχουν, ειδικά όταν πρόκειται για μικροδιαφορες. Πάντως το moto g ίσως να έχει ένα προβάδισμα σε ταχύτητα γιατί το Android του καθαρό. Το άλλο όμως έχει καλύτερη κάμερα και νομίζω έρχεται με περισσότερο αποθηκευτικό χώρο. Α και αν είναι πήγαινε σε κάνα μαγαζί να τα δεις από κοντά.

Δημοσ.

optimus g φιλε.μην παρεις με την καμια motorola moto g θα δεις απιστευτη διαφορα ειδικα σε καμερα.στο λεω γιατι εχω δοκιμασει και τα 2 κινητα.και το moto g δεν εχει sd slot. και γενικα τσιμπα με λιγα χρηματα παραπανω το optimus g και εισαι κομπλες!! :)

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια,η καμερα δε με ενδιαφερει και κυριως για browsing το θελω και αν ειναι να γλυτωσω 50Ε θα παρω το moto g!

To μονο που ελπιζω ειναι να μη κολλαει μετα απο λιγες μερες οπως το optimus l7! :cry:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...