Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα, εχω ενα mbp 15 early 2011, και τον τελευταιο καιρο εχω εντοπισει μια δυσκολια, και ενδεχομενως ενα ψιλοτρηξιμο οταν ανοιγω την οθονη ή οταν την κλεινω. νιωθω οτι γινεται με μεγαλυτερη δυσκολια απο οτι τοσα χρονια.

Σε ενα μηνα περιπου ληγει η 3ετης εγγυηση μου. Οι ερωτησεις μου:

1. πιστευετε πως ειναι καποιο προβλημα που στο μελλον παιζει να με κρεμασει (και απο οτι διαβασα απο αναλογο προβλημα σε παιδι εδω οι μεντεσεδες δεν αλλαζαν μονοι τους, ζητουσαν γυρω στα 600 για ολη την οθονη).

2. αν χρηζει ενος ελεγχου σερβις, ποιο θα εμπιστευοσασταν; istorm-infoquest;

3. αν ειναι να το παω, πριν θελω να σβησω τα παντα απο μεσα αφου παρω ενα tm backup. Ποια ειναι η διαδικασια; Μια καθαρη εγκατασταση του λειτουργικου ενδεχομενως;

Ευχαριστω

Δημοσ.

Πρώτα απ'όλα πάρε ένα TM backup, στη συνέχεια σβήσε ότι θες να σβήσεις και πήγαινε το για service οπωσδήποτε (έχεις πρόβλημα, έχεις εγγύηση, εκμεταλλεύσου το πριν λήξει!). Όταν το πάρεις πίσω, ποσταρε εδώ να σου πω τη διαδικασία για restore.

Δημοσ.

Istorm δεν ? 

που προτεινετε να το παω; να γινει και σωστη διαγνωση αλλα και να μην το πετσοκοψει κανενας χασαπης.

Το ο,τι θα το πας ειναι δεδομενο.Τρεχα πριν την ληξη της εγγυησης. Αυτό το μήνα σκάλιξε το οσο πιο πολύ μπορείς.Ξεψαχνισε το τωρα για κανενα ελλατωμα πριν ειναι αργα ;)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τελικα το πηγα στην infoquest, και λενε δεν εχει τπτ...

Πηγαινε το iSystem ή Golden-i και πες τους οτι θελω να μου αλλαξετε τους μεντεσεδες στο καπακι γιατι εχει αρχισει να κανει κατι παραξενους θορυβους και εχει χαλαρωσει πες τους. Θα στο αλλαξουν, πες τους τι πληρωσα το AppleCare αν ειναι να μην μου αλλαζετε αυτο που εχει προβλημα;

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τελικα το πηγα στην infoquest, και λενε δεν εχει τπτ...

Πηγαινε το istorm και πες αυτα που σου εγραψε ο καρχαριας..Εχεις μεγαλες πιθανοτητες επιτυχιας !

Δημοσ.

δεν βρηκαν τπτ μεμπτο. η εγγυηση εληξη πριν 2 μερες. ελπιζω να μην κατσει καποια στραβη κ οντως να μην ειναι τπτ.

το πηγα στην istorm η οποια το εστειλε infoquest κεντρικο service.

• Like 1
Δημοσ.

δεν βρηκαν τπτ μεμπτο. η εγγυηση εληξη πριν 2 μερες. ελπιζω να μην κατσει καποια στραβη κ οντως να μην ειναι τπτ.

το πηγα στην istorm η οποια το εστειλε infoquest κεντρικο serv

Να φανταστω σου εδωσαν χαρτι οτι μετα απο ελεγχο δεν διαπιστωθηκε καμια βλαβη ετσι ?

Aυτό το χαρτί αποδεικνύει ο,τι είχες ενδείξεις για πιθανό πρόβλημα,και με καταλληλη διαπραγματευση μπορεις να διεκδικησεις επισκευη εκτός εγγύησης εφόσον είχες apple care.Γίνονται αρκετές εξαιρέσεις σε περιπτώσεις σαν την δική σου.Αχρείαστη να είναι η οποιαδήποτε επισκευή βέβαια. ;)

Δημοσ.

Να φανταστω σου εδωσαν χαρτι οτι μετα απο ελεγχο δεν διαπιστωθηκε καμια βλαβη ετσι ?

Aυτό το χαρτί αποδεικνύει ο,τι είχες ενδείξεις για πιθανό πρόβλημα,και με καταλληλη διαπραγματευση μπορεις να διεκδικησεις επισκευη εκτός εγγύησης εφόσον είχες apple care.Γίνονται αρκετές εξαιρέσεις σε περιπτώσεις σαν την δική σου.Αχρείαστη να είναι η οποιαδήποτε επισκευή βέβαια. ;)

δεν γραφει τπτ το χαρτι.., μου ειπαν αν ειναι να ξαναμιλησω με infoquest, να τους το ξαναπαω, και πιασε το αυγο και κουρευτο.

Δημοσ.

δεν γραφει τπτ το χαρτι.., μου ειπαν αν ειναι να ξαναμιλησω με infoquest, να τους το ξαναπαω, και πιασε το αυγο και κουρευτο.

Κακως.Επρεπε να ζητησεις το συγκεκριμενο χαρτι.Δεν αφηνεις ανεκδοτα τετοια εγγραφα ;) Μην απογοητευεσαι.Οτι ειναι να τπυ συμβει θα του συμβει.Μπορει να ειναι και η ευκαιρια που ψαχνεις για να αγορασεις το επομενο macbook ;) :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...