Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λίγες μέρες μετά την ενημέρωση ότι η ανταλλαγή μηνυμάτων με τους φίλους/φίλες σας θα γίνεται αποκλειστικά μέσω της ανεξάρτητης εφαρμογής Messenger, το Facebook παρουσιάζει μια νέα έκδοση με σημαντικές βελτιώσεις.Έτσι η 5η έκδοση του Facebook Messenger κάνει πολύ πιο γρήγορη την αποστολή φωτογραφιών και βίντεο με τις σχετικές επιλογές να βρίσκονται κάτω από το πεδίο κειμένου που ο χρήστης χρησιμοποιεί για να στείλει μήνυμα σε κάποιο φίλο/φίλη του.

Ακόμα μπορεί να επιλέξει την άμεση λήψη φωτογραφίας, την επιλογή φωτογραφίας/βίντεο από το άλμπουμ, την ηχογράφηση φωνητικού μηνύματος ή τέλος την αποστολή κάποιου sticker (αυτοκόλλητου). Αντίστοιχα μόλις δεχθείτε ένα βίντεο, αυτό μπορεί να γίνει αναπαραγωγή μέσα από την εφαρμογή. Η εφαρμογή τουλάχιστον σε αυτή την έκδοση δε δίνει την επιλογή προεπισκόπησης και έτσι οι φωτογραφίες και τα βίντεο στέλνονται αμέσως, κάτι που ο χρήστης πρέπει να έχει υπόψη του.

Επιπλέον ο Facebook Messenger 5.0 διαθέτει καλύτερη αναζήτηση με την εισαγωγή ονομάτων ή ομάδων αλλά και τη δυνατότητα να κατεβάσετε ένα sticker που σας έστειλε κάποιος φίλος σας, πατώντας απλά πάνω του και επιλέγοντας τη σχετική ρύθμιση.

Αρχικά ο νέος Messenger θα διατεθεί για το iOS ενώ μέσα στην εβδομάδα θα κυκλοφορήσει και η έκδοση για την πλατφόρμα του Android.

File.png Download: Facebook Messenger 5.0 για iOS

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολυ πρακτικο το νεο u.i και κυρως γρηγορο με ενα tap εχεις προσβαση στις πιο σημαντικες λειτουργιες .Δεν νομιζω οτι ισχυει οτι το android  θα το παρει την αλλη εβδομαδα ,φιλος με Note 3 το εχει ηδη .

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.

Μετα την προσθήκη βιντεο αποστολής εγινε για μενα ο απόλυτος messenger διότι δεν του λείπει κατι και φυσικα το έχουν ολοι

Δημοσ.

Δηλαδης για να στείλεις ενα μηνυμα σε ενα φιλο δε μπορεις μέσα απο την εφαρμογη του φβ? Πρεπει να εχεις εγκαταστήσει και την εφαρμοφη φβ μεσεντζερ?

Δημοσ.

Δε μου αρέσει το UI. Πολύ ios 7 θυμίζει, που κατά τη γνώμη μου είναι αίσχος.

Σαν χρήστης Android, θα ήθελα η εφαρμογή να δένει με τη σχεδιαστική φιλοσοφία της πλατφόρμας. Κι επιτέλους να δωθεί η δυνατότητα sign out. Μεγάλο μείον η έλλειψη της.

Καλά, όχι ότι το χρησιμοποιώ και πολύ, αλλά κουβέντα να γίνεται.

Δημοσ.

ποια έκδοση 5....τα windows phone 8.1 έχουν την 7+....απλά για ξεκάρφωμα γράφει 3.1.0.0 

Νομίζω για τα WP (όπως και για BB) δεν είναι official εκδόσεις..

Δημοσ.

τι μου θυμίζει ρε συ

τι μου θυμίζει

πότε θα καταλάβει επιτέλους το fb ότι δεν περναέι τόσο η μπογιά του?

Ναι εχεις δικιο χαλια τα παει θεμα ωρων το ποτε θα κλεισει ...

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...