Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Δεν ξέρω αν είναι το σωστό σημείο αναφοράς του συγκεκριμένου προβλήματος αλλά:

Είμαι κάτοχος 5 συνδεδεμένων power line  της Devolo (500+). Όλο το δίκτυο μπορεί να το διαχειριστεί κάποιος μέσω του προγράμματος της εταιρίας με όνομα Cockpit. Μέχρι προχθές δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Μετά την τελευταία ενημέρωση των Windows 8.1 το συγκεκριμένο πρόγραμμα σταμάτησε να λειτουργεί όπως πρέπει. Δηλαδή, ενώ άνοιγε το παράθυρο που το υποστηρίζει, δεν εμφανίζει εντός το διάγραμμα του δικτύου, αλλά κολλάει και όταν του δίνεις εντολή να ελέγξει για update κλπ. Στο pc που τρέχουν WHS 2011 δεν έχει επηρεαστεί.

Μήπως έχει παρουσιαστεί κάτι ανάλογο σε κανένα; 

Να σημειωθεί ότι έχω κάνει απεγκατάσταση, καθαρισμό της registry και επανεγκατάσταση, αλλά ... 

Δημοσ.

δες αν εχει βγει πιο νεα εκδοση του προγραμματος ¨η αν εχει αναφερθει κατι στο site Της devolo.εκτος αν βγαλεις το Update και δεις μετα αν παιζει η οχι.

Δημοσ.

ευχαριστώ για την ανταπόκριση.

Η Devolo από τη μεριά της δεν έχει κάνει καμία αναβάθμιση μετά από το update των windows 8.1. Έχω κοιτάξει και στο διαδίκτυο για σχετικά προβλήματα αλλά οι περισσότερες απαντήσεις που επιστρέφουν είναι στα γερμανικά - όπως και η εταιρία άλλωστε - οπότε δεν έχω καμία τύχη από εκεί. Από μεριά των αντιπροσώπων στην Ελλάδα - που επικοινώνησα, οι άνθρωποι προσπάθησαν (ακόμα και Κυριακή) αλλά δεν γνώριζαν κάτι.

Το μόνο που με υποψιάζει κάπως, είναι ότι η εφαρμογή κάνει χρήση του adobe air. Δεν ξέρω αν έχει δημιουργηθεί από εκεί κάποιο πρόβλημα. 

Τέλος πάντων, κάνω χρήση του cockpit μέσα από το pc που τρέχει τα WHS 2011 και αναμένω καμία αναβάθμιση από την devolo.

Την απεγκατάσταση του τελευταίου Update  την σκέφτηκα, αλλά να πω την αλήθεια βαρέθηκα να μπω στη διαδικασία να τη κάνω διότι η microsoft είχε δώσει πακέτο από ενημερώσεις και δεν ξέρω ποιο απ' όλα θα φταίει. Μόλις βρω χρόνο.

Δημοσ.

.Η Devolo από τη μεριά της δεν έχει κάνει καμία αναβάθμιση μετά από το update των windows 8.1. Έχω κοιτάξει και στο διαδίκτυο για σχετικά προβλήματα αλλά οι περισσότερες απαντήσεις που επιστρέφουν είναι στα γερμανικά - όπως και η εταιρία άλλωστε - οπότε δεν έχω καμία τύχη από εκεί. Από μεριά των αντιπροσώπων στην Ελλάδα - που επικοινώνησα, οι άνθρωποι προσπάθησαν (ακόμα και Κυριακή) αλλά δεν γνώριζαν κάτι.

Το μόνο που με υποψιάζει κάπως, είναι ότι η εφαρμογή κάνει χρήση του adobe air. Δεν ξέρω αν έχει δημιουργηθεί από εκεί κάποιο πρόβλημα. 

Τέλος πάντων, κάνω χρήση του cockpit μέσα από το pc που τρέχει τα WHS 2011 και αναμένω καμία αναβάθμιση από την devolo.

Την απεγκατάσταση του τελευταίου Update  την σκέφτηκα, αλλά να πω την αλήθεια βαρέθηκα να μπω στη διαδικασία να τη κάνω διότι η microsoft είχε δώσει πακέτο από ενημερώσεις και δεν ξέρω ποιο απ' όλα θα φταίει. Μόλις βρω χρόνο.

Αργα ή γρηγορα θα βγει αναβαθμιση αν ειναι μαζικο προβλημα.θα μαζευτουν τα προβληματα αφου ολο και περισσοτερος κοσμος βαζει windows 8.1 οποτε θα αναγκαστουν να το φτιαξουν.οπως ειπες θελει δοκιμη για να δεις αν φταιει τοadobe air ή αν φταιει καποιο συγκεκριμνο update και ποιο update.

απλα σκεψου οτι τα powerline δεν ειναι τοσο διαδεδομενα οποτε παιζει να εισαι και απο τα πρωτα ατομα που παρατηρησε το προβλημα.συν οτι τα devolo ειναι και λιγο ακριβα κτλ κτλ + τα windows 8.1 οποτε οπως καταλαβαινεις τωρα αρχιζει και ψιλοσκαει μαλλον το προβλημα. οποτε θα υπαρχει ενα delay.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...