dbconan Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Παντως εγω που εχω hol,δοκιμασα μια μερα να το αλλαξω σε ΑΝΝΕΧ Μ και κλειδωσε κανονικα...τωρα το εχω ποσο καιρο και ουτε το εκοψαν οπως καποια παιδια ειπαν ουτε και πηρα τηλ στην εταιρια για να το κανουν.. Υποθετω οτι εχει να κανει με την καρτα στην καμπινα του OTE ,δεν ξερω ακριβως....Παιζει τα παντα...Παντως τρελες διαφορες σε VDSL δεν βλεπω....μαλλον σε adsl θα παιζει...
teo20net Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Ο οτε δεν έχει annex m, μπορεί να είναι κάποιο bug( αλλά και φίλοι μου που είναι με οτε γράφει το ρουτερ ότι είναι σε annex m αλλά το upload είναι λιγότερο από τα κλασικά 1024 Έχει απαντηθεί και σε άλλο θέμα. Δεν είναι Bug. Ο Οτε σε κλειδώνει εκεί, ίσως γιατί το Annex M σου ρίχνει λίγο download Και θέλουν να ελαφρώσουν το δίκτυό τους. Ωστόσο manually μπορείς να αλλάξεις και πάλι σε Annex A. Για το Upload, δεν μπορείς να πάρεις το μέγιστο που σου δίνει το Annex M γιατί το συμβόλαιό σου λέει 24/1, οπότε και δεν μπορούν να σου δώσουν πάνω απο 1Mbps.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα