Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μένω Ηράκλειο κρήτης και ψάχνομαι για να φύγω από τον ΟΤΕ και να πάω σε κάποια άλλη εταιρία με πρόγραμμα double play.

αυτά που ψάχνω είναι:

γρήγορο internet 24mbps με όσο το δυνατόν λιγότερα disconnect γίνεται

απεριόριστα σταθερά αστικά/υπεραστικά

κινητά δε με πολυενδιαφέρει αλλά αν υπάρχει,καλοδεχούμενο

κοιτάω πάρα πολύ το double play της wind στα 20 ευρώ για 2 χρόνια που μου δίνει όλα τα παραπάνω + 120 λεπτά για το κινητό μου,πράγμα που σημαίνει οτι πρακτικά δε θα ξαναβάλω ποτέ κάρτα αφού μου φτάνουν και περισσεύουν οι 2 ώρες το μήνα.

το μόνο που με ανησυχεί είναι σε τι κατάσταση είναι το internet της wind,ξέρει κανείς πληροφορίες για αυτό το θέμα?

και ναι,ξέρω οτι είναι 20 τον 1ο χρόνο και 25 τον 2ο και οτι δε δίνει router και οτι είναι +35 ευρώ για μεταφορά αριθμού.

αλλά αν το internet είναι άχρηστο,τοοοοοοοοτε....

άλλη προσφορά που κοιτάζω είναι της hol με 24mbps internet και 300 λεπτά προς σταθερά+κινητά με 20 ευρώ για 2 χρόνια.

ο αδερφός μου έχει Hol και δεν έχει κανένα παράπονο οπότε μάλλον είναι αξιοπιστή.

μήπως υπάρχει καμιά προσφορά που μου έχει ξεφύγει?

ποιες είναι οι γνώμες σας?

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και κάτι τελευταίο

έχουμε 2 αριθμούς τηλεφώνου,είχαμε παλιά ISDN και έχουμε τώρα απο τον ΟΤΕ dsl που περνάει μέσα απο τη γραμμή ISDN....δε ξέρω αν το περιγράφω σωστά πάντως δεν έχουμε γραμμή PSTN,πρέπει να γίνει αλλαγή της ISDN γραμμής σε PSTN για να αλλάξουμε εταιρία?

γιατί κάτι τέτοιο σα να έχω καταλάβει.

Δημοσ.

α.οτι γραμμη εχεις τωρα την ιδια θα παρεις και αμα πας σε αλλο παροχο.

αν εχεις adsl over isdn τοτε μονο η wind δινει adsl over isdn.οι υπολοιποι παροχοι δινουν adsl over pots και αν θες και αλλο νουμερο παιζουν με voip.

εκτος αν πας σε μεριζομενο βρογχο δηλαδη τηλεφωνο οτε και ιντερνετ απο αλλου που δεν συμφερει.

επισης το adsl over isdn παιζει χειροτερα απο το adsl over pots οποτε καλο θα ειναι να πας σε απλη γραμμη οταν πας στον αλλον παροχο.

Δημοσ.

έκανα αίτηση αυτήν την εβδομάδα στην wind αφού μου έδινε μακράν τα περισσότερα στην χαμηλότερη τιμή...είπα να το δοκιμάσω...ελπίζω να πάνε όλα καλά

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

έκανα αίτηση αυτήν την εβδομάδα στην wind αφού μου έδινε μακράν τα περισσότερα στην χαμηλότερη τιμή...είπα να το δοκιμάσω...ελπίζω να πάνε όλα καλά

Μία χαρά θα πάνε. Έχεις τις χαμηλότερες τιμές και προσωπικά δεν είχα ποτέ κανένα θέμα αξιοπιστίας - σε αντίθεση με τον προηγούμενο πάροχό τη HOL που μου είχε σπάσει τα νεύρα.

Δημοσ.

Μία χαρά θα πάνε. Έχεις τις χαμηλότερες τιμές και προσωπικά δεν είχα ποτέ κανένα θέμα αξιοπιστίας - σε αντίθεση με τον προηγούμενο πάροχό τη HOL που μου είχε σπάσει τα νεύρα.

τι σου έκανε η hol και σου έσπασε τα νευρά ?μια χαρά εταιρεία είναι hol  . σε ετήσια συμβόλαια πάντως η wind είναι πιο ακριβή από τη forthnet . Σε διετές συμβόλαιο είναι η wind πιο φθηνή 

Δημοσ.

τι σου έκανε η hol και σου έσπασε τα νευρά ?μια χαρά εταιρεία είναι hol  . σε ετήσια συμβόλαια πάντως η wind είναι πιο ακριβή από τη forthnet . Σε διετές συμβόλαιο είναι η wind πιο φθηνή 

H Wind είναι ακριβή στο διετές, σου χρεώνει 25 Ευρώ τον δεύτερο χρόνο , τέλη ενεργοποίησης και τον εξοπλισμό.

Προτιμότερο το 17 Ευρώ της HOL.

Δημοσ.

η wind τώρα σου δίνει στα νέα double play και 300μβ για ταμπλετ πχ., οπότε συμφέρει και γι αυτό ;)

αυτό σε τηλεφωνική προσφορά ή κανονική για όλους? έχεις κάποιο link?

Δημοσ.

μάλλον είναι ατομική προσφορά της wind . η hol και η forthnet είναι πολύ πιο φθηνές εταιρείες χωρίς να σε αναγκάζουν για 2 χρόνια συμβόλαιο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...