Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενα κουτι θα αλαζα και εγω,ψυχτρα βαζεις και λιγο αργοτερα αν δεν σου φτανουν τωρα αλλιως εισαι κομπλε!

Δημοσ.

Ενταξει ειναι, μπορεις να κανεις και καποιες αλλαγες. Καταρχας κοιτα σε αλλο κουτι για παραδειγμα http://www.skroutz.gr/s/2364819/CoolerMaster-K350-Window.html.

Να δεις και για ψυκτρα, κατι σε evο 212 η παρομοια..

ενα κουτι θα αλαζα και εγω,ψυχτρα βαζεις και λιγο αργοτερα αν δεν σου φτανουν τωρα αλλιως εισαι κομπλε!

To strike x one ειναι μια χαρα κουτακι ειδικα για την κατηγορια του.

Του λες να βαλει Κ 350 και 212 evo οπου στο συγκεκριμενο κουτι δεν χωραει η 212...σε αντιθεση με το strike x one που χωραει η 212!

Μια χαρα ειναι το κουτι το εχω στησει σε εναν φιλο μου και ηταν ικανοποιητικο παρε το strike x one μην μπερδευεσαι

Δημοσ.

Του λες να βαλει Κ 350 και 212 evo οπου στο συγκεκριμενο κουτι δεν χωραει η 212...σε αντιθεση με το strike x one που χωραει η 212!

Παντως εμενα μια χαρα χωρεσε η 212 evo στο k350 μου.

Δημοσ.

Παντως εμενα μια χαρα χωρεσε η 212 evo στο k350 μου.

δεν ξερω πως γινεται αφου η εταιρια για το  K350 δινει  CPU cooler height: 148.5mm / 5.8 inch πολυ μακρια απο την 212 που εχει 159mm

Δημοσ.

δεν ξερω πως γινεται αφου η εταιρια για το K350 δινει CPU cooler height: 148.5mm / 5.8 inch πολυ μακρια απο την 212 που εχει 159mm

Ερχεται οριακα και ισα ισα που εφαπτεται στο πλαινο, χωρις ομως να ζοριζεται το καπακι για να κλεισει. Συντονισμους παντως δεν εχω, τουλαχιστον ακομα.

Δημοσ.

Ερχεται οριακα και ισα ισα που εφαπτεται στο πλαινο, χωρις ομως να ζοριζεται το καπακι για να κλεισει. Συντονισμους παντως δεν εχω, τουλαχιστον ακομα.

τι να σου πω μου φαινεται παραξενο γιατι υπαρχει μεγαλη διαφορα...

Δημοσ.

.σε αντιθεση με το strike x one που χωραει η 212!

φιλε μου εισαι σιγουρος οτι μπενει η evo στο strike x one?? γιατι αυτο το κουτι εχω και εγω και σκεφτομαι για την συγκεκριμενη ψυκτρα

μονο που βλεπω στο site της aerocool οτι το κουτι εχει διασταση στο πλατος 158mm

http://www.aerocool.com.tw/strike-x/chassis/249.html

δεν ξερω μηπως την χωραει την evo επειδη εχει προεξοχη το πλαινο καπακι του x one

Δημοσ.

φιλε μου εισαι σιγουρος οτι μπενει η evo στο strike x one?? γιατι αυτο το κουτι εχω και εγω και σκεφτομαι για την συγκεκριμενη ψυκτρα

μονο που βλεπω στο site της aerocool οτι το κουτι εχει διασταση στο πλατος 158mm

http://www.aerocool.com.tw/strike-x/chassis/249.html

δεν ξερω μηπως την χωραει την evo επειδη εχει προεξοχη το πλαινο καπακι του x one

ετσι ελεγαν ολοι που δοκιμασαν να την βαλουν. Οντως εκει που κανει την γουβα το καπακι εχει κιαλο χωρο.

Δημοσ.

δηλαδη να την αγορασω? η θα φαω κανα πακετο και δεν θα χωραει στο x one..... αν δεν εισαι σιγουρος να παρω την μικροτερη την t4.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...