Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα χωρις να βγαζω ακρη απο το "εξουσιοδοτημενο σερβις" 

δουλευω σε ενα iMac Mid 2011 i7 3,4Ghz

16GB Ram DDR3

AMD Radeon HD 6970M 2048MB 

στο οποιο εχω απελπιστικα αργο write στον SSD Samsung 840 pro 512 GB που βαλαμε για να αντικαταστησουμε τον πιθανα υπαιτιο κατα την γνωμη μου ( τοτε που αντικατασταθηκε )  OCZ

Agility 250GB 

Συγκεκριμενα το BlackMagic μου δινει 60ΜΒ/sec Write και  300/MB Read περιπου 

Στο σερβις το εχω παει 3-4 φορες και η απαντηση τις περισοτερες φορες ηταν οτι το μηχανημα ειναι μια χαρα !!! 

Απλα την τελευταια τους ζητησα να το δουν πιο επισταμενα γιατι δεν γινεται αυτη η κατασταση ολη την ωρα και αν κρινουν απαραιτητο να γινει εκ νεου επανεγκατασταση του λειτουργικου , οπως και εκαναν ! 

Το μονο που μου ειπαν οτι ευθυνεται ειναι το garbage collection του δισκου και οτι απλα το εφτιαξαν ! 

Δυστυχως μετα απο 2 μηνες γινεται ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο ! Πολυ αργη αποκριση του μηχανηματος ειδικα οταν εχει να γραψει κατι ή να αποθηκευσει ! 

Η χρηση που του γινεται ειναι κατα πλειοψηφια photoshop - lightroom 

Any ideas ?? ? 

Δημοσ.

Εγκαεστησε ενα trim enabler, κάντο activate και κανε restart. Απο κει και πέρα στείλε ενα mail στην samsung, αν και ειναι αρκετά παράξενο το πρόβλημα σου!

Δημοσ.

Προτείνετε μου κάποιο αξιόπιστο enabler , εγω είχα βάλει ένα με ένα βατράχι αν θυμάμαι καλα

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Να υποθέσω ότι δεν σου είναι εύκολο να βγάλεις τον δίσκο και να τον δοκιμάσεις σε κάποιο άλλο μηχάνημα, ή ακόμη και σε κάποιο firewire κουτί. Ακόμη και εξωτερικός θα πρέπει να σου δώσει καλύτερα νούμερα στο write.

Τον ίδιο δίσκο βάλαμε σε μηχάνημα φίλου Macbook Pro 13 late 2012, και παρόλο που δεν κάναμε clean εγκατάσταση, αλλά restore από τον εσωτερικό, χωρίς να κανένα πρόσθετο - trim enabler e.t.c. - στο Black Magic, έπαιζε από 450~500 και read και write.

Δημοσ.

Να υποθέσω ότι δεν σου είναι εύκολο να βγάλεις τον δίσκο και να τον δοκιμάσεις σε κάποιο άλλο μηχάνημα, ή ακόμη και σε κάποιο firewire κουτί. Ακόμη και εξωτερικός θα πρέπει να σου δώσει καλύτερα νούμερα στο write.

Τον ίδιο δίσκο βάλαμε σε μηχάνημα φίλου Macbook Pro 13 late 2012, και παρόλο που δεν κάναμε clean εγκατάσταση, αλλά restore από τον εσωτερικό, χωρίς να κανένα πρόσθετο - trim enabler e.t.c. - στο Black Magic, έπαιζε από 450~500 και read και write.

Αν κάνει target disk mode και βρει άλλον υπολογιστή με thunderbolt καλώδιο μπορεί και χωρίς να τον βγάλει.
Δημοσ.

[...] χωρίς να κανένα πρόσθετο - trim enabler e.t.c. - στο Black Magic, έπαιζε από 450~500 και read και write.

Τα ωφέλη του trim δεν τα βλέπεις αμέσως. Άφησε το disabled για 2-3 μήνες και θα δεις πόσο θα κατέβουν οι επιδόσεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...