JUST-GAMER Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Καλησπέρα επειδή από το λίγο που έψαξα δεν βρήκα κάποιο γενικό τοπικ για το συγκεκριμένο κινητό είπα να ανοίξω εγώ ένα.Και έρχομαι να κάνω τις εξής ερωτήσεις για το συγκεκριμένο τηλέφωνο και εξαρτήματα του.Ποια μάρκα μπαταρίας εκτός από την επίσημη είναι καλή και γιατί?Εγώ προσωπικά έχω πάρει μια mpj με nfc στα 3500mah και μια χαρά δουλεύει το κινητό τον 1 μήνα που την έχω.Για πέστε μου εσείς τις απόψεις σας για τις μπαταρίες άλλης μάρκας και αν είστε ευχαριστημένοι με αυτές.Επίσης παράγγειλα αυτή τη βάση ασύρματης φόρτισης και αναμένω να έρθει για να την βάλω στο κινητό μου και να το φορτίζω έτσι και να μην χρειάζεται κάθε 2 μέρες να βάζω το καλώδιο για να ρο φορτίζω.
dionisis83 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 απο θεμα ασφαλειας???μιας και ειναι μπαταρια "αγνωστου" ταυτοτητας???
JUST-GAMER Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Τι εννοεις απο θεμα ασφαλειας? Η μπαταρια για τον 1 μηνα που την εχω συμπεριφερετε μια χαρα και κραταει λιγο περισσοτερο απο την μαμα που ειχε το κινητο. Για να μην αναφερω τα πολλα κρουσματα που ειχαν οι μαμα μπαταριες για το samsung galaxy s4 made in china μπαταριες και φουσκωνανε λιγο μετα απο καποιο χρονικο διαστημα με αποτελεσμα να κανουν το κινητο μη λειτουργικο και να θελει υποχρεωτικα αντικατασταση μπαταριας για να δουλεψει παλι σωστα το κινητο. Παντως μαρκες μπαταριας οπως mpj & zero lemon εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλες και ποιοτικες μαρκες.
eddie1996 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 εγώ προτείνω zerolemon καθώς αντέχουν πάρα πολύ. Εάν πάρεις zerolemon όμως να ξέρεις ότι δεν θα μπορείς να βάλεις άλλη θήκη γιατί η μπαταρία αυτή προσαρμόζεται με μια θήκη που σου δίνουν και έτσι δουλεύει η μπαταρία μεγαλύτερης δύναμης.
JUST-GAMER Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Εγω οπως εχω αναφερει ηδη εχω παρει μια mpj 3500mah και δουλευει μια χαρα στο κινητο και κραταει λιγο περισσοτερο απο την μαμα μπαραρια που ειχε. Εχει χρησιμοποιηση κανεις καμια βαση ασυρματης φορτισης? Αν ναι ποια και ποιες ειναι οι εντυπωσεις του? Εγω μια που μου ηρθε προχτες δουλευει αλλα οχι και τοσο καλα και μαλλον εκατσα σε προβληματικη βαση. Και αυτο γιατι οταν ακουμπαω το κινητο πανω σε αυτη συνεχεια φορτιζει, δε φορτιζει, φορτιζει κ.τ.λ. Μεχρι να βγαλω το κινητο απο τη βαση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα