Spyros3000 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Μια ενσωματωμενη μεταφρασουλα γιατι δεν βαλανε; Γιατί το API του Google Translate (ή των περισσότερων υπηρεσιών που έχουν ποιοτικές μηχανικές μεταφράσεις) είναι επί πληρωμή. Έχει ξεκινήσει ωστόσο το Intellego, για να ξεπεραστεί αυτή η δυσκολία, και μάλιστα συμμετέχει και στο GSOC 2014 (1, 2). Ας ελπίσουμε να πετύχει. Υ.Γ. Australis ροκς!
GMod Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Από την στιγμή που υπάρχουν τα πολύ καλά, S3.Google Translator και Quick Translator, μικρο το κακό. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2014 από GMod
JUST-GAMER Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Παιδια γιατι παρολο που εχω εγκατεστημενο το τελευταιο adobe flash player 13.0.0.206 σε μερικα site μου βγαζει το παρακατω μυνημα
Galaxia Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Εμένα μου αρέσουν και οι αισθητικές και οι πρακτικές αλλαγές. Και βρίσκω ότι γενικά έγινε πιο γρήγορος.
panoskatos Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Χάθηκαν ολα τα καλούδια απο το customize της μπάρας και εχω ξενερώσει !! Μπας και ξέρει κάποιος κάτι ?
Gtr34 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Χάθηκαν ολα τα καλούδια απο το customize της μπάρας και εχω ξενερώσει !! Μπας και ξέρει κάποιος κάτι ? Χρησιμοποίησε το παρακάτω πρόσθετο για να επαναφέρεις τα περισσότερα από αυτά https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/classicthemerestorer/?src=userprofile
JUST-GAMER Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Πως μπορω να κανω λιγο μεγαλυτερα τα παρακατω εικονιδια?
pigeon Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δυο παρατηρήσεις: Κατ'αρχήν όσοι δουλεύουν με συγχρονισμό (sync) καλό θα είναι να αποσυνδέσουν όλες τις συσκευές -καί το κεντρικό προφίλ!- και να ξανασυνδεθούν με το καινούργιο σύστημα συγχρονισμού. Αυτό γιατί, ναι μεν το παλιό σύστημα συγχρονισμού λειτουργεί ακόμα, το καινούργιο όμως λειτουργεί σωστά. Επίσημος οδηγός μετάβασης στο καινούργιο σύστημα συγχρονισμού, εδώ. Τώρα για όσους χρησιμοποιούν τον ff με πολλαπλά προφίλ, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ελαφρύ Profilist addon που προσθέτει στο καινούργιο μενού την δυνατότητα εύκολης εναλλαγής μεταξύ των προφίλ
JUST-GAMER Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Παιδια γιατι δεν μπορω να προσθεσω στα εικονιδια το "νεα καρτελα" οπως ειχαν τα παλια firefox. Εχει κανεις ιδεα πως μπορω να το προσθεσω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα